inzercia, predaj, predám, bazár

MIKELSSEN - Na predaj moderný 4 izbový byt v novostavbe OPÁL

Kategória: Byty

Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj slnečný 4 izbový byt s lodžiou v projekte OPÁL na Jantárovej ulici v Jarovciach. Byt sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží (2. poschodie). V cene bytu je už započítaný aj bytový štandard a pivničná kobka. Bytový dom s výťahom má 4 nadzemné podlažia a bude skolaudovaný v 1. štrvťroku 2023.

ŠTANDARD
stropné chladenie a vykurovanie
predpríprava na exteriérové žalúzie
sanita Villeroy & Boch
batérie Grohe
laminátová podlaha Egger v izbách
dlažba a obklady v kúpeľni a toalete
interiérové dvere

BYT (pôdorys bytu je súčasťou fotogalérie)
4 izbový byt s lodžiou
úžitková plocha: 94,79 m2 (podlahová plocha bytu 86,25 m2 + 6,66 m2 má lóggia + 1,88 m2 pivničná kobka)
orientácia: JUH obývačka a pracovňa/detská izba, VÝCHOD a SEVER 2 spálne

VÝHODY
nadštandardné zariadenie bytu
orientácia bytu na 3 svetové strany
moderná dispozícia
pivničná kobka
tiché prostredie
2x garážové státie
pekný výhľad

BYTOVÝ DOM
kolaudácia prebehne 1. štvrťrok 2023
4-podlažný bytový dom
výťah
konštrukcia - železobetónový skelet a murované priečky
garážové státia v podzemí

DISPOZÍCIA
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti s jedálenskou časťou, kuchyne, kúpeľne a 3 spální. Z obývacej izby a spálne je vstup na lodžiu.

LOKALITA
Byt sa nachádza v obľúbenej časti na začiatku Jaroviec v novom projekte OPÁL.

Lokalita je obľúbená pre rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádza ihrisko, park, potraviny, škola, aj škôlka. Dobrý prístup do centra (10 min. autom).

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na
CENA
330 000 € vrátane pivničnej kobky a štandardu + 2 x 20 000 € garážové státie (vrátane právneho servisu a provízie RK)
MIKELSSEN - Na predaj moderný 4 izbový byt v novostavbe OPÁL
Podobné inzeráty
MIKELSSEN - Na predaj moderný 4 izbový byt v novostavbe OPÁL
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj slnečný 4 izbový byt s lodžiou v projekte OPÁL na Jantárovej ulici v Jarovciach. Byt sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží (2. poschodie). V cene bytu je už započítaný aj bytový štandard a pivničná kobka. Bytový dom s výťahom má 4 nadzemné podlažia a bude skolaudovaný v 1. štrvťroku 2023. ŠTANDARD stropné chladenie a vykurovanie predpríprava na exteriérové žalúzie sanita Villeroy & Boch batérie Grohe laminátová podlaha Egger v izbách dlažba a obklady v kúpeľni a toalete interiérové dvere BYT (pôdorys bytu je súčasťou fotogalérie) 4 izbový byt s lodžiou úžitková plocha: 94,79 m2 (podlahová plocha bytu 86,25 m2 + 6,66 m2 má lóggia + 1,88 m2 pivničná kobka) orientácia: JUH obývačka a 1 izba, VÝCHOD a SEVER 2 spálne VÝHODY nadštandardné zariadenie bytu orientácia bytu na 3 svetové strany moderná dispozícia pivničná kobka tiché prostredie 2x garážové státie pekný výhľad BYTOVÝ DOM kolaudácia prebehne vo februári 2023 4-podlažný bytový dom výťah konštrukcia - železobetónový skelet a murované priečky garážové státia v podzemí DISPOZÍCIA Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti s jedálenskou časťou, kuchyne, kúpeľne a 3 spální. Z obývacej izby a spálne je vstup na lodžiu. LOKALITA Byt sa nachádza v obľúbenej časti na začiatku Jaroviec v novom projekte OPÁL. Lokalita je obľúbená pre rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádza ihrisko, park, potraviny, škola, aj škôlka. Dobrý prístup do centra (10 min. autom). V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na CENA 350 000 EUR vrátane pivničnej kobky a štandardu + 2 x 20 000 € garážové státie (vrátane právneho servisu a provízie RK)
MIKELSSEN - Na predaj výnimočný 2 izbový byt v projekte OPÁL
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj slnečný priestranný 2 izbový loftový byt v projekte OPÁL na Jantárovej ulici v Jarovciach. Byt sa nachádza na 3. a 4.poschodí. Táto nehnuteľnosť sa predáva v štandarde, ten je zahrnutý v cene. Projekt je skolaudovaný cena je koncová. K bytu sa predáva garážové státie v cene 20 000 Eur. Výstup z výťahu je priamo pred bytom, čo zabezpečuje maximálny komfort. Tento projekt je skolaudovaný. 3D obhliadka bytu nižšie pod textom Pôdorys bytu je v prílohe. BYT 2 izbový byt úžitková plocha: 52,25 m2 (podlahová plocha bytu 46,48 m2 + 3,45 m2 má lóggia + 2,32 m2 má pivnica ) orientácia: JV VÝHODY tiché prostredie priestranný byt pekný výhľad garážové státie pekný výhľad BYTOVÝ DOM novostavba nízka stavba tehlový bytový dom vstup do garáže suchou nohou DISPOZÍCIA Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti s východom na loggiu, pri vstupe po ľavej strane je kúpeľna a na poschodí je spálňa. LOKALITA Byt sa nachádza v obľúbenej časti na začiatku Jaroviec, s 1 500 obyvateľmi si Jarovce zachovávajú tichý a pokojný ráz vidieka. Sused tu pozná suseda, ale dosýta si užijete vo vlastnom byte súkromie. Lokalita je obľúbená pre rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádza ihrisko, park, potraviny, škola, aj škôlka. Dobrý prístup do centra (10 min. autom). CENA 195 000 Eur za byt s pivnicou v štandarde ( vrátane provízie a právneho servisu) + 1 x garážové státie, cena jedného je 20 000 Eur. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na pukalovic@ radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text 3D obhliadka a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Mikelssen
MIKELSSEN - Na predaj slnečný 4 izbový byt v skolaudovanej n
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj slnečný 4 izbový byt s lodžiou v skolaudovanom projekte OPÁL na Jantárovej ulici v Jarovciach. Byt sa nachádza na 2. poschodí štvorpodlažného domu s výťahom. V cene bytu je už započítaný aj bytový štandard a pivničná kobka. K bytu prináležia 2 garážové státia. ŠTANDARD stropné chladenie a vykurovanie predpríprava na exteriérové žalúzie sanita Villeroy & Boch batérie Grohe laminátová podlaha Egger v izbách dlažba a obklady v kúpeľni a toalete interiérové dvere BYT (pôdorys bytu je súčasťou fotogalérie) 4 izbový byt s lodžiou úžitková plocha: 94,79 m2 (podlahová plocha bytu 86,25 m2 + 6,66 m2 má lóggia + 1,88 m2 pivničná kobka) orientácia: JUH obývačka a pracovňa/detská izba, VÝCHOD a SEVER 2 spálne VÝHODY nadštandardné zariadenie bytu orientácia bytu na 3 svetové strany moderná dispozícia pivničná kobka tiché prostredie 2x garážové státie pekný výhľad BYTOVÝ DOM skolaudovaný február 2023 4-podlažný bytový dom výťah konštrukcia - železobetónový skelet a murované priečky garážové státia v podzemí DISPOZÍCIA Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti s jedálenskou časťou, kuchyne, kúpeľne a 3 spální. Z obývacej izby a spálne je vstup na lodžiu. LOKALITA Byt sa nachádza v obľúbenej časti na začiatku Jaroviec v novom projekte OPÁL. Lokalita je obľúbená pre rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádza ihrisko, park, potraviny, škola, aj škôlka. Dobrý prístup do centra (10 min. autom). V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na CENA 330 000 € vrátane pivničnej kobky a štandardu + 2 x 20 000 € garážové státie (vrátane právneho servisu a provízie RK) © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - Na predaj 2 izbový byt s balkónom v novostavbe v
