inzercia, predaj, predám, bazár

mesit a dewalt radio

Kategória: Ostatné drobné

predam riadiace dosky zo stabilizovaneho ceskoslovenskeho zdroja mesit. takeho ako na foto , len same dosky,cena za obe , len spolu,
, dewalt stavebne radio + nabijacka cena 100eur , otazky cez .c. neide.
mesit a dewalt radio
Podobné inzeráty
mesit a dewalt radio
predam riadiace dosky zo stabilizovaneho ceskoslovenskeho zdroja mesit. takeho ako na foto , len same dosky,cena za obe , len spolu, , dewalt stavebne radio + nabijacka cena 100eur , tafix22 tavna pistol + 30ks lep. tyciniek cena 35eur , otazky cez .c. neide.
mesit a multimeter.
predam riadiace dosky zo stabilizovaneho ceskoslovenskeho zdroja mesit. takeho ako na foto , len same dosky,cena za obe , len spolu, predam multimeter m1t242a + dokumentacia.40eur , dewalt stavebne radio cena 100eur , otazky cez .c. neide.
Dewalt bateria 20V 2,5Ah MAX Lithium-Ion Premium DCB203
Predám batériu 20-Volt MAX Lithium-Ion Premium 2,5Ah. Je to náhradná batéria za Dewalt 20V 2,5Ah (DCB206, DCB205, DCB204, DCB2030). Batéria nie je originál Dewalt ale je to veľmi kvalitná alternatíva. Základom batérie sú kvalitné lítiové články značky Samsung. Technické parametre - Systém / napätie: 20V - Kapacita akumulátora: 2,5Ah - Typ akumulátora: Li-ion ------------------------ Mobil: E-mail: luktech20@
Kábel pre Tesla, Metra Blansko s REMOS konektorom
Predám kábel pre prístroje Tesla, Metra Blansko a iné Československé prístroje s konektorom REMOS 5815. Káblom je možné napájať Tesla BM prístroje ako osciloskop, milivoltmeter, mikrovolt pikoampérmeter, RC generátor, laboratórny zdroj MESIT a mnoho iného. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom. Venujem sa oprave elektroniky a zváračiek.
Kábel pre Tesla, Metra Blansko s REMOS konektorom
Predám kábel pre prístroje Tesla, Metra Blansko a iné Československé prístroje s konektorom REMOS 5815. Káblom je možné napájať Tesla BM prístroje ako osciloskop, milivoltmeter, mikrovolt pikoampérmeter, RC generátor, laboratórny zdroj MESIT a mnoho iného. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom.
Stabilizovaný zdroj 40V - 10A
Predám používaný stabilizovaný zdroj Mesit 40V - 10A. Iba osobný odber.