Menu kuchár
Kategória:
Pohostinstvá a ubytovanie
Prijmeme Menu kuchárku, do reštaurácie v Oravskom Podzámku. Nástupný plat 1000,- eur. Nástup možný ihneď. tel.č.
Náplň práce :
Príprava jedla podľa stanoveného jedálneho lístka
zodpovednosť za kvalitu jedla
servírovanie jedla
prax min 2 roky
Pracovný pomer:TPP
Plat:6€/hod
Svoje žiadosti o prijatie zašlite aj s krátkym popisom pracovnej histórie na email: hotelpalatin@
Telefónny kontakt: 091538683
Náplň práce :
Príprava jedla podľa stanoveného jedálneho lístka
zodpovednosť za kvalitu jedla
servírovanie jedla
prax min 2 roky
Pracovný pomer:TPP
Plat:6€/hod
Svoje žiadosti o prijatie zašlite aj s krátkym popisom pracovnej histórie na email: hotelpalatin@
Telefónny kontakt: 091538683
Podobné inzeráty
Ahojte ponúkame pracovné pozície v reštaurácii v Moste pri Bratislave.
Pracuje sa v novej kuchyni plne zariadenej moderným zariadením. Kuchyňa má 2,5 roka takže všetko zariadenie je nové.
Pripravujú sa jednoduché jedlá, z kvalitných surovín. Rebrá, burgre, hotové jedlá… Všetko si pripravujeme svojpomocne žiadne polotovary.
Máme vlastnú údiaren v areáli kde si údime vlastné mäso, klobásy.. do jedál a veľa ďalšieho.
Voči zamestnancom sme ústretoví to isté očakávame aj od Vás. Vieme sa dohodnúť aj na vyplácaní po smene alebo aj inak ako Vám to bude vyhovovať. Pracuje sa na Tpp poprípade brigádne.
V kuchyni na jednej smene pracujú Šéfkuchár, hlavný kuchár, kuchár pomocná sila a Pizzer takže nie ste na to sami.
Ponúkané pracovné pozície:
Hlavný kuchár : priprava jedál na grile, vydávanie , stylovanie jedál, sledovanie chodu surovín, udržiavanie čistoty a vedenie pracovníkov na svojej smene.
Pracovná doba : 8:00 - 21:00
Plat : 110€/deň po skúšobnej dobe navýšenie platu
Kuchár: Príprava príloh oblôh, vydávanie jedál, udržiavanie čistoty, sledovanie chodu tovaru.
Pracovná doba : 8:00-21:00
Plat - od 90€/deň
V prípade nezdvihania telefónu prosím zanechať sms alebo mail.
Skúška je platená. Ubytovanie možné tak isto.
Tešíme sa na Vás.
Ahojte ponúkame pracovné pozície v reštaurácii v Moste pri Bratislave.
Pracuje sa v novej kuchyni plne zariadenej moderným zariadením. Kuchyňa má 2,5 roka takže všetko zariadenie je nové.
Pripravujú sa jednoduché jedlá, z kvalitných surovín. Rebrá, burgre, hotové jedlá… Všetko si pripravujeme svojpomocne žiadne polotovary.
Máme vlastnú údiaren v areáli kde si údime vlastné mäso, klobásy.. do jedál a veľa ďalšieho.
Voči zamestnancom sme ústretoví to isté očakávame aj od Vás. Vieme sa dohodnúť aj na vyplácaní po smene alebo aj inak ako Vám to bude vyhovovať. Pracuje sa na Tpp poprípade brigádne.
V kuchyni na jednej smene pracujú Šéfkuchár, hlavný kuchár, kuchár pomocná sila a Pizzer takže nie ste na to sami.
Ponúkané pracovné pozície:
Hlavný kuchár : priprava jedál na grile, vydávanie , stylovanie jedál, sledovanie chodu surovín, udržiavanie čistoty a vedenie pracovníkov na svojej smene.
Pracovná doba : 8:00 - 21:00
Plat : 110€/deň po skúšobnej dobe navýšenie platu
Kuchár: Príprava príloh oblôh, vydávanie jedál, udržiavanie čistoty, sledovanie chodu tovaru.
Pracovná doba : 8:00-21:00
Plat - od 90€/deň
V prípade nezdvihania telefónu prosím zanechať sms alebo mail.
Skúška je platená. Ubytovanie možné tak isto.
Tešíme sa na Vás.
Do nášho zabehnutého tímu modernej kantíny Good Mood hľadáme kolegu na pozíciu samostatný kuchár.
Spoločnosť hľadá do svojho zabehnutého tímu nového kolegu/kolegyňnu na trvalý pracovný pomer s trojmesačnou skúšobnou dobou alebo na brigádnicky pracovný pomer, alebo študenta s možnosťou pracovať minimálne do 13:00.
Prevádzka kantíny sídli na ulici Štúrová 27 v Košiciach v priestorok budovy Business Centre Košice vedľa budovy súdu a je otvorená pon-pia 7:30 - 15:00. Parkovanie nieje zabezpečené.
Prevádzka sa zameriava na poskytovanie denného stravovania v rámci biznis centra.
Kuchár plne asistuje nadriadenému pri denno-denných činnostiach spojených s prípravou denného menu.
Zodpovednosti:
Zodpovednosť za hygienu, čistotu a dodržiavanie HACCP.
Zodpovednosť za prímanie tovaru
Zodpovednosť za BOZP v rámci úseku.
Zamestnanecké výhody, benefity:
Pracovná doba: Pondelok až piatok 6:30 - 15:00. Víkendy zatvorené. Zabezpečené obedy. Pitný a kávový režim
Informácie o výberovom konaní:
Osobné pohovory len po dohodnutom termíne.
Svoje CV a motivačný list zašlite na mail nemergut@
Požiadavky na zamestnanca:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou
Zdravotný preukaz
Hygienické minimum
Vzdelanie v odbore gastrómia, kuchár
Prax na pozícii/v oblasti
Kuchár
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
Cieľavedomý a zodpovedný profesionál so zmyslom pre detail, tímovo orientovaný, komunikatívny, 100% hygienické návyky, HACCP, BOZP.
Mzdové podmienky zodpovedajú skutočným znalostiam a konzistentnej skúsenosti.
800 eur brutto TPP + incentívny program.
Náplň práce
Príprava a varenie obedového menu.
Príprava burgerov na grile a jedál z našej ponuky, príprava surovín, udržiavanie čistoty na pracovisku.
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v mladom kolektíve, prijemne prostredie, teplá strava, odmeny za dobre vykonanú prácu.
Mzda: 1300€- 850€ podľa pozície
Hlavný kuchár obedového menu
Kuchár pri grile
Pomocný kuchár
Pre našich klientov v Rakúsku, hľadáme záujemcov pre Hotelové pozície. Zimné dovolenkové rezorty Tirol - Rakusko a iné.
Platové podmienky:
Platy su uvedené v „netto“ Ubytovanie a strava Zdarma !
od €1.500 – Housekeeper (Chyžná)
od €1.400 – €1.600 – Receptionist. (Recepčný)
od €1.600 – €1.800 – Commis de Rang, Chef de Rang (pomocný čašník, samostatný čašník)
od €1.500 – €1.600 – Kitchen assistance, Diswasher. (pomocník v kuchyni, umyvač riadu)
od €1.600 – €1.800, €2.100 – Commis Cusine, Chef de Partie. (pomocný kuchár a samostatný kuchár)
od €2.300 – €2.500 – Sous chef, Head Chef (prvý kuchár, hlavný kurchár)
od €1.600 – Breakfast Chef (raňajkový kuchár)
od €1.600 – €2.100 – Commis Patissier, Chef Patissier. (Kuchár dezerty, zakusky )
Výplata na účet mesačne.
Pracovná náplň:
Budete zaradený na práce pre 4-5* Hotelové & SPA rezorty, záležitosti od Vašich schopnosti, znalosti a praxe v danom odbore a jazykovej úrovne. Práce sú situované v zimných dovolenkových lokalitách v Rakúsku , napr Tirolsko. Obsadzujeme na pozície: Kuchári, Pomocný kuchári, Pomocník v kuchyni, Umyvač riadu, Barmani, Čašnici, Chyžné, apod. Znalosť na NJ preferovaná na každej pozícii avšak v určitých prípadoch možnosť aj s ANJ, Popripade ak NJ je menej ako B1 , ANJ je nutnosť. Tel alebo Skype pohovor priamo s Hotelom. Pracovné Rakúske zmluvy priamo s Hotelmi. Presná lokalita a názov hotela bude spresnené na Tel pohovore.
V prípade záujmu zašlite životopis v NJ alebo ANJ + foto + referenciu na info@
Ahojte ponúkame pracovné pozície v reštaurácii v Moste pri Bratislave.
Pracuje sa v novej kuchyni plne zariadenej moderným zariadením. Kuchyňa má 2,5 roka takže všetko zariadenie je nové.
Pripravujú sa jednoduché jedlá, z kvalitných surovín. Rebrá, burgre, hotové jedlá… Všetko si pripravujeme svojpomocne žiadne polotovary.
Máme vlastnú údiaren v areáli kde si údime vlastné mäso, klobásy.. do jedál a veľa ďalšieho.
Voči zamestnancom sme ústretoví to isté očakávame aj od Vás. Vieme sa dohodnúť aj na vyplácaní po smene alebo aj inak ako Vám to bude vyhovovať. Pracuje sa na Tpp poprípade brigádne.
V kuchyni na jednej smene pracujú Šéfkuchár, hlavný kuchár, pomocný kuchár, pomocná sila a Pizzer takže nie ste na to sami.
Ponúkané pracovné pozície:
Hlavný kuchár - na starosti chod kuchyne , chod tovaru, priprava jedál na grille (alacarte), vedenie pomocného kuchára a pomocnej sily na svojej smene
Pracovná doba : 8:00-21:00
Plat - od 120€/deň
Kuchár: Pomáhanie pri výdaji jedál, priprava príloh oblôh, omáčky, na starosti suroviny a ich chod.
Pracovná doba: 8:00-21:00 k/d.
Platové podmienky - 90-100€/deň
Skúška je platená. Ubytovanie možné tak isto.
Tešíme sa na Vás.