inzercia, predaj, predám, bazár

metla

Kategória: Ostatné

klasická Brezová metla
metla
Podobné inzeráty
Rotačná metla Starlyf Cyclonic Broom
Nová rotačná metla, ktorá je kombináciou metly, lopatky a odpadkového koša. Vďaka tvaru sa dostanete do všetkých otvorov a rohov.
Kombinovaná magnetická metla a lopatka INVOSON
Kombinovaná magnetická metla a lopatka INVOSON pre domácu kuchyňu, kanceláriu, chodbu. 2ks za 14€ 3ks za 20€ 4ks+ 6€ ks Len osobný odber Senec. Volat len pracovne dni pondelok - sobota, 9-18hod. Na dobierku neposielam. Pozri dalsie moje inzeraty. Cena je pevná, inzerát platný do zmazania. Na SMS neodpovedám!
Mechanická metla Turbo Tiger 360° - 2 kusy (nová+ používaná)
Mechanická metla TOP SHOP 2 kusy 1 kus úplne nová, 1 ks používaná ( pôvodná cena 1ks 10eur) - skladacia rúčka - nie sú potrebné batérie, elektrina - trojitý turbo pohyb pozametá prachové chuchvalce, vlasy, špinu, piesok, jedlo ... - vhodná na všetky povrchy Cena za 2 kusy 12eur + poštovné
Jeep Cherokee xj
Predám diely xj 97,2.5td zelená metla.
Vysávač Rowenta RH8147WA Poweline Extreme
Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT. Inzerujem aj iné veci, napr. záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku). Vysávač bol malo používaný, má rôzne oderky, poškodenia, viď. foto. Preto tá nízka cena. Vysávač Rowenta zaručuje efektívne odstránenie prachu z tvrdých a plochých povrchov, ako sú drevené alebo dlaždičné podlahy, a optimálne výsledky filtrovania a zároveň obmedzuje spotrebu energie. Úspora energie nikdy nebola jednoduchšia! Vysoko účinný motor ponúka extrémny výkon pri nízkej spotrebe energie.Vysoký výkon pre optimálne čistenie, najmä na tvrdých podlahách Elektrická metla Rowenta Powerline Extreme Cyclonic je vybavená vysoko výkonnou sacou kefou, ktorá efektívne odstraňuje nečistoty z podláh. Vysokoúčinná filtrácia pre zdravý vzduch Elektrická kefa Rowenta Powerline Extreme Cyclonic je vybavená vysoko účinnou cyklónovou technológiou a systémom dvojitého filtra, ktorý efektívne odstraňuje až 99,98% prachových častíc zo vzduchu. Dýchajte lepšie s Rowenta! * percentuálna hmotnosť prachových častíc. Cyklonická technológia pre dlhodobé čistenie Vysoko účinná cyklónová technológia AIR FORCE, ktorá ponúka vysokú úroveň oddelenia prachu od vzduchu. Podobné ako: iRobot roomba, automatický vysávač, elektrický bezdrôtový vysávač, skvelý darček pod vianočný stromček. Parametre: B074HY1SW5 Značka: Rowenta Číslo modelu: RH8147 Farba: Čierna, sivá, biela, žltá Hmotnosť položky: 6,26 kg Rozmery produktu: 25 x 30 x 73 cm Kapacita: 0,9 litra Výkon / príkon: 750 wattov Materiál: plastický Ročná spotreba energie: 28 kilowatthodín Úroveň hluku: 77 dB
Nový SET - metla, zmeták a lopatka s gumovymi stetinkami
Predám úplne nový set s gumovými stetinkami IBA OSOBNÝ ODBER V Bratislave !!! INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA. !!! NA SMS NEODPOVEDÁM. !!! POZRI ĎALŠIE INZERÁTY.