inzercia, predaj, predám, bazár

Miešačka 250L a kovová kaďa 1000L

Kategória: Miešačky

Predám stavebnú miešačku o objeme 250 litrov (cca 9 fúrikov), 380V, plne funkčná, rýchle miešanie, vysoký výkon - 350€. Tiež predám kovovú kaďu s objemom 1000 litrov, vodotesná - 50€.
Miešačka 250L a kovová kaďa 1000L
Podobné inzeráty
Stavebná miešačka AGRO-WIKT 160
Betónová miešačka BWA-110 230V je známa ako najpredávanejšia miešačka betónu v triede malých miešačiek betónu. MIESACKA JE POUZIVANA, OBRAZOK JE ILUSTRAČNÝ..... Profesionálna miešačka s pracovným objemom 110 L je určená pre miešanie menších objemov ( 2,5 kolieska ) požadovanej zmesi. Vhodné pre každodennú namáhavú prácu nielen pre stavebné firmy , ale aj pre remeselníkov a rozsiahlejšie práce súkromného charakteru . Vďaka celkovej kapacite 160 litrov (pracovná kapacita 110 l) bude perfektný na renovácie a menšie stavebné práce. Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať nenápadný, motor Besel (1100 W) poháňaný poľskou výrobou, spolu s ráfikom a liatinovým prevodom, je schopný poskytnúť mnoho rokov efektívnej prevádzky. Masívna oceľová konštrukcia vážiaca 105 kilogramov zaručuje stabilnú prevádzku na akomkoľvek povrchu pri plnom zaťažení. Použitie závitovkového kolesa v mechanizme nastavenia sklonu bubna zaisťuje hladké vykladanie hotovej malty na koliesko. Vďaka svojim malým rozmerom sa tiež ľahko prepravuje a skladuje. Ako výrobca miešačiek betónu poskytujeme tento model s 3-ročnou zárukou. Stručne povedané: Miešačka na betón Agro-Wikt BWA-110 v sebe spája najlepšie vlastnosti modernej miešačky betónu, vďaka čomu si plne zaslúži názov profesionálneho nástroja pre malé spoločnosti zaoberajúce sa renováciou a stavebníctvom. Môžete si ju kúpiť iba v najlepších stavebných skladoch. TECHNICKÉ PARAMETRE Výška (H), 1450 mm Šírka (S), 670 mm Minimálna dĺžka (D1) 1400 mm Maximálna dĺžka (D2) 1900 mm Nakladacia výška 1100 mm Výsypná výška 520 mm Celková kapacita 160 dm3 Pracovná kapacita 110 dm3 Vonkajší priemer bubna 600 mm Priemer plniaceho otvoru. 350 mm Otáčky bubna na miešanie betónu 28 ot / min Výťažok 1,5 m3 / h Pohotovostná hmotnosť 105 kg Elektrický motor: Typ Sg804S Výkon 1,1 kW Otáčky 1415 ot / min Napätie 230 V Dĺžka elektrického kábla: Od motora po spínač: 0,4 m Od prepínača po zástrčku: 1 m
Predám miešačku 250l, elektrická 3 lopatková po rekonštrukci
Predám miešačku 250l, elektrická 3 lopatková po rekonštrukcii - výmena ložísk, nová hruška, druhé kolesá, garancia 2roky, možnosť dovozu vrátane ceny kdekoľvek na Slovensku. Plechy sú riadne hrubé a pevné. Cena 500eur alebo dohodou.Miešačka už je dočistená a nakonzervovaná... V prípade záujmu volajte kedykoľvek na . Miešačka sa dá bezpečne prepravovať pomocou odoberateľných svetiel, ktoré sú vyobrazené na poslednom obrázku. (Svetlá možno využiť aj na vlečku, či prívesný vozík, príves za malotraktor a podobne...Dĺžka kábla je cca 10m) (Možnosť aj prenájmu miešačky, cena dohodou.)
Miešačka stavebná 63 l
Používaná a plne funkčná. Stavebná miešačka poháňaná elektromotorom s príkonom 220 W (230 V). Miešačka je vhodná len pre hobby použitie. Miešačka je dodávaná rozložená v kartónovej krabici s hmotnosťou 25 kg.
Stavebná miešačka 250l
Predám plne funkčnú stavebnú miešačku s objemom 250l. Motor na 380W. Skladovaná pod strechou. Dôvod predaja už nevyužítá. Dohoda na cene možná.
Predám miešačku 250l, elektrická 3 lopatková po rekonštrukci
Predám miešačku 250l, elektrická 3 lopatková po rekonštrukcii - výmena ložísk, nová hruška, druhé kolesá, garancia 2roky, možnosť dovozu vrátane ceny kdekoľvek na Slovensku. Plechy sú riadne hrubé a pevné. Cena 600eur alebo dohodou.Miešačku už je dočistená a nakonzervovaná... (fotky pridám neskôr). V prípade záujmu volajte kedykoľvek na . Miešačka sa dá bezpečne prepravovať pomocou odoberateľných svetiel, ktoré sú vyobrazené na poslednom obrázku. V prípade záujmu ich doložím k miešačke ako doplnok zdarma. (Svetlá možno využiť aj na vlečku, či prívesný vozík, príves za malotraktor a podobne...Dĺžka kábla je cca 10m) (Možnosť aj prenájmu miešačky, cena dohodou.)
Miešačka na betón
Predám miešačku betónu pre profesionálne použitie. Miešačka je nová. Výhodou je cena, ktorá je polovičná oproti miešačkám podobných kvalít. Cena 1400 € - Použitý trvácny materiál. - Jednoduché ovládanie. - Jednoduchá manipulácia. - Bezporuchový chod. - Rýchlo zamieša aj hustý betón. Údaje: Objem: 5 fúrikov /250L Elektrické ovládanie. Váha cca. 100kg. Výkon motoru 1,1kW Výhodná voľba pre tých, ktorý potrebujú miešať denno denne od rána do večera. Miesto: Klížska Nemá okr. Komárno