inzercia, predaj, predám, bazár

MIKELSSEN - Na predaj slnečný 3 izbový byt s balkónom s krás

Kategória: Byty

Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt v tichej časti Palisád na Lichardovej ulici v blízkosti Bratislavského hradu. Byt sa nachádza na 2. poschodí tehlového domu bez výťahu. K bytovému domu patrí pozemok, kde je aj záhrada. K bytu patrí samostatná garáž rovno pred vchodom k bytovému domu a pivničná kobka.

BYT
3 izbový byt
celková úžitková plocha nehnuteľnosti: 66,65 m2 (podlahová plocha bytu 59,2 m2 + pivničná kobka 4,65 m2 + balkón 2,7 m2)
orientácia: juhozápad
zariadenie: plastové okná, elektrický boiler na ohrev vody, plynové gamaty zabezpečujú kúrenie
mesačné prevádzkové náklady: 120 €

DISPOZÍCIA (pôdorys vo fotogalérii)
vstupná chodba, na pravej strane sa nachádza obývačka s balkónom a väčsia spálňa, oproti vstupu do bytu je menšia spálňa, na ľavej strane je kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa a špajza

VÝHODY
najlepšia lokalita v centre mesta
nízke prevádzkové náklady
krásny výhľad
byt ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv
možnosť jednoduchej úpravy dispozície (steny medzi izbami nie sú nosné)
tehlový bytový dom s malým počtom bytových jednotiek
samostatná garáž pred domom

BYTOVÝ DOM
2. poschodový tehlový dom
skolaudovaný v roku 1960
6 bytov v celom dome
spoluvlastnícky podiel na pozemku o ploche 582 m2 okolo bytového domu

LOKALITA
Tichá lokalita vo vilovej štvrti patrí medzi najvyhľadávanejšie časti Starého Mesta. V pešej dostupnosti do 5 min. potraviny, kaviarne, škôlka.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na jablonka@ radi pre Vás zorganizujeme obhliadku.

CENA
299 900 EUR + 50 000 EUR samostatná garáž rovno pred domom (vrátane odborného servisu a provízie RK)

