inzercia, predaj, predám, bazár

MIKELSSEN - Na predaj stavebný pozemok 4 665 m2 pri Richňavs

Kategória: Pozemky

Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj krásny pozemok s plochou 4 665 m2 určený na výstavbu rekreačných chát a apartmánového domu. Pozemok má priamy prístup k malému Richňavskému jazeru vzdialenému cca 50 m. Majiteľom je právnicka osoba platca DPH (možnosť odpočtu).

SÚČASNÁ SITUÁCIA
- na pozemku sa nachádzaju 3 staršie rekreačné objekty
- pozemok je mierne svahovitý s trávnatým porastom a náletovými drevinami
- pri vstupe na pozemok sa nachádza prípojka na elektrinu
- na pozemku je studňa s úžitkovou vodou
- v lokalite nie je vybudovaná kanalizácia, čiže je potrebné vybudovať čističku

PROJEKT
- k dispozícii je vypracovaná architektonická štúdia, projekt na výstavbu 8 rekreačných chát s platným územným rozhodnutím
- v danom území je povolená výstavba 8 jednopodlažných rekreačných chát s obytným podkrovím a sedlovou strechou
- povolená zastavanosť každej chaty max 100 m2
- rekonštrukcia pôvodnej dvojpodlažnej chaty so zastavanosťou 300 m2 s kapacitou pre 12 apartmánov o veľkosti cca 65 m2

INŽINIERSKE SIETE
- na pozemku sa nachádza prípojka elektriny
- kanalizáciu je potrebné riešiť formou čističky odpadu
- prístupová komunikácia je spevnená cesta s dobrým prístupom aj pre veľké vozidlá
- pozemky na ktorých je prístupová komunikácia a prístup k jazeru sú vo vlastníctve SR

VÝHODY
- investične vhodný pozemok na výstavbu rekreačného projektu
- top lokalita v rámci Slovenska s veľkým potenciálom rozvoja cestovného ruchu
- Banská Štiavnica a okolité tajchy do 10 minút autom
- potrebná infraštruktúra na pozemku
- možnosť odpočtu DPH

LOKALITA
Okolie Banskej Štiavnice ako jedno z mála turistických oblastí na Slovensku poskytuje bohaté možnosti celoročnej rekreácie počnúc športovými aktivitami, kultúrnymi akciami, cez výbornú gastronómiu či vínne cesty v blízkom okolí až po relax vo welness centrách či známom aquaparku.

Nádherné prostredie Štiavnických vrchov je ideálne miesto na pešiu ako aj horskú či cestnú cyklistiku s množstvom značených trás a single trailov. Lokalita je známa umelo vytvorenými jazerami - tajchami, ktoré boli súčasťou banskej činnosti a v súčasnosti sú využívané najmä ako prírodné kúpaliská alebo aj rybárčenie. V blízkosti sa nachádza obľúbená Banská Štiavnica s množstvom reštaurácii, kultúrnych podujatí a známych kultúrnych pamiatok, ktoré sú zapísané v UNESCO. Pre milovníkov zimných športov je tu lyžiarsky areál Salamander alebo celoročne prístupný aquapark Vyhne.

Lotalita má veľký potenciál na rozvoj cestovného ruchu vďaka polohe v strede Slovenska, dobrej dopravnej dostupnosti (z Bratislavy 2 hodiny autom) a dlhoročne vybudovanej tradícii kultúrno spoločenských podujatí.

CENA
886 350 EUR vrátane DPH (190 EUR/m2 s DPH)

Bližšie informácie o projekte Vám radi poskytneme na tel. čísle alebo emailom na jablonka@ radi.

