inzercia, predaj, predám, bazár

Miniatúrne mechanické funkčné hodiny

Kategória: Starožitnosti

1.Bavorské drevené hodiny s rozmermi 19x15cm. Cena 25€.
2.Malé hodiny na štýl kukučiek. Imitácia dreva a rozmery 16x13cm. Cena 20€.
3.Farebné kukučkové drevené hodiny s rozmermi 12x10cm. Cena 30€.
4.Maličké smaltované hodiny s maľovanými kvetinkami, priemer 7cm,Cena 30€
Miniatúrne mechanické funkčné hodiny
Podobné inzeráty
Miniatúrne mechanické funkčné hodiny
1.Bavorské drevené hodiny s rozmermi 19x15cm. Cena 25€. 2.Malé hodiny na štýl kukučiek. Imitácia dreva a rozmery 16x13cm. Cena 20€. 3.Farebné kukučkové drevené hodiny s rozmermi 12x10cm. Cena 30€. 4.Maličké smaltované hodiny s maľovanými kvetinkami, priemer 7cm,Cena 30€ REZERVOVANÉ
KYVADLOVÉ MECHANICKÉ NÁSTENNÉ HODINY AMS 67CM
Ponúkam nástenné hodiny AMS. Sú spojením elegancie a precíznej nemeckej kvality. Do detailu prepracované hodiny AMS sú vyrábané už viac ako 100 rokov v nemeckom Schwarzwalde. Hodiny AMS sú osadzované presnými a spoľahlivými značkovými strojčekmi, ktoré zaručujú spoľahlivý a presný chod. Pre výrobu týchto hodín sú používané materiály a spracovanie tej najvyššej kvality. Luxusné mechanické kyvadlové hodiny s chrómovými žltými detailami. Hodiny sú tvorené kombináciou čerešňového dreva a mosadzného ciferníku. Naťahujú sa 1x za 14 dní. Bim-Bam bicí stroj. V celú odbíjajú počet hodín. Hodiny ponúkajú možnosť nastavenia úderov. Rozmery: 27x67cm Hĺbka hodín: 15cm Materiál: drevo / mosadz Made in Germany Volať na číslo POZRITE AJ ĎALŠIE MOJE INZERÁTY.
PREDÁM STAROŽITNÉ HODINY
- štvrťbicie hodiny Beidermeier z obdobia 1840-60, funkčné - nástenné bicie hodiny, funkčné - krbové hodiny John Thomas London s fázami mesiaca,nefunkčné, pravdepodobne praskla jedna pružina - nástenné hodiny,funkčné - nástenné hodiny,funkčné Cenu ponúknite, viac informácií mailom.
veľké hodiny na stenu
Mechanické - 31-dňový strojček - Polhodinový bicí mechanizmus na gong. Krásne dobre fungujúce, čiastočne leštené, drevené nástenné hodiny. Hodiny vyzerajú veľmi dobre. Svetlá a tmavá farba dreva dodáva hodinám vďaka kontrastu krásny vzhľad. Hodiny bijú do gongu každú pol hodinu a hodinu. Naozaj krásne hodiny. Tieto hodiny pochádzajú zo 60. rokov 20. storočia. Nový majiteľ bude s týmito hodinami veľmi spokojný. Výhoda pre vašu voľnú stenu. Rozmery: Výška: 115 cm. Šírka: 32 cm. Hĺbka: 15 cm. Vzhľadom na jeho dĺžku a zraniteľnosť sa uprednostňuje osobné vyzdvihnutie.
Mechanické hodiny
Predám funkčné, mechanické hodiny vo veľmi dobrom stave. V prípade záujmu pošlem video na WatsApp, ako krásne bijú hodiny. Dohoda možná. Hodiny sú krásne a poskytujú vzhľad s vysokou kvalitou. V prípade viac otázok prosím o kontakt email/tel.
Výnimočné hodiny s 3-mesačnou rezervou náťahu
Predám vzácne starožitné hodiny typu „Regulator“ s vysokou presnosťou. Hodiny majú kyvadlo s ortuťovou náplňou, ktorá mení svoj objem v závislosti od teploty a tým zrýchľuje alebo spomaľuje pohyb kyvadla, aby bolo meranie času čo najpresnejšie. Hodiny majú 3-mesačnú rezervu náťahu, čo je mimoriadne výnimočné. Rezerva náťahu pri väčšine hodín podobného typu nepresahuje 1 mesiac. Výška hodín je 120 cm. Hodiny majú niekoľko nedostatkov: Chýba časť sklíčka na ľavej strane hodinového korpusu, čelné sklo na dvierkach je prasknuté a na spodnej strane korpusu je odpadnutý kúsok drevenej lišty – všetko na fotkách. Chýba tiež ortuťová náplň kyvadla. Hodiny máme už mnoho rokov. Zo začiatku fungovali ale časom začali zastavovať. Strojček hodín sme nikdy nečistili a to bude pravdepodobne dôvod prečo zastavujú. Čím dlhšiu rezervu náťahu hodiny majú, tým sú citlivejšie na čistotu. Rád pošlem fotky vo vyššom rozlíšení a zodpoviem prípadné otázky. Osobný odber v Bratislave. Som otvorený rozumným cenovým návrhom. Mám na predaj aj mnoho iných zaujímavostí, umeleckých predmetov ale aj úžitkových vecí. Ak Vás moja ponuka zaujíma, pozrite si prosím všetky moje inzeráty.