inzercia, predaj, predám, bazár

Mikov dýka

Kategória: Poľovníctvo, lov

Dýka českého výrobcu Mikov Mikulášovice s rukoväťou z tvrdenej gumy, čepeľ z nerezovej ocele 440A je dlhá 14 cm, celková dĺžka 25,2 cm. V cene je i kožené púzdro.

Nôž je úplne nový, nikdy nepoužívaný.

Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou. Poštovné zadarmo.

Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Mikov dýka
Podobné inzeráty
Vystreľovací nôž Mikov PREDATOR 241-BH-1/Böhler N690  (nový)
Predám úplne nový taktický vyskakovací nôž Mikov Predator Stonewash 241-BH-1/STKP-Böhler N690 (s pokladničným blokom a zárukou výrobcu 7 rokov!!!). Inovovaný model vyskakovacieho nôža Mikov Predator z ocele Böhler N690. Povrchová úprava čepele stonewash, tvrdosť ocele 58 HRC. Nerezová oceľ Böhler N690 s tvrdosťou 57-59 HRc. Pre brúsenie týchto pevnejších ocelí sa odporúčajú diamantové alebo keramické brúsky. Klasická čepeľ s dĺžkou 95 mm a hladkým ostrím. Rukoväť je pokrytá kvalitnou polymérovou črienkou čiernej farby. Celkové rozmery noža Mikov Predator sú v otvorenom stave 215 mm a zavretom 120 mm pri hmotnosti 211 g. Súčasťou balenia noža Predator je aj kvalitné kožené puzdro na opasok. Mikov s.r.o. je svetovo uznávaným výrobcom nožov, nadväzuje na tradičné nožiarske remeslo z roku 1794. Svoje výrobky dodáva do obchodnej siete do celej Európy, U.S.A. a Ruska. Na svoje nože poskytuje záruku 7 rokov! Pôvodná cena bola 98€. VIAC NA:
Retro Mikov nôž
K dispozícii z mojej retro zbierky z obdobia socializmu, 1970te - 80te roky, Mikov 2 - dielny, čepeľ dlhá 7 cm je z nerezovej ocele, rukoväť dlhá 9 cm z plastu hnedej/červenej farby. Nôž obsahuje aj prídavnú čepeľ. V cene 7 eur/ks, 10 eur/2 ks. V stave primeranom veku a opotrebeniu. Prípadne vymením za iný retro mikov nôž z obdobia socializmu. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou (cena + poštovné). Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Dyka Mikov    8,e
Predám dýku Mikov Novotný cena 8e paroh Košice volať
Mikov Novotný dyka 10e
Pekná dyka Paroh nerez cena 10e kvalitné spracovanie len osobný odber Košice info email kamilioschustero@ osobný odber Košice KVP alebo vymením za starší funkčný mobil z nabíjačkou
Mikov Novotný dyka 10e
Pekná dyka Paroh nerez cena 10e kvalitné spracovanie len osobný odber Košice volať
Poľovnícky nôž Mikov
Predám starý poľovnícky zavazák Mikov , v dobrom stave .