inzercia, predaj, predám, bazár

merač satelitného signálu ASF01

Kategória: Ostatné drobné

Blow ASF01 - Merač satelitného signálu je pohodlné zariadenie bez potreby odborných znalostí na nastavenie úrovne signálu prijímaného satelitnou anténou. Merač má otočný indikátor úrovne signálu a zabudovaný zvukový signál s premenlivou intenzitou zvuku, čo výrazne uľahčuje veľmi presné určenie polohy satelitnej antény. Osobný odber Senec-okolie za 3€ alebo zašlem (pošta, zásielkovňa).
merač satelitného signálu ASF01
Podobné inzeráty
Trojfázový výkonový snímač DTSU666-H Huawei 80A
Popis HUAWEI DTSU trojfázový výkonový snímač V ponuka mame 80A prevedenie Alebo 200A Kedže výrobca HUAWEI nevie dodavať Smart metre DTSU666-H a zakázal ich predávat aj výrobcovy výrobca sa rozhodol obíst obchodnú polityku Huawei a prinaša na trh novši a lepši smart meter pre invertory a meniče huawei.Tento model po pripojeni k meniču je viditelny pre meniče ako DTSU666-H je to plnohodnotna náhrada vyrobena tym istým výrobcom.Tento model nepotrebuje snimače fáz nakolko meranie je presnejšie pomocou RS485.Určene pre všetky typy trojfázovych meničov HUAWEI MBtranslator + trojfázový obojsmerný merač Chint DTSU666 - náhrada za trojfázový merač Chint DTSU666-H určený pre invertory Huawei . Súprava pozostáva z: Konvertor MBtranslator Merač Chint DTSU666 (je to merač pre priame merania pripojený priamo na elektroinštaláciu, nevyžaduje transformátory, maximálny prúd 80A) Princíp činnosti : Prevodník MBtranslator priebežne načítava údaje z meracieho prístroja DTSU666 a cez rozhranie RS485 posiela požadované namerané údaje do meniča Huawei. Po pripojení a konfigurácii meniča kit emuluje merač DTSU666-H a umožňuje správne zobrazenie údajov v systéme FusionSolar a spustenie akumulátora. Pripojenie a konfigurácia: MBtranslator je vybavený 2 portami RS485. Port 1 slúži na komunikáciu s meničom Huawei, zatiaľ čo port 2 je pripojený k dodávanému meraču Chint DTSU666. Merač DTSU666 by mal byť inštalovaný v blízkosti spojenia - medzi meračom operátora a prvými vetvami vnútorného elektrického systému. MBtranslator je možné nainštalovať kdekoľvek medzi merač DTSU666 a menič. Merač a menič pripojíme k MBtranslatoru krúteným párom (používame 1 pár krútených vodičov). Pripojte menič k portu 1 MB translator a merač k portu 2. Pripojte napájací zdroj k prekladaču MBT. V prípade dlhších káblov spájajúcich zariadenia (niekoľko metrov a viac) sa odporúča použiť dodatočnú prepäťovú ochranu na ochranu linky RS485, ktorá by mala byť inštalovaná čo najbližšie k chránenému zariadeniu. Nakonfigurujte menič v súlade s pokynmi výrobcu výberom počítadla DTSU666-H a nastavte predvolenú adresu počítadla na 11 na meniči . Nie je potrebné meniť adresu dodávaného meracieho prístroja DTSU666, štandardne nastavená na 1 - MBtranslator deteguje merač DTSU666 s adresou 1. Po pripojení meracieho prístroja k MBtranslatoru môžete skontrolovať jeho činnosť a odčítať merania po prihlásení sa do WiFi poskytuje MBtranslator. MBtranslator môžete prekonfigurovať aj cez WiFi (napr. zmenou adresy merača) a v prípade potreby vykonať vzdialenú aktualizáciu softvéru. Základné technické parametre a funkcionality zariadenia: - Napájanie: 100-240V, 50 / 60Hz, 0,15A, interný zdroj Myrra 48021 (CE, EN55014, EN55032, EN60335, EN60950, EN62368, RoHS, UL). - Puzdro na DIN lištu, šírka 35,2 mm (2 moduly), výška 65 mm, dĺžka bez konektorov 90 mm, dĺžka s konektormi 102 mm. - Zbernica RS485: čítanie údajov zo zariadení vybavených portom RS-485. - Dod
Satelitný vyhľadávač
Predám vyhľadávač satelitného signálu- kvalitný merací prístroj pre čo najrýchlejšie a najpresnejšie nastavenie najsilnejšieho signálu parabolickej antény s konvertorom slúžiacej na vyhľadanie pozícií satelitov. Satelitte Finder Merač sa vyznačuje jednoduchým použitím, kedy ho zapojíte medzi LNB konvektor a satelitný prijímač a silu signálu vám ukáže ručička na stupnici okalibrovanej hodnotami 0-10. Okrem vizuálneho zobrazenia sily signálu na podsvietenej stupnici je prístroj vybavený ešte akustickou signalizáciou s cieľom uľahčiť presné a včasné nastavenie polohy antény. Napájanie je zabezpečené cez koaxiálny kábel zo satelitného prijímača. Merač je vhodný nielen pre pevné satelitné anténne systémy, ale aj o mobilné zostavy, karaván. Parametre a špecifikácie: typ:FSAT 1 Frekvenčný rozsah: 950 - 2150 MHz Citlivosť: 7 dB Zisk: 17 dB Rozsah zisku LNB: 52-60 dB Vstupná úroveň: -25 Až -75 dBm Napájanie z prijímača: 13-18 V Cena: 9€+pošta Tel.
