inzercia, predaj, predám, bazár

Minilop baranček

Kategória: Králiky

Z rodinných dovodov ponúkam na predaj krásneho minilop barančeka. Zajka máme z chovnej stanice, má výpis predkov. Predám so všetkým príslušenstvom- komplet výbava. Máme aj zásobu kvalitných granúl na pár mesiacov. Osobný odber.
Minilop baranček
Podobné inzeráty
Minilop , zakrslý králik , zakrslý zajko
Hobbychov zakrslých kralickov minilop a levikov uvoľňuje k rezervácii krásne dve samičky minilop po krásnych rodičoch s VP. Odber cca o 3 týždne. Naše mladatka sú naučené na deti a iné zvieratká. Do odberu budú odčervene a preliecene na kokcidiozu. K zajkovi dostanete granulky a spísané rady ohľadom starostlivosti. Učia sa na králičie wc. Kontaktujte ma na whatsapp, mail, sms alebo Facebook skupina Hobbychov zakrslych králičkov minilop a levikov. Rezervujem po zaplatení zálohy 10€. Obe sú už predbežne rezervovane, no začiatkom mája očakávame ďalšie vrhy. V prípade záujmu sa pridajte do fcb skupiny Hobbychov zakrslych králičkov minilop a levikov
Zakrsly barancek - minilop
Krásne mini zakrsle kraličky barancek-minilop. Rodicia sú s vp, deti vp vedia dostať v tom prípade ak si ho vyziadate potom kralik bude stáť 50e, bez vp stoji 35e. Viete si u mňa nakúpiť aj kvalitne krmivo 2€/kg, seno 3€/vrece.
Minilop, zakrsly barancek
Ponúkame tieto roztomilé minilop zajaciky, do dobrých ruk
Minilop baranček samička
Uvoľňujeme mladú samičku minilop s VP,možné ju už pripustiť..nádherná, snehobiela s modrými očami, očkovaná proti moru aj myxomatóze, odčervená..do chovu,ale aj ako maznáčik,zvyknutá na deti,psy,bežný ruch ..
Holland Lop (NHD) zajačiky s VP
Hobbychov Royal Diamond London Bunny ponúka čistokrvných Holland LOP (NHD) králičkov s VP. V čase odberu sú preventívne preliečené proti kokcidióze a zaočkované. Sú narodené 6.1.2023. Odber od 10.2.2023. Pri rezrervácie je nutné zaplatiť zálohu vo výške 35 EUR na účet. Sú zvyknuté na WC a pijú z napájačky. K zajačikovi dostanete krmivo na prvé dni a online podporu pre chov. 1-2 Samček - farba Black Magpie, modré oči - tezervovaný, Marek 3-4 Samička - farba Black Magpie, sivé oči - rezervovaná, Daniela Holland Lop a Minilop zajačiky su známe pre ich kľudnú a nežnú povahu a sú preto vhodné aj k deťom. Naša skupina na Facebooku: # NHD # minilop # zakrslý králik # baranček
Minilop barančeky s VP
Mláďatká minilop s VP , už na odber..po drobných rodičoch so super povaha mi,voľná samička a samček.. možná výmena za iné (Rex,satén rex,aj baranček Rex satén),prip.aj veľké plemeno.. Alebo za hydinu,kuriatka,či nasadové vajíčka čistokrvnej hydiny.