inzercia, predaj, predám, bazár

MET - dámsky overal s čipkou - xs/s

Kategória: Nohavice

Nádherný, extravagatny bavlneny čierny overal zn. MET, veľkosť XS/S.
Už sa nedá kúpiť, top stav, robí krásny výstrih.
Drahá a luxusná značka, nosí aj Dara Rolins.
V prípade vážneho záujmu pošlem foto na postave do emailu.
Ideálne pre výšku do 170cm.

Cena je pevná, v cene nie je zahrnuté poštovné.
- nezervujem
- nepremeriavam
- nefotim na postave

- Osobný odber: Bratislava Petržalka.
Na iné miesta žiaľ veci nedoručujem

Uprednostňujem osobný odber.
Na dobierku neposielam.
Posielam aj poštou - len po prevode.
MET - dámsky overal s čipkou - xs/s
Podobné inzeráty
MET - dámsky overal s čipkou - xs/s
Nádherný, extravagatny bavlneny čierny overal zn. MET, veľkosť XS/S. Už sa nedá kúpiť, top stav, robí krásny výstrih. Drahá a luxusná značka, nosí aj Dara Rolins. V prípade vážneho záujmu pošlem foto na postave do emailu. Ideálne pre výšku do 170cm. Cena je pevná, v cene nie je zahrnuté poštovné. - nezervujem - nepremeriavam - nefotim na postave - Osobný odber: Bratislava Petržalka. Na iné miesta žiaľ veci nedoručujem Uprednostňujem osobný odber. Na dobierku neposielam. Posielam aj poštou - len po prevode.
Met overal
Predám krasny MET overal. Ako novy. Velkost 27
Overal
Predam damsky elasticky overal, sedi na velkost postavy S/M, hore je gumicka, perfektne tvaruje postavu. Overal je v podstate novy, raz obleceny...TOP STAV. V ponuke mam aj vela inych kuskov za super ceny. Ak kliknes na moje meno tak sa ti zobrazi cela moja ponuka. Pri kupe viac veci z mojej ponuky sa na cene vieme dohodnut. Postou zasielam po uhrade platby vopred na ucet. Na dobierku nezasielam.
Dámsky námornícky overal
Predám dámsky overal, veľ 38/38,nenosený,bezchybný stav, ľahká, tenká látka, klik na meno
Maiocci dámsky overál tigrovaný, veľkosť S.
Ponúkam na predaj nový nenosený dámsky overal zn. MAIOCCI vo veľkosti S, materiál je kvalitnejší. Pôvodná cena: 130€ Môžete si pozrieť všetky moje aktuálne inzeráty, ponúkam na predaj viacero vecí, ktoré by vás mohli zaujať. Uprednostňujem osobné stretnutie v BA, vieme sa však dohodnúť aj inak :) Prosím kontaktujte ma písomne, číslo je vymyslené, ak však budete mať viacero otázok rada Vám súkromne zašlem aj svoje telefónne číslo :) Ďakujem. Inzerát platný do zmazania !!!
Dámsky overal Next v.10/38
Damsky overal znacky Next, velkost10/38, prsia 44cm, pas 40cm, dlzka 154 cm od ramena krku, previazanie v pase zpredu, vrecka, zapisanie vzadu na zips, biela bluzka zn. Stadivarius, v.M, bez tenisiek. Postovne podla bezneho cennika posty, posielam az po pripisani penazi na ucet.