FUNKE W20-MERAC ELEKTRONIEK
Ponukam tento vynikajuci merac elektroniek FUNKE W20, posledna rada tychto meracov vyrabanych az do roku 1969.Prave tento typ meraca sa objavuje zriedka v E-bay a tym su velmi cenene a ich cena prevysuje hodnotu 1500€. Niektori US-americania hodnotia Funke W20 az do vysky 5000 Dolarov. Tento moj merac bol odbornikom v Nemecku kontrolovany a skusany, pricom boli vymenene elektronky AZ12 a GZ34. AZ12 je od UNITRON-obchodna firma a elektronka GZ34 je od byvaleho vyrobcu Valvo.Obidve elektronky su uplne nove a pri merani boli zatazene asi po dobu 5 hodin co je doba naozaj dobrej kontroly. Boli vymenene tiez dratove potenciometre pre nastavenie napatia pre anodu-A, mriezky G2 a G1. Samotne puzdro je naozaj v perfektnom stave,par malych skrabancekov,teda na svoj vek vo velmi dobrom stave. Karty na meranie elektroniek su kompletne. Merac vazi asi 25kg. Ostatne je vidiet na fotos. Viac informacii len cez E-mail a telefon,ziadne SMS. Prosim o zrozumitelnu formulaciu vasej ponuky. Cely merac Funke W22 obsahuje:vsetky karty pre meranie elektroniek, kompletne zastrkovacie koliky, originalnu sietovu snuru prerobenu na dnesnu normu,adapter pre paticu Pico7, rozne kable a kabliky pre dodatocne merania a originalny navod na pouzite so schemov v nemeckom jazyku. POZNAMKA: Tento merac dokaze zmerat vsetky europske, americke a aj ruske ekvivalenty. Preco taka cena? Odpoved je jednoducha. Je to nemecky vyrobok!!! Spolahlivost a kvalita!!!
FUNKE W20-MERAC ELEKTRONIEK
Ponukam tento vynikajuci merac elektroniek FUNKE W20, posledna rada tychto meracov vyrabanych az do roku 1969.Prave tento typ meraca sa objavuje zriedka v E-bay a tym su velmi cenene a ich cena prevysuje hodnotu 1500€. Niektori US-americania hodnotia Funke W20 az do vysky 5000 Dolarov. Tento moj merac bol odbornikom v Nemecku kontrolovany a skusany, pricom boli vymenene elektronky AZ12 a GZ34. AZ12 je od UNITRON-obchodna firma a elektronka GZ34 je od byvaleho vyrobcu Valvo.Obidve elektronky su uplne nove a pri merani boli zatazene asi po dobu 5 hodin co je doba naozaj dobrej kontroly. Boli vymenene tiez dratove potenciometre pre nastavenie napatia pre anodu-A, mriezky G2 a G1. Samotne puzdro je naozaj v perfektnom stave,par malych skrabancekov,teda na svoj vek vo velmi dobrom stave. Karty na meranie elektroniek su kompletne. Merac vazi asi 25kg. Ostatne je vidiet na fotos. Viac informacii len cez E-mail a telefon,ziadne SMS. Prosim o zrozumitelnu formulaciu vasej ponuky. Cely merac Funke W22 obsahuje:vsetky karty pre meranie elektroniek, kompletne zastrkovacie koliky, originalnu sietovu snuru prerobenu na dnesnu normu,adapter pre paticu Pico7, rozne kable a kabliky pre dodatocne merania a originalny navod na pouzite so schemov v nemeckom jazyku. POZNAMKA: Tento merac dokaze zmerat vsetky europske, americke a aj ruske ekvivalenty. Preco taka cena? Odpoved je jednoducha. Je to nemecky vyrobok!!! Spolahlivost a kvalita!!! Pripustam aj navrh vasej ceny.
