inzercia, predaj, predám, bazár

Mikinové šaty s kapucňou (veľk. 38)

Kategória: Mikiny

Pohodlné mikinové šaty (resp. predĺžená dámska mikina) v sivej farbe s 3/4 rukávom, sťahovacou šnúrkou a ozdobnými zipsami. V skvelom stave, bez závad.
Mikinové šaty s kapucňou (veľk. 38)
Podobné inzeráty
Mikinove saty Diesel( original), velk.S
Predam stylove cierne mikinove saty nad kolena s kozenym( nie kozenkovym) efektom na pleciach, zn. DIESEL( original), povodna cena 250€, velk.S+ postovne
Mikina / mikinove šaty Tommy Jeans
Mikina / mikinove šaty Tommy Jeans Velk M Top stav
Mikinove šaty Gant
Mikinove šaty Gant Velk 170 sedí na M Na napise malé prasklinky ktoré vidieť len z blízka
Mikinové šaty,mikiny a pracovné nohavice
Predám mikinové šaty s kapucňou s bočmími vreckami.velkosť:M.cena:18€.(sú nové).Ľahké a hrejivé mikiny čiernej farby velkosť:M.cena8€.A dámské monterky.velkosť:42.cena:10€.Domáce oblečenie.velkosť:42.cena:20€.A dámské rifle.velkosť:38.cena9€.
Mikinové šaty,mikiny a pracovné nohavice
Predám mikinové šaty s kapucňou s bočmími vreckami.velkosť:M.cena:18€.(sú nové).Ľahké a hrejivé mikiny čiernej farby velkosť:M.cena8€.A dámské monterky.velkosť:42.cena:10€.Domáce oblečenie.velkosť:42.cena:18€.A dámské rifle.velkosť:38.cena9€.
Mikinové šaty,mikiny a pracovné nohavice
Predám mikinové šaty s kapucňou s bočmími vreckami.velkosť:M.cena:15€.(sú nové).Ľahké a hrejivé mikiny čiernej farby velkosť:M.cena8€.A dámské monterky.velkosť:42.cena:10€.Domáce oblečenie.velkosť:42.cena:15€.A dámské rifle.velkosť:38.cena9€.