inzercia, predaj, predám, bazár

Miniprasiatko

Kategória: Prasatá

Predám gottingenské miniprasiatko.
Pohlavie samica, vek cca 1 rok. Akceptuje ostatné hospodárske zvieratá, tolerantná k deťom
Vhodná ako spoločník, nie na zabitie! Fotky robené v lete, aktuálne trochu pribratá. Len do dobrých rúk.
Miniprasiatko
Podobné inzeráty
Göttingenské miniprasiatko
Predám göttingenské miniprasiatko, narodené 30.11.2022. Na predaj máme 1 samičku - na fotke biela s čiernymi bodkami. Možnosť vidieť oboch rodičov.
Predám miniprasiatko
Predám gottingenske miniprasiatko (prasnička). Vek cca 1 rok. Prasnička nie je plne socializovaná, to o si musí nový majiteľ doučiť sám. Z ruky sa dá kŕmiť. Nie na zabitie!
Kúpim miniprasiatko
Dobrý deň hľadám na kúpu nevykasteovaneho chlapčeka miniprasiatko.Nie čierne. Ďakujem
Gottingenské mini prasiatka
Predám gottingenské miniprasiatka . Prasiatko je vhodné do domu aj na záhradu . Sú veľmi inteligentné. Dokážu sa naučiť vykonávať potrebu na jedno miesto . Za odmenu sa dokážu naučiť základné povely napríklad sadnúť , ľahnúť .... Rýchlo si vedia obľúbiť ľudí a iné zvieratá . Pri správnom kŕmení budú mať v dospelosti Max 25 - 30 kg a pri kŕmení kuchynským odpadom a pod. Môžu mať aj 40 kg . Sú odčervené ....... ( Miniprasiatko , miniprasiatka , mini prasiatko.
Gottingenske mini prasiatka
ponúkam miniprasiatka...čierne, hnedé, bodkovane, páskované...aj kastrované, kančekov aj svinky, veľký výber... od60 do 90eur, ihneď k odberu, narodené na samote...mini prasiatko, miniprasiatko... stefan...
Predám mini prasiatko
Ponúkam na predaj Gottigenske miniprasiatko. Vhodné aj do bytu ku psom alebo mačkám. Ide o veľmi priateľské zviera, ktoré vychádza s deťmi bezproblémov. Slúži ako domáci miláčik, nie je na jedenie!!!! Vo vážnom zaújme dohoda možná.