inzercia, predaj, predám, bazár

Merino kukla 46-48

Kategória: Čiapky a klobúčiky

Predam obojstrannú merino kuklu 46-48 na vek 1-3r. Bola naozaj teplúčka.Nosili sme ju celú zimu bez čapice.Cena 13.-
Merino kukla 46-48
Podobné inzeráty
Merino detská kukla a capačky MANYMONTHS
Set merino kukla a merino capačky značky MANYMONTHS. Kukla : ktorú dieťa môže nosiť pri stredných teplotách samostatne, v chladnom a veternom počasí ako vrstvu pod teplú čiapku. Možno použiť aj pod prilbu. Dokonale priedušná. Dokonale ochráni ušká, krk aj tváričku Gumičky v zadnej časti čapice uľahčujú jej obliekanie. Materiál: Vyrobené z jednej vrstvy 100% merino vlny. velkost: 3-12/18 mesiacov Capačky: ktoré chránia detské nôžky pred chladom. Sú veľmi vhodné práve pri nosení detí v šatkách, či ergonomických nosičoch, kde patria nožičky medzi najviac ochladzované časti tela. Dlhá manžeta zabraňuje ich skĺzavaniu a dobre chráni aj citlivé detské kotníčky. Botičky je možné stiahnuť pomocou reguľovatelných gumičiek vďaka čomu dobre držia na detskej nohe. Botička je tvorená vrstvou merinovlny a vrstvou 100% polyesterového fleesu. Všetky švy sú schované medzi vrstvami materiálov a teda nikde netlačia. Botičky sú obojstranné, môžete si vybrať fleesovú alebo merino vrstvu. Vnútorná dĺžka pri veľkosti 0-6/9 mesiacov je približne 11cm Výhodne set spolu 18 Eur alebo osobitne capačky 11 eur a kukla 11 eur. Osobny odber BA alebo packeta + 3,50E
Nová rastúca merino kukla vo veľkosti 62/68/74
Ponúkam na predaj NOVÚ merino kukličku pre dievčatko vo veľkosti 62/68 no rozhodne je možné ju nosiť aj dlhšie. Je zdobená trblietavými kamienkami uprostred. Materiál je české merino (250g/m2) s 5%obsahom elastanu, ktorý dodáva vysokú pružnosť s pamäťou. Garantujjem vysokú kvalitu prevedenia a materiálu! Kuklička je jednovrstvová, ale s hustého merina, čiže je nositeľná po tri sezóny. V zime s kapucňou ideálna! Rozmery sú na poslednej snímke v prílohe. Špecifikácia : - materiál 95% merino vlna + 5% elastan /lem 100%merino – 250 g/m2 nadýchaný hrubší úplet – odvádza vlhkosť je termoregulačné, hrejivé a antibakteriálne – využijete do ergonomických nosičov, na turistiku, bežné nosenie, do kočiara – do chladného počasia, keď si dieťa strháva čapicu – rastúci model, pružný úplet sa prispôsobí, integrovaný nákrčník - prať na programe vlna (30°C)
Detská 100% merino pixie kukla
Ponúkam na predaj pixie kuklu zo 100% merino baby vlny. Kukla je veľmi príjemná, jemná, nedráždi detskú, citlivú pokožku, elastická - prispôsobí sa hlavičke Vášho dieťatka. Merino baby vlna je ovčia vlna, ktorá spĺňa všetky predpisy výrobkov pre najmenšie deti (0 - 3 roky). Veľkosť šedej aj hnedej je pre dieťatko vo veku 1 - 3 roky (obvod hlavička od 48-54 cm). Pranie v práčke do 40 stupňov.
Merino kukla
Krásna merino kukla značky Joha
Merino 100% kukla pre deti 0-4mesiace
Merino 100% kukla pre deti na zimu (lepsie sko čiapka) 0-3/4 mesiace 50-56/62 cm obvod hlavy Pre novorodencov Nová, na Vianoce sme dostali 3ks Pôvodná cena 27€
Tyrkysová merino kukla Manymonths
Hrubšia merino kukla. Výrobca udáva na 3-12/18 mesiacov. My sme využili tak vo veku 2-6 mesiacov. Pekný stav, bez poškodení.