inzercia, predaj, predám, bazár

Minilop, zdrobnený baranček

Kategória: Králiky

Hobby chov Mini lop zo Štefanovho dvora uvoľňuje k rezervácii troch nádherných samčekov a jednu krásnu samičku. Odber je možný koncom januára a začiatkom februára. Rodičia sable sú obaja importovaní zo zahraničia z výstavného chovu. Rodičia prvého seal poitn marten, mamina náš odchov po importoch, a otec import Anglicko. Druhý samček seal point marten samček obaja rodičia import Anglicko.
1.- 2. Everett - seal point marten samček -rezervovaný-
3.- 4. Presley - seal point marten samček -voľný-

5. - 6. Layton - sable samčeka -v novom domove-

7.- 8. Larra- sable samička -voľná-

Každý králiček od nás dostane základný štartovací balíček, krmivko, seno, Emanox - prírodný prípravok proti kokcidióze, probiotiká Protexin Bio Lapis, mláďatká sú preliečené proti kokcidióze prírodným prípravkom Emanox, a v čase odberu aj odčervené. Samozrejmosťou sú aj rady do začiatku.
Minilop, zdrobnený baranček
Podobné inzeráty
Minilop , zakrslý králik , zakrslý zajko
Hobbychov zakrslých kralickov minilop a levikov uvoľňuje k rezervácii krásne dve samičky minilop po krásnych rodičoch s VP. Odber cca o 3 týždne. Naše mladatka sú naučené na deti a iné zvieratká. Do odberu budú odčervene a preliecene na kokcidiozu. K zajkovi dostanete granulky a spísané rady ohľadom starostlivosti. Učia sa na králičie wc. Kontaktujte ma na whatsapp, mail, sms alebo Facebook skupina Hobbychov zakrslych králičkov minilop a levikov. Rezervujem po zaplatení zálohy 10€. Obe sú už predbežne rezervovane, no začiatkom mája očakávame ďalšie vrhy. V prípade záujmu sa pridajte do fcb skupiny Hobbychov zakrslych králičkov minilop a levikov
Zakrsly barancek - minilop
Krásne mini zakrsle kraličky barancek-minilop. Rodicia sú s vp, deti vp vedia dostať v tom prípade ak si ho vyziadate potom kralik bude stáť 50e, bez vp stoji 35e. Viete si u mňa nakúpiť aj kvalitne krmivo 2€/kg, seno 3€/vrece.
Mini Lop čoskoro k odberu
Hobbychov Ušiačikovia-BIZI BUNNY ponúkajú k rezervácii krásnu samičku Mini Lop, s modrými očami. Do nového domova pôjde preliečená proti kokcidióze, s krmivkom na prvé dni, probiotikami, výpisom predkov, spísaným králičim manuálom. Poučenie ohľadom správnej starostlivosti je samozrejmosťou. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať mailom (usiacikovia@) alebo pomocou FB: Hobbychov Ušiačikovia- BIZI BUNNY Prosím písať iba písať správy cez mail alebo FB, ďakujeme WEB STRÁNKA: MiniLop,zakrsly Kralik, Kralik, zdrobneny kralik, barancek
Minilop zdrobneny barancek
Hľadáme milujúci domov týmto dvom drobčekom vo velmi pekných farbách, po rodičoch s VP
Minilop, zdrobnený baranček
Hobby chov Mini lop zo Štefanovho dvora uvoľňuje k rezervácii samičku vo farbe lilac self, a samčekov vo farbe lilac otter a smoke marten homozygot (tmavšia verzia). Rodičia lilac súrodencov sú obaja importovaní zo zahraničia. Rodičia smoke marten samčeka sú po samičke po predkoch zo zahraničia a po otcovi z Anglicka . 1.- 3. Izabell - lilac self samička -predrezervovaná- 4.- 6. - Ivory - lilac otter samček -voľný- 7. - 9. - Mathias - smoke marten homozygot -voľný- Každý králiček od nás dostane základný štartovací balíček, krmivko, seno, Emanox - prírodný prípravok proti kokcidióze, probiotiká Protexin Bio Lapis, mláďatká sú preliečené proti kokcidióze prírodným prípravkom Emanox, a v čase odberu aj odčervené. Samozrejmosťou sú aj rady do začiatku. Prosim kontaktujte ma cez mail, alebo kontaktný formulár cez , alebo WhatsApp ????????
Minilop, zdrobnený baranček anglického typu
Hobby chov Mini lop zo Štefanovho dvora uvoľňuje k rezervácii samčeka vo farbe seal point (svetlý) a samičku vo farbe sallander. Obaja vhodní aj na miláčika, aj na chov. Mamička mláďatok je druhá generácia nášho odchovu po importovanom samčekovi z ČR a otec mláďatok je importovaný z Nemecka. Oba králičky sú kontaktné po maminke. Samička trošku menej, samček aktívne vyhľadáva kontakt s človekom. Králičky sú už k odberu. Každý králiček od nás dostane základný štartovací balíček, krmivko, seno, Emanox - prírodný prípravok proti kokcidióze, probiotiká Protexin Bio Lapis, mláďatká sú preliečené proti kokcidióze prírodným prípravkom Emanox, a v čase odberu aj odčervené. Samozrejmosťou sú aj rady do začiatku. Prosim kontaktujte ma cez mail, alebo kontaktný formulár cez , kľudne aj cez WhatsApp.