© Text a fotografie sú autorským dielom a ma
MIKELSSEN - Na predaj stavebný pozemok 4 665 m2 pri Richňavs
Podobné inzeráty
MIKELSSEN - Na predaj stavebný pozemok o rozlohe 654 m2 na P
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj slnečný pozemok v tichom prostredí pod lesom s krásnym výhľadom v projekte POTOČNÉ v Rači. V cene pozemku je celá projektová dokumentácia aj s právoplatným stavebným povolením na výstavbu rodinného domu, čo umožňuje budúcemu majiteľovi možnosť ihneď stavať. Pozemok slúži na funkčné využitie stavby rekreačného domu, index podlažných plôch je 0,4%. Dom má čistú úžitkovú plochu 235 m2 a čistú úžitkovú plochu garáže 75 m2. Pozemok je svahovitý so všetkými sieťami. INŽINIERSKE SIETE elektrina plyn voda kanalizácia asfaltová prístupová komunikácia VÝHODY súkromná ulica športové využitie turistika cyklistika LOKALITA jedinečná a pokojná lokalita s výhľadom na Bratislavu v blízkosti lesa. CENA 499 000 Eur ( vrátane provízie a právneho servisu ) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle , alebo emailom na pukalovic@ radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - Na predaj rozsiahly a ohradený pozemok 560 000 m
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj v malebnom prostredí polosamoty pri obci Vinodol, neďaleko mesta Nitra, rozsiahly pozemok o rozlohe 560 000 m2, čo je 56 ha, ktorý sa predáva ako Zvernica. V uzavretom a oplotenom území zvernice sa nachádzajú muflóny, daniele a iná drobná zver. Priamo z miesta je to 18 km cesty na diaľničný obchvat. Od vstupu na pozemok vedie k stavbe príjazdová kamenistá šotolinová komunikácia. Celý pozemok je ohradený plotom, predáva sa aj s 5- izbovým domom, ktorý má 165 m2 obytnú plochu a je skolaudovaný ako budova pre lesne hospodárstvo a poľovníctvo ( horáreň, technická prevádzková stavba a iné.) STAVBA Ide o 5 izbový poschodový dom, prízemie tvorí 90 m2 a poschodie 75 m2. Skolaudovaný je v roku 2017 je murovaný v kombinácii s drevom. Úžitková plocha domu je 165 m2 plus terasa 93 m2. V dome sa nachádzajú 3 spálne, jedna obývacia izba s kuchyňou a komorou, jedna kúpeľňa, 2 x toaleta. V dome je použité elektrické podlahové kúrenie, ako aj možnosť kúrenia s krbom. Súčasťou domu je aj samostatná odkladacia miestnosť, ako aj prípravovňa na spracovanie zveri a chladiaca miestnosť s najmodernejšou technológiou. Na terase sa nachádza altánok s posedením. Dom je chránený kamerovým systémom, alarmom, má elektriku, studňu a žumpu. VÝHODY Malebné prostredie na polosamote Výnimočná lokalita Pekný výhľad Súkromné jazero Ľahká dostupnosť 18 km z diaľnice DISPOZÍCIA Vstup do obytnej časti je cez zádverie s odkladacím priestorom, z ktorého vstúpite do chodby kde je vstup do technickej miestnosti, 3 x sklad plus samostatná toaleta. Následne je kuchyňská časť s barovým pultom a jedálenská časť, kde je dominantný masívny dubový stôl so stoličkami. Rozsiahla obývacia izba s krbom a východom na terasu, cez francúzske dvere. Na poschodí sa nachádzajú 3 spálne, druhá obývacia izba, kúpeľňa so sprchovým kútom, toaletou a dvomi umývadlami. LOKALITA Rozsiahly pozemok s nehnuteľnosťami sa nachádza pri Obci Vinodol, v ktorom nájde človek svoju oázu oddychu a pokoja. Ponúkané miesto je určené pre náročných klientov, ktorí túžia po súkromí a vedia oceniť absolútny pokoj od každodenných povinností. Táto nehnuteľnosť je vhodná hľavne pre vášnivých poľovníkov a pozorovateľov prírody. Priamo na pozemku sa nachádza vlastné jazierko. CENA 2.300 000 Eur (vrátane provízie a právneho servisu) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle alebo emailom na pukalovic@, radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text, fotografie a 3D obhliadka sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
MIKELSSEN - Na predaj priestranný pozemok o rozlohe 1084 m2
Realitná kancelária MIKELSSEN ponúka exkluzívne na predaj slnečný pozemok v tichom prostredí v zastavanej časti Miloslavova na Šípkovej ulici. Pozemok slúži na funkčné využitie stavby rodinného domu, ako aj dvoj-domu. Pozemok je rovinatý, so všetkými sietami sú na hranici pozemku, plyn, elektrika, optický kábel, obecný vodovod akurát kanalizácia je v ceste. Sírka pozemku je 20 m a dĺžka má 54 m. INŽINIERSKE SIETE elektrina plyn voda optika asfaltová prístupová komunikácia kanalizácia v ceste pri pozemku VÝHODY zastavaná zóna 15 min do centra Bratislavy športové využitie turistika cyklistika LOKALITA jedinečná a pokojná lokalita v zastavanej a ustálenej oblasti CENA 217 000 Eur (vrátane provízie a právneho servisu) V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na čísle , alebo emailom na pukalovic@ radi pre Vás zorganizujeme obhliadku. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie MIKELSSEN.
Predám pozemky v obci Turany a Blažovce