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - Na predaj slnečný 3 izbový byt s balkónom s krás
Podobné inzeráty
IRG | NOVINKA | Bytový dom GAJARAN
IRG Vám ponúka na predaj nové byty vo výnimočnom projekte tehlového bytového domu v obci Gajary, ktorý sa nachádza v centre obce. Kvalitnými stavebnými materiálmi, polohou a cenovou dostupnosťou osloví aj toho najnáročnejšieho klienta. O projekte: Tehlový bytový dom GAJARAN prináša možnosť vybrať si z ponuky 2-izbových a 3-izbových bytov, či už pre jednotlivcov, mladé páry alebo rodiny s deťmi. Nachádza sa priamo v centre obce Gajary, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a nájdete tu všetko, čo ku každodennému životu treba Na výber sú tieto typy bytov 1 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 145 000 € v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 2 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 149 000 €, v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 1 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 45,94 m2 za cenu 137 000 €, v cene 1 parkovacie státie 3 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,35 m2 za cenu 152 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 1 x 3 izbový byt s balkónom, s výmerou 75,66 m2 za cenu 185 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 3 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 149 000 €, v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 1 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 45,94 m2 za cenu 137 000 €, v cene 1 parkovacie státie 3 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,35 m2 za cenu 152 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 1 x 3 izbový byt s balkónom, s výmerou 75,67 m2 za cenu 185 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 4 NP: 2 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,06 m2 za cenu 149 000 €, v cene pivničná kobka a 1 parkovacie státie 1 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 45,94 m2 za cenu 150 000 €, v cene 1 parkovacie státie 3 x 2 izbový byt s balkónom, s výmerou 56,35 m2 za cenu 168 000 €,, v cene 1 parkovacie státie 1 x 3 izbový byt s balkónom, s výmerou 75,67 m2 za cenu 207 000 €,, v cene 1 parkovacie státie Pozn.: Všetky byty na tomto podlaží disponujú úložným priestorom na povale a strešným oknom Cena všetkých bytov je uvedená v Štandarde (podlahy, obklady, dlažby, interiérové dvere, sanita - možnosť výberu z viacerých farebných prevedení). V každom byte je elektrické podlahové kúrenie a bojler na teplú vodu. Bytový dom je momentálne vo výstavbe a termín kolaudácie je naplánovaný na 06/2023. Gajary sú obec na Záhorí s počtom obyvateľov 3046, s kompletnou infraštruktúrou vrátane školy, škôlky, zdravotného strediska aj detského ihriska. Výhodou je blízkosť okresného mesta Malacky a rekreačné stredisko Rudava. Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislava je 46 km. Radi Vás prevedieme Vašim novým bývaním od obhliadky až po odovzdanie kľúčov s úsmevom na tvári. Neváhajte a dohodnite si s nami obhliadku pomocou kontaktného formulára alebo priamo na telefónnom čísle .
MIKELSSEN - Na predaj veľký 2 izbový byt v novostavbe s krás
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj priestranný 2 izbový byt s výmerou 56 m² plus balkón 3 m². Byt sa nachádza na 17.poschodí z 20 v kvalitnej novostavbe na začiatku Petržalky, na Bosákovej ulici. Byt je slnečný s juhozápadnou orientáciou a ponúka krásne výhľady na dominanty mesta - Bratislavský hrad, UFO, Karpaty a Kamzík. Bytový dom je kvalitná novostavba z roku 2011 - projekt Vodotika. Priamo v dome je 24/7 recepcia a vo vnútrobloku malé námestie s posedením a fontánou. Vizualizácie interiéru vo fotogalérii sú navrhnuté bytovým dizajnérom na mieru pre tento byt. Poradenstvo a podpora dizajnéra pri realizácii je v cene bytu. POZRITE SI 3D PREHLIADKU BYTU NIŽŠIE POD TEXTOM. BYT 2 izbový byt celková úžitková plocha: 59 m² (56 m² byt + 3 m² balkón) orientácia: juhozápad mesačné prevádzkové náklady: 140 EUR/ 2 osoby pôdorys bytu je vo fotogalérii VÝHODY priestranný byt s funkčnou dispozíciou a šatníkom kvalitná novostavba z roku 2011 juhozápadná orientácia s výhľadom na Staré Mesto výborná lokalita električka v pešej dostupnosti klimatizácia v oboch izbách BYTOVÝ DOM novostavba z r. 2011 - polyfunkčný projekt Vodotika 2 výťahy 24/7 recepcia DISPOZÍCIA vstupná predsieň, šatník, obývacia izba s kuchyňou a východom na balkón, spálňa, kúpeľňa, samostatné WC LOKALITA Vyhľadávaná lokalita na začiatku Petržalky s pešou dostupnosťou do centra mesta, Sadu Janka Kráľa a kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti rovnako OC Aupark a zastávka električky. CENA: 235 000 EUR (vrátane provízie a odborného servisu RK) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na seges@, radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - Na predaj 2 izbový priestranný byt s balkónom a
