inzercia, predaj, predám, bazár

Mikroskop Meopta

Kategória: Zberateľstvo

Stary mikroskop meopta. Originalna krabica je znicena, mikroskop pomerne zachovaly.
Mikroskop Meopta
Podobné inzeráty
Binokulárny mikroskop MEOPTA
Predám laboratórny binokulárny mikroskop MEOPTA CZECHOSLOVAKIA zo 60-tych rokov. Revolverová hlavica má 4 objektívy so zväčšením 10x, 20x, 25x a 100x. Okuláre majú 8x zväčšenie. Všetky posuvné skrutky sú funkčné. Mikroskop je vybavený clonou a matným modrým sklíčkom (daylight filter) na úpravu spektrálnej farby klasickej žiarovky na farbu denného svetla. Aj keď k tomu chýba pôvodné osvetľovacie teleso, je možné použiť iný zdroj svetla (LED)-pribalím. Mikroskop je funkčný, ale je potrebné vyčistiť optiku. Je k nemu aj drevená skrinka. Je to riadny kus železa, má to cca 8kg. Pošlem aj dobierkou či kuriérom.
mikroskopický fotoaparát MEOPTA OPEMA  + mikroskop
Predám zberateľskú sadu - mikroskopický fotoaparát MEOPTA OPEMA v drevenej krabičke a mikroskop MEOPTA bez krabičky. Predávam len spolu. Na SMS neodpovedám. Len osobný odber v Poprade.
mikroskop meopta
predam plne funkcny retro mikroskop Meopta, cena 50€, zberatelsky kus vyse 50 rocny
mikroskop meopta
predam plne funkcny retro mikroskop Meopta, cena 40€, zberatelsky kus vyse 50 rocny
Mikroskop MEOPTA
Predám mikroskop MEOPTA. Prístroj je plne funkčný s dobrou mechanikou a optikou. Zväčšenie 50, 100, 300x. Odolná konštrukcia s prekrytím umožňuje ľahký presun. Volať po 14:00, nie SMS. Najlepšie osobný odber, prípadne poštou po dohode.
Mikroskop MEOPTA
Predám nekompletný mikroskop MEOPTA,podľa fotiek,pošlem aj na dobierku