Predám pozemky v obci Turany a Blažovce, vhodné na ťažbu štrkopieskov. Blažovce - LV 205, k.ú: Blažovce: Pozemok označený ako pracela reg. ,,C“ KN č.12/5, o výmere 527m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie, Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 231/3, o výmere 24 085m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 232/2, o výmere 1 044 m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 232/7, o výmere 26 080m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/2, o výmere 4 185m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/3, o výmere 16m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/4, o výmere 262m2, druh pozemku: ostatná plocha Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 234/2, o výmere 12 586m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 235/3, o výmere 20 864m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Turany - LV: 5302, k.ú. Turany, obec Turany, okres Martin. Jedná sa o ornú pôdu. Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č.3585/3, o výmere 14m2, druh pozemku: orná pôda, Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/6, o výmere 1214m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/9, o výmere 3784m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/10, o výmere 2947m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/26, o výmere 363m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/27, o výmere 940m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/28, o výmere 117m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3592/1, o výmere 204m2, druh pozemku: ostatná plocha Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/10, o výmere 72m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/11, o výmere 1244m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/12, o výmere 612m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/21, o výmere 116m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/22, o výmere 10m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/23, o výmere 45m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/24, o výmere 471m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č.3595/25, o výmere 1001m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/26, o výmere 158m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 2496/1, o výmere 80m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 2496/3, o výmere 83m2, druh pozemku: orná pôda
Na predaj pozemky Valaská Belá okres Prievidza
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj pozemky obec Valaská Belá okres Prievidza. Cena 4 € za m2. Predávajú sa všetky uvedené pozemky a na niektorých pozemkoch podiely,všetko naraz. Vhodné aj ako investícia,prípadne na ďalší predaj niektorých pozemkov ďalším kupujúcim. Niektoré pozemky sú v zastavanej časti obce, niektoré sú trávnatý porast, lesné pozemky a orné pôdy. Pri niektorých pozemkoch sú aj v dosahu inžinierské siete,prípadne by sa dalo na niektorých pozemkoch aj stavať. Zoznam pozemkov: -pozemok parcela č.E KN 7442,lesný pozemok vo výmere 21462 m2 a predáva sa podiel 1/80 na liste vlastníctva 306 -pozemok parcela č.C KN 7666/1,zastavaná plocha na nádvorie vo výmere 828 m2 a predáva sa podiel 1/9 na liste vlastníctva 756 -pozemok č.E KN 8340,lesný pozemok vo výmere 29370 m2 a predáva sa podiel 7/600 na liste vlastníctva 1338 -pozemok č.C KN 7671,trvalý trávnatý porast vo výmere 803 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.C KN 7678,trvalý trávnatý porast vo výmere 551 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.C KN 7680,trvalý zastavaná plocha a nádvorie vo výmere 268 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.C KN 7708,trvalý trávnatý porast vo výmere 921 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.C KN 7713,trvalý trávnatý porast vo výmere 1780 m2 a predáva sa podiel 2/3 na liste vlastníctva 1729 -pozemok č.E KN 7445,lesný pozemok vo výmere 23206 m2 a predáva sa podiel 1/60 na liste vlastníctva 3409 -pozemok č.E KN 7524,trvalý trávnatý porast vo výmere 590 m2 a predáva sa podiel 1/9 na liste vlastníctva 3865 -pozemok č.E KN 7776,trvalý trávnatý porast vo výmere 2357 m2 a predáva sa podiel 1/9 na liste vlastníctva 4212 -pozemok č.E KN 7777,trvalý trávnatý porast vo výmere 890 m2 a predáva sa podiel 1/9 na liste vlastníctva 4212 -pozemok č.E KN 4356,trvalý trávnatý porast vo výmere 2575 m2 a predáva sa podiel 2/9 na liste vlastníctva 5416 -pozemok č.E KN 4357,trvalý trávnatý porast vo výmere 8172 m2 a predáva sa podiel 2/9 na liste vlastníctva 5416 -pozemok č.C KN 7669,zastavaná plocha a nádvorie vo výmere 446 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 4578,lesný pozemok vo výmere 5478 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č. E KN 4630,trvalý trávnatý porast vo výmere 3037 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č. E KN 4632,trvalý trávnatý porast vo výmere 1898 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 4633, trvalý trávnatý porast vo výmere 2448 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 7716,trvalý trávnatý porast vo výmere 109 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 7731/1,trvalý trávnatý porast vo výmere 223 m2 a predáva sa podiel 1/3 na liste vlastníctva 5454 -pozemok č.E KN 77
Stavebný pozemok so sieťami - kat. územie Machulince
Stavebný pozemok so sieťami - kat. územie Machulince - [2.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Stavebný pozemok so sieťami - kat. územie Machulince - 1 Stavebný pozemok so sieťami - kat. územie Machulince - 2 Stavebný pozemok so sieťami - kat. územie Machulince - 3 Stavebný pozemok so sieťami - kat. územie Machulince - 4 Stavebný pozemok so sieťami - kat. územie Machulince - 5 Stavebný pozemok so sieťami - kat. územie Machulince - 6 Predám stavebný pozemok v katastrálnom území Machulince. Pozemok má platné územné rozhodnutie na stavbu domu. Výmera: 1072m2 Pripojenie: kanalizácia, elektrina, vodovod. Cena: 65 000€