inzercia, predaj, predám, bazár

Merac vetra

Kategória: Ostatné

Merac na rychlost vetra Typ =Anemometer=950
Merac vetra
Podobné inzeráty
Ponúkam na kvalitný merač hrúbky
Ponúkam na kvalitný merač hrúbky laku. Je s ním možné premerať hrúbku laku/farby na železných/oceľových a hliníkových povrchoch karosérie vozidla. Vďaka takémuto premeraniu laku viete ľahko odhaliť či vozidlo bolo prelakované, tmelené. Túto kontrolu je možné vykonať na všetkých kovových dieloch vozidla. Merač taktiež Detekuje či sa jedná o železný(Fe) alebo hlinikový(Al) diel- ideálne pri vozidlách na ktorých je od výroby hliniková kapota, avšak po nehodách/poškodeniach častokrát menená za kovovú repliku) Merač je nový a nakalibrovaný. CENA za požičanie -1 deň 10 € -2 dni 15 € -3 dni 20 € Viac dní podľa dohody. V prípade záujmu po dohode viem aj priamo vykonať merania na pristavenom vozidle so záznamom nameraných hodnôt, cena dohodou. V prípade záujmu všetko ukážem, vysvetlím zaškolím pre správne použitie. Vratná záloha 50 €. Merač je pred každým zapožičaním odkontrolovaný a skalibrovaný podľa kalibračných štítkov, preto odchýlka merania je menej ako 1%. PO DOHODE, MOŽNÝ AJ ODPREDAJ NOVÉHO PRÍSTROJA. Osobný odber v Bratislave alebo v Prešove . !!!LEN VOLAŤ, PISAŤ NA WHATS UP ALEBO SMS, NA MAIL NEREAGUJEM!!! Meranie laku, merač laku, merac hrubky laku
Anemometer JDC, merač rýchlosti vetra
Prístroj/ merač rýchlosti vetra Veľmi málo používaný (ešte s ochrannou nálepkou na displeji) Pôvodná cena bola 85€
Merač dĺžky na mape
Predám nepoškodený, nepoužívaný merač dĺžky napr. na mape (zákruty, traverzy,...) ruskej (sovietskej) výroby. Meranie v mm a v palcoch. Merač je uložený v plastovej krabičke s návodom (v ruštine). K dispozícii mám 5ks. Cena:8€/ks+poštovné. Kontakt na e-mail. Platné do zmazania. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Hliníková pergola Borneo 4 x 3 a 6 x 3 -šedá a transparentná
Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). Cena 4 x 3 m - 849€. Cena 6 x 3 m - 1059€. Veľká hliníková pergola 4 x 3 m alebo 6 x 3 m je ideálna pre terasu priamo pri dome. Šedý / biely základný rám pozostáva z práškovo lakovaného hliníka. Pozinkované oceľové spoje držia hliníkové prvky bezpečne pohromade. Vďaka kovu odolnému voči poveternostným vplyvom a korózii je pergola ideálna na dlhé roky vonkajšieho používania. Pergola je vyrobená zo sivých / priehľadných viacstenných polykarbonátových dosiek, ktoré sú odolné voči poveternostným vplyvom, nárazuvzdorné a trvácne. Pergola je určená na montáž na stenu. Súčasťou pergoly sú dva / tri integrované odkvapové žľaby s tromi / štyrmi odkvapovými výpustmi, ktoré zaisťujú, že dažďová voda bude vždy čisto a kontrolovane odtekať zo strechy. Pergola sa ľahko čistí a vyžaduje len malú údržbu. Nečistoty môžete odstrániť mäkkou handričkou a teplou vodou. Nehrdzavejúci kov je navyše bezúdržbový a nevyžaduje náter. