inzercia, predaj, predám, bazár

mineral mineraly pre zberatela zberatelov kamienky pre zacin

Kategória: Zberateľstvo

dobry den predovsetkym vymena kamienky mineraly pre zacinajuceho zberatela velmi pekne libethenit,azurit,kalcit ,devillin vhodne aj pre pokrocileho zberatela alebo do vitrinky pre radost ,odpoved najlepsie mailom v pripade zaujmu
mineral mineraly pre zberatela zberatelov kamienky pre zacin
Podobné inzeráty
Krásny surový minerál Larimar 361g
Krásny unikát - minerál Larimar s Dominikánskej republiky. Rozmery približne: 7x12cm Larimar je nedávno objavený minerál, ktorý má nadpozemské schopnosti. Otvára vstup do nových dimenzií. Prináša pokoj a vyrovnanosť. Larimar umožňuje ľahké pohrúženie do stavu hlbokej meditácie. Larimar umožňuje spojenie so svetom anjelov, rovnako ako nadviazanie kontaktu s ďalšími svetmi. Ide o vynikajúci kameň pre všetkých, ktorí hľadajú spriaznenú dušu. Dokáže tiež vyliečiť šrámy pochádzajúce zo vzťahov v minulých životoch a staré srdcové traumy. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (české číslo) keď sa dohodneme, tak vás odkážem na známych, u ktorých všetko skladujem (sk číslo) alebo ma kontaktujte priamo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Je to pre mňa prehľadnejšie. Na zmeškané hovory nereagujem.
Quantum quattro minerál 769g
Prírodný minerál s Namíbie, rozmery približne 10x11 cm V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (české číslo) keď sa dohodneme, tak vás odkážem na známych, u ktorých všetko skladujem (sk číslo) alebo ma kontaktujte priamo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Je to pre mňa prehľadnejšie. Na zmeškané hovory nereagujem.
Minerál Cavansis z Indie
Predám minerál Cavansis z Indie - Poona. Lom bol už uzatvorený a cena tohto minerálu už bude iba rásť. Krásny bezchybný exemplár. Rozmer: 4 x 3 cm. Cena: 40 € + poštovné, alebo osobný odber
Predám minerál
Predám tento nadherný mineráľ z Banskej Štiavnice cena 25€ dohoda možná
Barit, kleofán. Minerál , Banská Štiavnica
Barit, kleofán. Minerál , Banská Štiavnica. Nová šachta , Banská Štiavnica , Slovensko Veľkosť: 4x9x9cm Cena: 20eur bez dopravy ( preferujem zásielkovňu, SK pošta)
Opál sklený. Minerál Slovensko
Opál sklený. Minerál Slovensko Dubník, Slovensko. Veľkosť: 10x3x4cm Cena: 5eur bez dopravy ( preferujem zásielkovňu, SK pošta)