inzercia, predaj, predám, bazár

michael kors smartwatch hodinky

Kategória: Doplnky

používané v super stave napíšte mail pre viac info
michael kors smartwatch hodinky
Podobné inzeráty
SMART HODINKY iTouch Sport Smartwatch
predám smart hodinky iTouch Sport Smartwatch. S nabíjačkou. uprednostňujem osobný odber.
Hodinky Michael Kors - Original + Náramok
Zdravím, predám originálne dámske hodinky Michael Kors + strieborný náramok (kúpený zvlášť, ale dokonale sa k sebe hodia). Priemer hodiniek je 40 mm. Hodinky sú nevhodným darom, minimálne nosené, používame smart hodinky. Sú v bezchybnom stave, bez krabičky avšak s úplne novou batériou a dokladom od hodinára. Bardejov osobne, prípadne dobierka.
Hodinky na štýl Michael Kors
Krásne zlaté hodinky, s ružovým ciferníkom, Michael Kors, nie je originál. V hodinkách treba vymeniť baterku. Mierne ošúchaný ramienok, pri nosení nevidno. Kamienky všetky, žiadny nevypadol, sklo nad ciferníkom bez škrabanca. Zapínanie na zacvaknutie. 7 eur V ďalšom inzeráte na predaj aj box/organizér na hodinky. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty, mám na predaj rôzne kusy nábytku, doplnkov, kancelárskych potrieb atd.
Michael Kors hodinky
Dobrý deň predám hodinky znacky Michael Kors.Mala som ich len raz na ruke aj to len pri fotení inak mi ležia na poličke v skrini,nevyužívam ich.Hodinky sú nové,plnefukčné.Dobierkou neposielam.Osobný odber NZ.Čislo neplatné.Pisat email.Ďakujem
Hodinky Michael Kors
Hodinky Michael Kors Original
Hodinky Michael Kors
Posúvam ďalej hodinky Michael Kors. Elegantný jemný kúsok. Ja ich už nevyužívam. Ideálne osobný odber (medzi TN a PB).