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka, prístrešok pre auto ako garáž. Technické špecifikácie: Materiál rámu: hliník s práškovým nástrekom Materiálové spoje: pozinkovaná oceľ Materiál strechy: polykarbonát s UV náterom Farba tmavošedá: rám - tmavošedá + pásy - tmavošedé Farba biela (transparentná): rám - biela + pásy - priehľadná Počet stĺpikov 4 x 3 m: 3 Počet dažďových žľabov 4 x 3 m: 2 Počet odtokových kanálov 4 x 3 m: 3 Počet stĺpikov 6 x 3 m: 4 Počet dažďových žľabov 6 x 3 m: 3 Počet odtokových kanálov 6 x 3 m: 4 Strešná tlaková nosnosť: 70 kg / m2 Sila vetra: do 100 km/h (sila vetra 10) Rozmery 4 x 3 m: Šírka: 435 cm Hĺbka: 303 cm Predná výška: 212 cm Výška vpredu: 226 cm Výška vzadu: 278 cm Hrúbka kovu: 1 mm Hrúbka dosiek s dvojitou stenou: 6 mm Rozmery stĺpika: 4 x 10 cm Rozmery 6 x 3 m: Šírka: 618 cm Hĺbka: 303 cm Predná výška: 212 cm Výška vpredu: 226 cm Výška vzadu: 278 cm Hrúbka kovu: 1 mm Hrúbka dosiek s dvojitou stenou: 6 mm Rozmery stĺpika: 4 x 10 cm Rozsah doručenia: 1 x pergola
Meteostanica
Evolve Revolution je veľmi zaujímavá a prevratná domáca meteostanica, ktorá za veľmi príjemnú cenu ponúkne také funkcie a presnosť predpovede, o ktorej sa môže bežným meteostaniciam používajúcim predpoveď založenú na zmene tlaku len zdať. Informácie totiž čerpá z preverených zdrojov (SHMÚ a ďalšie národné meteorologické služby) a sťahuje ich z internetu prostredníctvom pripojenia Vášho počítača. Softvér spoločnosti Foreca navyše umožňuje získavanie týchto údajov aj pre stovky malých miest a obcí po celej Českej republike, v ktorých sa žiadne meteorologické stanice nenachádzajú. Na výber je 280 miest v SR. Meteostanica dokáže na nasledujúce štyri dni poskytnúť údaje o maximálnej a minimálnej teplote, vlhkosti vzduchu, UV indexe, pravdepodobnosti zrážok, aktuálnu vnútornú teplotu, aktuálnu vonkajšiu teplotu alebo teplotu v ďalších miestnostiach (možno pripojiť až tri externé čidlá), čas východu a západu slnka a priemernú rýchlosť a smer vetra. Meteostanicu je možné využiť aj pri ceste na dovolenku, stačí iba zadať cieľové mesto a krátku chvíľu počkať na vykonanie aktualizácie údajov. Internetové pripojenie je vyžadované najmenej raz za desať dní, čím častejšie ale bude aktualizácia vykonávaná, tým presnejšie budú poskytnuté informácie. Parametre a špecifikácie: Poskytované informácie: Maximálna teplota Minimálna teplota Vlhkosť vzduchu UV index Pravdepodobnosť zrážok Aktuálna vnútorná teplota Aktuálna vonkajšia teplota alebo teplota v ďalších miestnostiach (možno pripojiť až tri externé čidlá)Čas východu a západu slnka Priemerná rýchlosť a smer vetra Aktuálny čas.Cena je 35+ posta !
Záhradné IGLOO
Dobrý deň, predám exkluzívny party stan IGLOO vyrobený na mieru. * moderný dizajn * elegantné vybavenie * variabilné opláštenie * bezpečná konštrukcia * kapacita až pre 150 osôb Základná špecifikácia - Priemer 12,5 m | Plocha 123 m2 - Nerezová konštrukcia - Masívna nivelizačná podlaha (pre nerovnosť do 1,2 m) - Odolonosť voči náporom vetra nad 100 km/h aj bez kotvenia Vieme dodať aj kontakty na elektro-inštaláciu, vodo-inštaláciu, cateringovú techniku a catering, kúrenie, klimatizáciu, osvetlenie, ozvučenie s technickým a údržbovým personálom. Možné tiež brandovanie opláštenia v ľubovolnom rozsahu. Tento exkluzívny stan sa dá nivelizovať aj na nerovnom povrchu, je samonosný – nevyžaduje kotvenie do zeme, pričom je veľmi odolný voči náporom vetra. Jeho konštrukčné riešenie s robustnou podlahovou konštrukciou a extrémne pevným rámom a opláštením podporuje tieto mimoriadne špecifiká, vyžaduje však časovo a personálne náročnejšiu inštaláciu a deinštaláciu ako bežný stan. Z tohoto dôvodu je určený najmä na dlhodobejšie inštalácie. Cena 25 000€ bez DPH. Pri rýchlom jednaní možná zľava.