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka na predaj 2 izbový byt vo vysokom štandarde s balkónom v novostavbe na Drotárskej ulici. Byt sa nachádza na 3. zo 6 poschodového bytového domu Drotárska 15, ktorého kolaudácia je naplanovaná na 1. kvartál roku 2024. K bytu je možné dokúpiť garážové státie. Interiérové vizualizácie bytu sú súčasťou fotogalérie. Financovanie nehnuteľnosti je postupné (1. krok podpis zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, 2. krok podpis kúpnej zmluvy po nadobudnutí právoplatnosti kolaudácie), bližšie informácie Vám radi poskytneme na doleuvedenom kontakte. BYT - 2 izbový byt (pôdorys bytu ju súčasťou fotogalérie) - úžitková plocha 56,34 m2: 45,6 m2 byt + 10,74 m2 balkón + 2,2 m2 pivničná kobka - orientácia západ - odhadované mesačné náklady vo výške 150 € ŠTANDARDNÉ VYBAVENIE BYTU - kvalitné hliníkové okná (posuvné alebo otváracie podľa účelu miestnosti) s izolačným trojsklom - vchodové dvere bezpečnostné, protipožiarne, oceľové zárubne s viacbodovým zamykaním - drevené parkety od renomovanej belgickej značky PARKY - interiérové dvere so skrytými pántami (bezfalcové) a zárubne plynulo prechádzajúcei do obvodových líšt od českej značky SOLODOOR - obklady a dlažby talianskej značky MARAZZI - sanita Villeroy & Boch/Bette/Hansgrohe - exteriérové tienenie balkónov formou posuvných hliníkových panelov, predpríprava na osadenie exteriérových okenných žalúzi BYTOVÝ DOM - 6 podlažná budova - energetická trieda budovy A-1 - 29 bytových jednotiek - kolaudácia 4.Q 2023 - garážové státia priamo v budove VÝHODY - moderný byt na výnimočnej adrese - prevedenie vo vysokom štandarde - bytový dom s malým počtom bytov - atraktívna lokalita - klimatizácia - garážové státie LOKALITA Bytový dom sa nachádza na rohu ulíc Drotárska cesta a Mozartova na bratislavskom hradnom kopci v mestskej časti Staré Mesto. Veľmi obľúbená lokalita v blízkosti Horského parku poskytuje priestor na relax a dobrú občiansku vybavenosť. Do 10 minút pešo od domu sa nachádzajú potraviny Yeme a Kraj, pizzéria a reštaurácia U taliana. CENA 299 900 EUR + 5 000 EUR pivničná kobka + 30 000 Eur garážové státie (vrátane provízie a odborného servisu RK). Ceny sú vrátane DPH. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na pukalovic@ © Text, 3D obhliadka a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - Na predaj veľký 2 izbový byt v novostavbe s krás
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj priestranný 2 izbový byt s výmerou 56 m² plus balkón 3 m². Byt sa nachádza na 17.poschodí z 20 v kvalitnej novostavbe na začiatku Petržalky, na Bosákovej ulici. Byt je slnečný s juhozápadnou orientáciou a ponúka krásne výhľady na dominanty mesta - Bratislavský hrad, UFO, Karpaty a Kamzík. Bytový dom je kvalitná novostavba z roku 2011 - projekt Vodotika. Priamo v dome je 24/7 recepcia a vo vnútrobloku malé námestie s posedením a fontánou. Vizualizácie interiéru vo fotogalérii sú navrhnuté bytovým dizajnérom na mieru pre tento byt. Poradenstvo a podpora dizajnéra pri realizácii je v cene bytu. POZRITE SI 3D PREHLIADKU BYTU NIŽŠIE POD TEXTOM. BYT 2 izbový byt celková úžitková plocha: 59 m² (56 m² byt + 3 m² balkón) orientácia: juhozápad mesačné prevádzkové náklady: 140 EUR/ 2 osoby pôdorys bytu je vo fotogalérii VÝHODY priestranný byt s funkčnou dispozíciou a šatníkom kvalitná novostavba z roku 2011 juhozápadná orientácia s výhľadom na Staré Mesto výborná lokalita električka v pešej dostupnosti klimatizácia v oboch izbách BYTOVÝ DOM novostavba z r. 2011 - polyfunkčný projekt Vodotika 2 výťahy 24/7 recepcia DISPOZÍCIA vstupná predsieň, šatník, obývacia izba s kuchyňou a východom na balkón, spálňa, kúpeľňa, samostatné WC LOKALITA Vyhľadávaná lokalita na začiatku Petržalky s pešou dostupnosťou do centra mesta, Sadu Janka Kráľa a kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti rovnako OC Aupark a zastávka električky. CENA: 235 000 EUR (vrátane provízie a odborného servisu RK) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na seges@, radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - REZERVOVANÝ veľký 2 izbový byt v novostavbe s kr
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj priestranný 2 izbový byt s výmerou 56 m² plus balkón 3 m². Byt sa nachádza na 17.poschodí z 20 v kvalitnej novostavbe na začiatku Petržalky, na Bosákovej ulici. Byt je slnečný s juhozápadnou orientáciou a ponúka krásne výhľady na dominanty mesta - Bratislavský hrad, UFO, Karpaty a Kamzík. Bytový dom je kvalitná novostavba z roku 2011 - projekt Vodotika. Priamo v dome je 24/7 recepcia a vo vnútrobloku malé námestie s posedením a fontánou. Vizualizácie interiéru vo fotogalérii sú navrhnuté bytovým dizajnérom na mieru pre tento byt. Poradenstvo a podpora dizajnéra pri realizácii je v cene bytu. POZRITE SI 3D PREHLIADKU BYTU NIŽŠIE POD TEXTOM. BYT 2 izbový byt celková úžitková plocha: 59 m² (56 m² byt + 3 m² balkón) orientácia: juhozápad mesačné prevádzkové náklady: 140 €/ 2 osoby pôdorys bytu je vo fotogalérii VÝHODY priestranný byt s funkčnou dispozíciou a šatníkom kvalitná novostavba z roku 2011 juhozápadná orientácia s výhľadom na Staré Mesto výborná lokalita električka v pešej dostupnosti klimatizácia v oboch izbách BYTOVÝ DOM novostavba z r. 2011 - polyfunkčný projekt Vodotika 2 výťahy 24/7 recepcia DISPOZÍCIA vstupná predsieň, šatník, obývacia izba s kuchyňou a východom na balkón, spálňa, kúpeľňa, samostatné WC LOKALITA Vyhľadávaná lokalita na začiatku Petržalky s pešou dostupnosťou do centra mesta, Sadu Janka Kráľa a kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti rovnako OC Aupark a zastávka električky. CENA: info v RK V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na seges@, radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.