inzercia, predaj, predám, bazár

militárie, policajné putá a iné dekorácie

Kategória: Starožitnosti

Predám staré veci: policajné putá RALK-SNB-53 Czechoslovakia chýba kľúčik 20 €, schránka na náboje pre guľomet vz.24 Schwarzlose chýba dno schránky ináč pekný stav 25 €, papierová nálepka Kriegsmarine pod sklom 6 x 5 cm 10 €, kovový svietnik s džiakom na zápalky značený číslom 15 €, orientálny ozdobný tanier priemer 40 cm 15 €, čínsky porcelánový ručne maľovaný tanier prvá polovica 20.storočia značený priemer 33,5 cm 15 €, 2 x plechovka spolu 5 €, kresba ceruzkou štúdia rúk podpísané maliarkou A. Malinowska 1988 20 €, cena pridám neskôr, vojenské a policajný predmet slúžia výlučne na zberateľské účely !!!, balík posielam od 10 € (kliknite na moje meno) PREDANÉ: policajné putá, svietnik, schránka na náboje, nálepka Kriegsmarine,
militárie, policajné putá a iné dekorácie
Podobné inzeráty
predám staré policajné putá značene
predám socialistické policajné putá značene s klučmi a púzdrom funkčné,cena 55euro plus pošta
Puzdro, puta, hliadka.
Ponúkam na predaj. Puzdro cena 50€+ pošta. Puta RALK SNB 40€+pošta Hliadka 12€+pošta Rozumnej dohode sa nebránim.
Výšivky - dekorácie na chalupu
Predám rôzne dekorácie na chalupu- výšivka na stenu, štóly,prehoz-obrus, vankúš, hačkovaná dečka. Rozmer dekorácie na stenu 43 x 97 aj so strapcami,obliečka na vankúšik 37,5 x 33, štóla na stôl 274 x 28, druhá 146 x 29,5, prehoz alebo obrus 156 x128.
Sovietska koncovka na zástavu
Predám sovietské vojenské koncovky na zástavu vhodné do zbierky ,alebo na reneacting. Sú to originály!Cena 20€ kus.Prípadne vymením za iné militarie ako uniforma,telogrejka,gimnasťorka,bodák,sumka,prevlečník,maptaška,lopatka,poľná fľaša,opaskova pracka,expanzné strelivo a iné.
Nemecký  vojenský opasok Wh,SS
Predám repliku nemeckého vojenského opasku používaného počas II.svetovej vojny.Dlžka 100cm.Cena 20€ prípadne vymením za iné militárie ako sumka,lopatka,uniforma,prevlečník,mosin,mauser,poľna fľaša,opasková pracka a iné.
Sovietská poľná fľaša
Predám sovietske poľné fľaše použiteľné na reneacting,alebo na nosenie do prírody.Cena s plátneným obalom 20€, bez obalu 15€prípadne vymením za iné militá.