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj veľký 2 izbový byt v historickej budove na Grösslingovej ulici v blízkosti moderného nového centra Bratislavy. Byt sa nachádza na 3.poschodí tehlového domu s výťahom. S bytom sa predáva aj pivničná kobka na -1.podlaží. Byt má výbornú dispozíciu - 2 obytné izby, samostatná kuchyňa, komora, kúpeľňa a samostatné WC. BYT 2 izbový byt celková podlahová plocha nehnuteľnosti - 73 m2 (byt s balkónom 69 m2 + pivnica 4 m2) parkety v obytných izbách, plávajúca podlaha v chodbe, komore a kuchyni, dlažba v kúpeľni a WC nové elektrické rozvody, zrekonštruovaná kúpeľňa orientácia na 2 svetové strany: juh, sever mesačné prevádzkové náklady na 1 osobu: 160 Eur/ mesiac VÝHODY pôvodné vysoké stropy v obytných miestnostiach vymenené elektrické rozvody svetlíky (okienka) v kúpeľni a WC priestranná komora kúrenie a ohrev teplej vody vlastným kotlom byt priamo v centre mesta kvalitná občianska vybavenosť výborná dopravná dostupnosť BYTOVÝ DOM historická budova z roku 1925 tehlový bytový dom DISPOZÍCIA vstup do priestrannej chodby, z ktorej vedú dvere do: obývacej izby a spálne (v izbách nájdete aj pôvodné keramické pece) samostatného WC kúpeľne so sprchovým kútom kuchyne s kompletne zariadenou kuchynskou linkou a práčkou praktickej komory na balkón LOKALITA byt sa nachádza v lukratívnej lokalite na Grösslingovej ulici, v obľúbenej historickej časti Starého mesta. Oblasť je známa svojou kompletnou občianskou vybavenosťou, s množstvom obchodných prevádzok, kultúrnych a športových aktivít a podujatí. V blízkosti sa nachádza novovznikajúci downtown, čiže lukratívna oblasť pri Dunaji, novovzniknutý obchodný komplex Nivy centrum a shopping centrum Eurovea. CENA BYTU 289.900 Eur (vrátane právneho servisu a provízie pre RK) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na michalčík@ radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - Na predaj 2 izbový priestranný byt s balkónom a
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj veľký 2 izbový byt v historickej budove na Grösslingovej ulici v blízkosti moderného nového centra Bratislavy. Byt sa nachádza na 3.poschodí tehlového domu s výťahom. S bytom sa predáva aj pivničná kobka na -1.podlaží. Byt má výbornú dispozíciu - 2 obytné izby, samostatná kuchyňa, komora, kúpeľňa a samostatné WC. BYT 2 izbový byt celková podlahová plocha nehnuteľnosti - 73 m2 (byt s balkónom 69 m2 + pivnica 4 m2) parkety v obytných izbách, plávajúca podlaha v chodbe, komore a kuchyni, dlažba v kúpeľni a WC nové elektrické rozvody, zrekonštruovaná kúpeľňa orientácia na 2 svetové strany: juh, sever mesačné prevádzkové náklady na 1 osobu: 160 Eur/ mesiac VÝHODY pôvodné vysoké stropy v obytných miestnostiach vymenené elektrické rozvody svetlíky (okienka) v kúpeľni a WC priestranná komora kúrenie a ohrev teplej vody vlastným kotlom byt priamo v centre mesta kvalitná občianska vybavenosť výborná dopravná dostupnosť BYTOVÝ DOM historická budova z roku 1925 tehlový bytový dom DISPOZÍCIA vstup do priestrannej chodby, z ktorej vedú dvere do: obývacej izby a spálne (v izbách nájdete aj pôvodné keramické pece) samostatného WC kúpeľne so sprchovým kútom kuchyne s kompletne zariadenou kuchynskou linkou a práčkou praktickej komory na balkón LOKALITA byt sa nachádza v lukratívnej lokalite na Grösslingovej ulici, v obľúbenej historickej časti Starého mesta. Oblasť je známa svojou kompletnou občianskou vybavenosťou, s množstvom obchodných prevádzok, kultúrnych a športových aktivít a podujatí. V blízkosti sa nachádza novovznikajúci downtown, čiže lukratívna oblasť pri Dunaji, novovzniknutý obchodný komplex Nivy centrum a shopping centrum Eurovea. CENA BYTU 289.900 Eur (vrátane právneho servisu a provízie pre RK) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na michalčík@ radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - Na predaj 2 izbový priestranný byt s balkónom a
