inzercia, predaj, predám, bazár

Menštruačný kalíšok - Tierra Verde Gaia Cup

Kategória: Ostatné

Menštruačný kalíšok -
Tierra Verde Gaia Cup + slipová vložka a čistiaci prášok

Mám na predaj
6x - veľkosť S
2x - veľkosť L

Osobný odber Bratislava / Senec


/ Menštruačný kalíšok z lekárskeho silikónu. Jednoduché používanie, dlhá životnosť. Pohodlný a spoľahlivý, perfektné riešenie pre všetky druhy športov a voľnočasových aktivít.
Menštruačný kalíšok - Tierra Verde Gaia Cup
Podobné inzeráty
Menštruačný kalíšok - Tierra Verde Gaia Cup
Menštruačný kalíšok - Tierra Verde Gaia Cup + slipová vložka a čistiaci prášok Mám na predaj 6x - veľkosť S 2x - veľkosť L Osobný odber Bratislava / Senec / Menštruačný kalíšok z lekárskeho silikónu. Jednoduché používanie, dlhá životnosť. Pohodlný a spoľahlivý, perfektné riešenie pre všetky druhy športov a voľnočasových aktivít.
Menštruačný kalíšok
Predám nepoužitý menštruačný kalíšok značky Luv Ur Body, veľ. S. Bol len rozbalený. Už v balení prišiel mierne oválny (na fotke) ale na funkciu myslím nebude mať vplyv. Jedná sa o značku so sympatickou myšlienkou a tento kalíšok patrí medzi tie s väčším objemom, takže je super na silnejšiu menštruáciu a tiež je z mäkšieho silikónu. Posúvam v nádeji, že niekomu pomôže zorientovať sa v kalíškoch. :) PC: 27€, predám za symbolické 4€.
Menštruačný kalíšok Ladycup
Predám nepoužitý menštruačný kalíšok Ladycup, veľkosť L. + bavlnené vrecko. Cena zahŕńa aj poštovné.
Menštruačný kalíšok Monthlycup Model S
Predám nerozbalený, nepoužitý menštruačný kalíšok od švédskeho výrobcu, kvalitný, mäkší s kratšou stopkou, vhodný pre mladé dievčatá. kapacita: 15 ml priemer: 37 mm
Prasky Tierra Verde
Darujem praci prasok Tierra Verde na bielu bielizen a latkove plienky 850g 1 kus a zmakcovac vody 850g 1kus. Neotvorene balenia. Prilozim k tomu aj nacaty zmakcovac vody tej istej znacky. Len osobny odber Zilina. Postou, packetou, kurierom neposielam!
Tierra Verde Plakadlo a Aviváž
Ponúkam na predaj Plakadlo a Aviváž pre citlivú pokožku od značky Tierra Verde, prípravky sú nové, neotvorené. Cena 4eura za 1ks. Osobný odber v Senci. Kontaktuje prosím prostredníctvom kontaktného formulára.