inzercia, predaj, predám, bazár

mima moon highchair cierno hneda

Kategória: Nábytok pre deti

krasna stolicka mima moon po jednom dietati nema poskodenia, 150€
da sa pouzit na male dieta na krmenie a potom ako normalna stolicka stylova
mima moon highchair cierno hneda
Podobné inzeráty
Detská stolička Mima Moon
Predám detskú jedálenskú stoličku Mima Moon po 2 deťoch. Stolička je plne funkčná v top stave. Bežné známky používania. Štýlová stolička Mima Moon je to pravé pre milovníkov súčasného špičkového dizajnu. Svojim riešením 3v1 umožní dieťaťu byť už od narodenia až do školského veku súčasťou rodinného stolovania. Vďaka rôznym možnostiam náklonu a voliteľnému vkladaciemu polstrovaniu je vhodná pre bábätká od narodenia. S odnímateľným pultom je použiteľná ako stolička na kŕmenie pre batoľatá od 6 mesiacov. Vybratím vnútorného sedáku stoličku ľahko premeníte v stoličku pre väčšie deti, ktoré ju môžu používať samostatne pri stole. Stolička je veľmi jednoducho výškovo nastaviteľná a vo svojej maximálnej výške sa hodí aj ku kuchynským barovým pultom. Pevná a stabilná konštrukcia je zárukou bezpečia pre dieťa.
Mima vankúšiky do stoličky Moon
Predám vankúšiky Mima do stoličky Moon, vôbec nepoužité. Farba: hnedá.
Jedálenská stolička mima moon 2g chrom
Predám jedálenskú stoličku mima moon 2g chrom priehľadná.Pôvodná cena samotnej stoličky je 370 eur.Obsahuje opierku na nohy,sedaciu podlozku a dojčenskú vložku s opierkou hlavy. Pôvodná cena s príslušenstvom je 450 eur. Stolička je používaná ýba opierka na ruky. Iba osobný odber Bratislava,Senec.
Detská jedálenská stolička Mima MOON
Úplne nová, nikdy nepoužitá aj s príslušenstvom. Čierna konštrukcia, dve vsadky. Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Štýlová stolička Mima Moon je to pravé pre milovníkov súčasného špičkového dizajnu. Svojim riešením 3v1 umožní dieťaťu byť už od narodenia až do školského veku súčasťou rodinného stolovania. Vďaka rôznym možnostiam náklonu a voliteľnému vkladaciemu polstrovaniu je vhodná pre bábätká od narodenia. S odnímateľným pultom je použiteľná ako stolička na kŕmenie pre batoľatá od 6 mesiacov. Vybratím vnútorného sedáku stoličku ľahko premeníte v stoličku pre väčšie deti, ktoré ju môžu používať samostatne pri stole. Stolička je veľmi jednoducho výškovo nastaviteľná a vo svojej maximálnej výške sa hodí aj ku kuchynským barovým pultom. Pevná a stabilná konštrukcia je zárukou bezpečia pre dieťa. K stoličke je možné dokúpiť vložku pre bábätko s opierkou hlavy, sedaciu podložku s pásmi pre batoľatá, sadu sedacích vankúšikov pre väčšie deti a podsedák pre malé deti. Opierka nôh je súčasťou stoličky. Súčasťou stoličky sú aj bezpečnostné popruhy/pásy pre bezpečné sedenie. Rozmery a hmotnosť: Hmotnosť stoličky: 10,8 kg Nosnosť stoličky: 45 kg Základňa: 55 × 61,5 cm Max. výška k hornému okraju stoličky: 119,5 cm Výška pultu: od 71 do 89 cm
Stolička na kŕmenie Peg Perego
Stolička na kŕmenie Peg Perego na kolieskach, plne funkčná, iba koženka je už poškodená, nekupujeme novú, aby si mohol záujemca kúpiť farbu podľa vlastného výberu. Pôvodná cena stoličky 230€, nový koženkový kryt stojí 60€. V cene: - Kit Baby Cushion vložka do stoličky na kŕmenie (Dá sa používať od narodenia, Urobí stoličku na kŕmenie pohodlnejším, Pripevniteľné: na detský kočík, na stoličku na kŕmenie, Materiál: textil) - Highchair Play Bar, držiak na hračky Vlastnosti * Materiál stoličky na kŕmenie plast * Stolička na kŕmenie sa dá používať od narodenia * Dá sa zložiť * Chrbtová opierka stoličky na kŕmenie sa dá polohovať * Výškovo nastaviteľná sedacia časť stoličky na kŕmenie * Odnímateľná tácka a madlo * Nastavitelná vzdialenosť tácky * S dvojitou táckou * Materiál poťahu: polyester * Maximálne zaťaženie (kg): 15 * Rozmer DxŠxV (cm): 59x105x79 * Rozmery v zloženom stave DxŠxV (cm): 59x86x32 * Dodávateľský rozmer - DxŠxV (cm): 90x62x30 * Celková hmotnosť (kg): 11,1
Twistshake jedálenská stolička
Predám čisto novú, nepoužívanú iba rozbalenú stoličku značky Twistshake. Pôvodná cena 189,99 EURO. Ponúkam za 148 EURO + poštovné. Možný aj osobný odber Trnava/Bratsilava. Prosím kontaktovať FORMOU SMS/MAILOM.