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj veľký 2 izbový byt v historickej budove na Grösslingovej ulici v blízkosti moderného nového centra Bratislavy. Byt sa nachádza na 3.poschodí tehlového domu s výťahom. S bytom sa predáva aj pivničná kobka na -1.podlaží. Byt má výbornú dispozíciu - 2 obytné izby, samostatná kuchyňa, komora, kúpeľňa a samostatné WC. BYT 2 izbový byt celková podlahová plocha nehnuteľnosti - 73 m2 (byt s balkónom 69 m2 + pivnica 4 m2) parkety v obytných izbách, plávajúca podlaha v chodbe, komore a kuchyni, dlažba v kúpeľni a WC nové elektrické rozvody, zrekonštruovaná kúpeľňa orientácia na 2 svetové strany: juh, sever mesačné prevádzkové náklady na 1 osobu: 160 Eur/ mesiac VÝHODY pôvodné vysoké stropy v obytných miestnostiach vymenené elektrické rozvody svetlíky (okienka) v kúpeľni a WC priestranná komora kúrenie a ohrev teplej vody vlastným kotlom byt priamo v centre mesta kvalitná občianska vybavenosť výborná dopravná dostupnosť BYTOVÝ DOM historická budova z roku 1925 tehlový bytový dom DISPOZÍCIA vstup do priestrannej chodby, z ktorej vedú dvere do: obývacej izby a spálne (v izbách nájdete aj pôvodné keramické pece) kúpeľne so sprchovým kútom samostatného WC kuchyne s kompletne zariadenou kuchynskou linkou a práčkou praktickej komory na balkón LOKALITA byt sa nachádza v lukratívnej lokalite na Grösslingovej ulici, v obľúbenej historickej časti Starého mesta. Oblasť je známa svojou kompletnou občianskou vybavenosťou, s množstvom obchodných prevádzok, kultúrnych a športových aktivít a podujatí. V blízkosti sa nachádza novovznikajúci downtown, čiže lukratívna oblasť pri Dunaji, novovzniknutý obchodný komplex Nivy centrum a shopping centrum Eurovea. CENA BYTU 279.900 Eur (vrátane právneho servisu a provízie pre RK) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na michalčík@ radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text, fotografie a 3D prehliadku sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - Na predaj slnečný 2,5 izbový byt v tichej časti
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj 2,5 izbový byt na Poludníkovej ulici na Ostredkoch, v obľúbenej časti Ružinova. Táto nehnuteľnosť sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží 4 podlažného tehlového domu bez výťahu. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená. Súčasťou príslušenstva k bytu je murovaná pivničná kobka na -1. podlaží. Byt je vzhľadom na nízke prevádzkové náklady vhodný aj ako investícia pre účely prenájmu. BYT 2,5 izbový byt celková podlahová plocha: 66 m2 (byt 61,5 m2 + balkón 2,0 m2 + pivničná kobka 2,5 m2) orientácia na 2 svetové strany: juh a sever mesačné zálohové platby pre 2 osoby: 190 Eur VÝHODY slnečný byt v tichom a príjemnom prostredí nízke prevádzové náklady samostatná kuchyňa samostatné WC drevené parkety v obytných miestnostiach kompletná občianska vybavenosť výborná dopravná dostupnosť blízky výjazd na diaľnicu BYTOVÝ DOM tehlový dom zateplenie obvodového plášťa a vnútorných spoločných priestorov, hydroizolácia a zateplenie strechy, výmena vchodových dverí, sanácia balkónov, výmena spoločných vnútorných rozvodov (vodovod, kanalizácia, plynovod a elektrické rozvody NN). DISPOZÍCIA vstupná chodba so vstavanou skriňou, po ľavej strane samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, chodba po ľavej strane pokračuje do samostanej kuchyne. Oproti vchodovým dverám nájdete vstup do obývacej izby, z ktorej vstupujete na zrenovovaný balkón. Z obývacej izby nájdete vstup do spálne so vstavanou skriňou a vstup do menšej izby. LOKALITA Byt sa nachádza v obľúbenej časti Ružinova, ktorú ľudia poznajú pod názvom Ostredky. Lokalita je známa množstvom zelených plôch so známym parkom Ostredky a výbornou občianskou vybavenosťou - v absolútnej blízkosti nájdete supermarkety LIDL a KRAJ a v 5.minútovej vzdialenosti autom obchodné centrum AVION, IKEA, Hornabch a XXX Lutz, ďalej reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky či detské ihriská. Ľudí, ktorí často cestujú, poteší blízky výjazd na diaľničný okruh. CENA 199.900 Eur (vrátane provízie a právneho servisu) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na michalcik@ radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text a fotografie a 3D prehliadka sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN