inzercia, predaj, predám, bazár

MEP 7000 a DJM 3000

Kategória: Zvuková technika

Predávam zostavu PIONEER
Prehravace MEP 7000
MIX DJM 3000.
2x USB 2x CD a DVD iba hudba nie video
Možnosť pripojiť k PC.
Všetko plne funkčne urobil som radšej video ktoré pripájam sem

mi to uz stoji doma asi 5 rok hrane prevažne na svadbách a stužkovych žiadne kluby žiaden dym a podobne.
Cena 700 plus dohoda nevymieňam :)
MEP 7000 a DJM 3000
Podobné inzeráty
PIONEER MEP7000------------------400EUR
Predam vo velmi dobrom stave kvalitne a spolahlive cd/dvd,usb,pc midi prehravače Pioneer Mep7000 za 400eur. Vyskušanie samozrejmostou. Inzerat platny do zmazania. Multifunkčný prehrávač MEP-7000, špeciálne pre mobilných DJov so softvérovým zábavným kontrolérom SEP-C1. Ponúka flexibilné vysoko kvalitné riešenie pre digitálnu hudbu. Je kompaktný a ľahko prenosný, umožňuje prehrávať súbory MP3/AAC uložené na rôznych pamäťových formátoch aj hudbu z bežných médií, ako sú disky CD/CD-ROM/DVD-ROM. Systém je možné tiež nastaviť pre automatické prehrávanie a mixovanie hudby s použitím zoznamov prehrávania. Novinkou je farebný LCD displej, MEP-7000 je možné využiť aj pre Karaoke prehrávanie, obsahuje konektor s kompozitným video signálom. SEP-C1 pracuje ako softvérový kontrolér a umožňuje spravovať a ovládať prehrávanie audio súborov bez nutnosti použiť myš alebo klávesnicu. MEP-7000 ponúka flexibilné vysokokvalitné riešenie špeciálne s ohľadom na digitálnu hudbu, jekompaktné a ľahko sa prenáša, no zároveň preberá základné funkcie a vlastnosti našich prehrávačov CD série CDJ. MEP-7000 vám umožňuje formát pre nahrávanie súborov MP3/AAC uložené v rôznych pamäťových diskoch spolu s prehrávaním hudby z vašej zbierky CD. Systém je možné nastaviť aj na automatické okamžité a mixovanie hudby pomocou zoznamov , keď je možné, že nie je prítomný DJ.
Predám pult Pioneer DJM-3000
Update: MEP + kejs PREDANÝ !!! V ponuke už LEN SAMOSTATNÝ PULT. mixážny pult: Pioneer DJM-3000 ( Detaily neuvádzam - asi viete, čo predávam ;o) Všetko kúpené v roku 2009, prvý majiteľ, mašiny od začiatku nosené v kejse, hrané max. 30x/rok (mínus covidové sezóny), všetko 100% funkčné, stav: veľmi zachovalé. K dispozícii na vyskúšanie.
Originál potenciometer Pioneer / Mix pult DJM 800 / DJM 2000
Dobrý deň, predám tento čisto nový ešte nerozbalený originál ( žiadny Ebay ani žiadna lacná náhrada z Číny ) potenciometer na mix pulty značky Pioneer ( DJM 800 / DJM 2000 ). Zakúpené v Prodance Bratislava. Dôvod predaja, nezrealizovaná výmena. Mix medzi časom predaný. Cena : 23,-€ ( mám vyslovene len tento 1 kus, viac nemám a pravdepodobne ani nebudem mať do budúcna ). V prípade seriózneho záujmu posielam aj na dobierku cez Slovenskú poštu - poštovné žiadam uhradiť vopred na účet. Kompletne bezpečné balenie vrátane vystuženej obálky máte u mňa ZADARMO bez príplatku ! Inzerát platný / aktuálny do zmazania :-)
decksaver ds-pc-djm 800
Preám DECKSAVER 12" Mixer Cover Stav: Nový - nerozbalený Model: decksaver ds-pc-djm 800 Materál: odolný pevný polykarbonát Farba: Transparentná Vhodné pre: Pioneer DJM-800 opis: Zabezpečuje vysoký stupeň ochrany a odolnosti nielen voči prachu a vlhkosti, ale aj pred mechanickým poškodením zariadenia vplyvom nárazu. Ochranné kryty Decksaver sú lisované tak, aby perfektne sedeli a plnili svoju úlohu aj pri pripojenej kabeláži. Vysoká úroveň ochrany je garantovaná nielen počas skladovania, ale aj počas transportu.
Pioneer DJM 450 pro Mixpult
predam pioneer djms3 serato dj pro mixpult, full Rekordbox dvs system plus magvel crossfader najlepsie pre skratch dj, super stav, vsetko funguje ako nove, v ponuke je decksaver tiez. Dvojkanálový mixpult DJM-450 prináša všetky dôležité vlastnosti vlajkovej lode DJM-900NXS2. Spolu s mixpultom bude dodávaná aj licencia k softwaare Rekordbox DJ a Rekordbox DVS, čo znamená, že budete môcť používať aj vaš PC/Mac pri hraní. Ovládanie mixpultu je veľmi jednoduché a všetky potenctiometre a tiež Sound Colour FX / Beat FX sú zdedené po DJM-900MXS2. Zabudovaná zvuková karta poskytuje silný a zároveň mäkký zvuk aj vďaka profesionálnemu digitálnemu procesoru, ktorým je tento mixpult vybavený. V skratke ide o mladšieho súrodenca najvyššej rady značky Pioneer DJ s obmedzeným počtom kanálov, avšak kvalitou prevedenia sa nijak nelíši. Vlastnosti: 2 Audio kanály, MIC 1 kanál, AUX 1 kanál Vstupy LINE x 3 (RCA), PHONO x 2 (RCA), MIC x 1 (1/4" TRS × 1) Výstupy MASTER OUT x 2 (XLR x 1, RCA x 1) Slúchadlový výstup x 2 (6,3mm STEREO PHONE JACK, 3.5mm STEREO MINI JACK) Ostatné vstupy/výstupy USB (B) x 1, USB (A) x 1 Sampling rate 48 kHz D/A prevodník 24-bit A/D prevodník 24-bit Frekvenčný rozsah 20 Hz~20 kHz (LINE) Skreslenie 0.005 % (LINE-MASTER1) S/N Ratio 94 dB (LINE) Spotreba DC12V 1.7A Rozmery 230 mm (W) x 108 mm (H) x 320 mm (D) Hmotnosť 3.2 kg