Hodinky CASIO GPR B1000-1B G-Shock RANGEMAN TRIPLE SENSOR GP
Predám špičkové hodinky s GPS Casio Rangeman, komplet balenie, záručný list, bloček. Označenie hodiniek: CASIO GPR B1000-1B Určenie hodiniek: Pánske športové hodinky Modelová rada hodiniek: G-Shock RANGEMAN Strojček hodiniek: Quartz, CASIO kaliber 3452 Napájanie hodiniek: Solárne napájanie - výkonné solárne články, Dobíjateľná batéria Zobrazenie hodiniek: Monochromatický inverzný LCD display - zobrazenie času a funkcii Materiál púzdra hodiniek: Ušľachtilá oceľ/Špeciálne tvrdený plast, Keramické zadné veko - čierna farba Materiál remienka hodiniek: Kaučuk vystužený uhlíkovými vláknami, Zelená farba Zapínanie hodiniek: Oceľová spona Povrchová úprava hodiniek: Čierna farba, Biele akcenty Sklo hodiniek: Zafírové sklíčko - odolné voči poškriabaniu, Antireflexná povrchová úprava Ciferník hodiniek: Čierno-šedá farba, Monochromatický inverzný LCD display, Digitálne číslice/grafika - šedá farba Vodeodolnosť hodiniek: 200m Rozmery hodiniek: 60,30 × 57,70 × 20.20 mm Hmotnosť hodiniek: 142,00 g Záruka na hodinky: 2 roky Balenie hodiniek: G-Shock RANGEMAN krabička Špeciálne funkcie: Mud Resistant - odolné voči bahnu a prachu Shock Resistant - odolné voči nárazom a vibráciám Podsvietenie LED (Super iluminátor), Automatické zapnutie, Voliteľná dĺžka osvetlenia: 1,5 alebo 3 sec. Solárne napájanie, Dobíjatená batéria - nabíjací systém kompatibilný s bezdrôtovými nabíjačkami Odolnosť voči nízkej teplote (-20 ° C / -4 ° F) Príjem GPS signálu, Automatický príjem, Manuálne prijatie signálu, GPS kruhová anténa ja umiestnená v lunete, mimo oceľového puzdra hodiniek, čo umožňuje ešte lepší prijem signálu, 100% pokrytie zemského povrchu GPS signálom, Frekvencia signálu GPS 1575,42 MHz Záznamy o aktivite cez GPS - do 20 záznamov, Zobrazenie 60-tich geo-lokalizačných bodov, ktoré obsahujú informácie o čase, dátume, GPS súradniciach, nadmorskej výške a tlaku vzduch. K jednotlivým bodom je možné priradiť odpovedajúci grafický symbol, ikonu. Výpočet vzdialenosti medzi vašou aktuálnou polohou a stanoveným cieľom, zobrazenie aj spätnej trasy. Výborná pomôcka k preskúmaniu prechodnosti terénu. Mobile link (prepojenie cez Bluetooth®) - Ak sú hodinky spárované so smartfónom, prijímajú údaje z časových serverov, aby ste mali presný čas kdekoľvek na svete. Z aplikácie G-SHOCK Connected môžete jednoducho konfigurovať mestá, alarmy a časovače svetového času. Digitálny kompas - Merací rozsah: 0 až 359 °, Meracia jednotka: 1 °, 60 sekúnd nepretržité meranie, Grafické zobrazenie severu, Kalibrácia a korekcia magnetického odklonu Výškomer - Merací rozsah: -700 až 10 000 m, Meracia jednotka: 1 m Barometer - Rozsah zobrazenia: 260 až 1100 hPa, Zobrazovacia jednotka: 1 hPa, Graf tendencie atmosferického tlaku Teplomer - Rozsah zobrazenia: -10 až 60 ° C, Zobrazovacia jednotka: 0,1 ° C Letecký režim Svetový čas - 39 časových zón Východ/Západ slnka - grafické zobrazenie Stopky 1/1 sec, Mer
Merač energie/Zástrčka monitora
Merač energie/Zástrčka monitora energie/Veľký LCD displej Besvic Merač spotreby elektrickej - Tento monitor energie podporuje sledovanie viacerých parametrov, vrátane času, výkonu, nákladov, kumulatívnej spotreby energie, napätia, frekvencie, prúdu, účinníka, minimálneho výkonu, maximálneho výkonu, ceny elektriny . Stačí pripojiť svoje elektrické spotrebiče k tomuto elektromeru, začne sledovať a zaznamenávať spotrebu energie a náklady na elektrinu pripojeného zariadenia, čo vám pomôže ušetriť energiu a peniaze. Keď je detegované aktuálne zaťaženie pripojeného zariadenia nad 3680 W, LCD obrazovka bude stále blikať aby užívateľovi pripomenula, že je potrebné chrániť zariadenie pred Vďaka vstavanej záložnej batérii môže monitor spotreby energie uchovať dáta aj pri výpadku prúdu. Veľký LCD displej, ľahko čitateľný na veľkú vzdialenosť. Okrem toho má menšiu kompaktnú veľkosť ako ostatné pre úsporu miesta. Stačí stlačiť tlačidlo „FVNC“ pre výber režimu monitorovania, tlačidlo „COST“ pre nastavenie jednotkovej ceny elektriny, tlačidlá „UP“ a „DOWN“ pre úpravu ceny. Tlačidlo „RESET“ pre vymazanie všetkých nastavení, priateľské pre starších a deti.