inzercia, predaj, predám, bazár

Micromega Classic Solo

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám High-end CD player Micromega Classic Solo. Optický aj technický stav je dobrý. Je plne funkčný v pôvodnom stave. Prehráva aj napálené CD + originál manuál a D.O.
Micromega Classic Solo
Podobné inzeráty
Audiofilné high-end rádio Micromega Minium FM + Dialkové
Ponúkam na predaj audiofilné rádio Micromega Minium FM s veľmi kvalitným príjmom a zvukovým podaním. FM príjimač sa dá ovládať diaľkovým ovládaním (ORIGINÁLNY ovládač je súčasnou balenia). Má malý škrabanček na hornom paneli, ktorý nájdete na fotkách. Inak je v plne funkčnom stave. Disponuje pamäťou 19 staníc. Cena je aj s diaľkovým ovládačom 145 EUR Odber BA Staré Mesto Možné zaslanie aj prostredníctvom kuriérskej služby, ale s ohľadom na momentálnu situáciu v súvislosti s koronavírusom iba s podajom u kuriéra a doručením na adresu. Služba stojí 9 eur. Ak nepoznáte túto značku, ide o uznávanú francúzsku firmu, ktorá vyrába audiofilné zariadenia. Viac info: CENA: 145 € aj s Orig. diaľkovým ovládaním v Nemeckom bazoši - 229 € bez diaľkového - TEST: The FM sound was much better than that from other mini systems, although the sensitivity was about the same (it could not pull in the weak stations any better than the less expensive unit). Obviously, though, the sound quality is the salient factor, and this is a good tuner in that regard. MICROMEGA: Za viac ako dvadsať rokov svojej existencie MICROMEGA vytvorila a vyrobila viacero Hi-Fi komponentov a zariadení, ktoré sú považované za najlepšie na svete. Platí to tak pre analógové, ako aj pre digitálne komponenty. Už v roku 1988 vyrobila MICROMEGA prvý CD prehrávač CDF1-Digital umiestnený na dvoch separátnych šasi – zvlášť pre CD mechaniku a zvlášť pre vysokokvalitný D/A prevodník. Kombinácia najvyššej úrovne vernosti v reprodukcii hudby, revolučnej estetiky, spoľahlivosti a užívateľskej prívetivosti, robí z MICROMEGA jednu z mála audio spoločností, ktoré skutočne pozdvihli svet Hi-Fi. Značku MICROMEGA nesú vysokokvalitné CD prehrávače, zosilňovače, FM tunery, streamery a ďalšie špičkové audio komponenty. V roku 2007 kupuje značku MICROMEGA francúzska elektronická firma Audis na čele s hudobným a Hi-Fi nadšencom Didierom Hamdim. Následne Audis začala vyrábať novú produktovú radu MICROMEGA vo svojom závode v Boissy-Saint-Léger, kde sídli centrum výskumu a vývoja, showroom a laboratóriá spoločnosti. "Výskum, inovácie a rozvoj sú jedným z najdôležitejších cieľov, ktoré v MICROMEGA máme“, hovorí majiteľ tejto francúzskej spoločnosti Didier Hamdi.
Predám CD prehrávač Micromega Stage 6
Predám high-end hifi CD prehrávač Micromega Stage 6. Používaný ale v dobrom - plne funkčnom stave (viď. foto) s novým (originál + nakalibrovaným(!!) laserom... Bez DO, samozrejme sieťový kábel (nie je na fotkách) je súčasťou. Fotky sú reálne, dobierka OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem ale osobný odber a kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem prosím, nestrácajte môj čas... Ďakujem! !!!! Fotografie a detailný popis sú duševným majetkom inzerenta, ich kradnutie a zneužitie je trestný čin a bude mať právne následky !!!!
Micromega Minium AVP Receiver
Veľmy výnimočný micromega receiver z francúzka , funguje perfektne!
Bose Solo 5 Soundbar
Predám soundbar BOSE Solo 5 top stav malo používaný. Zvukový systém Bose Solo 5 je SoundBar pre výrazné zlepšenie zvuku pri všetkých vašich obľúbených televíznych programoch aj filmoch v špičkovej kvalite. Zdramatizujte relácie, oživte koncerty alebo našponujte nervy pri seriáli. Toto elegantné riešenie s pokročilými technológiami bolo navrhnuté tak, aby reprodukoval tiché pasáže optimálne počuteľné, ale v prípade vyššej hlasitosti dodá hutnú atmosféru každému príbehu. Dôraz bol kladený na zreteľné dialógy. Každé slovo bude perfektne zrozumiteľné bez toho, aby ste museli stále nastavovať hlasitosť od scény ku scéne. Soundbar prinesie znateľne lepší zvuk ako samotný televízor Režim na zlepšenie počuteľnosti dialógov Automaticky rozpozná pripojený zdroj (optika, koax, analóg) Bluetooth pre bezdrôtové streamovanie z notebooku, tabletu, telefónu Diaľkový ovládač pre komplexné ovládanie funkcií
ARCAM Solo Mini
Predam All in one mini system ARCAM Solo mini, kompaktny system s HIFI kvalitou prehravania. Solo mini je integrovany zosilovac audiofilovej kvality, CD prehravac, radiovy tuner a prehravac MP3/WMA cez USB. Zariadenie je plne funkcne (- tlacidlo na znizenie hlasitosti nie je vzdy spolahlive). Kupene v roku 2010. Komplet okrem DAB anteny.
Micromega Minimum cd,zos,tun,do ...
Predám funkčnú zostavu s mail