inzercia, predaj, predám, bazár

Misky, sošky, obuvnícky stroj, tácky...

Kategória: Starožitnosti

misky kus 15€
obuvnícky stroj 100€
kandlička 10€
tácka kus 10€
soška kus 40€
teplomer, naberačka kus 5€
Misky, sošky, obuvnícky stroj, tácky...
Podobné inzeráty
Singer
predám zachovalý obuvnícky šijací stroj Singer, stroj singer, singer šijací stroj, obuvnický šijací stroj, varó gép
Porcelánové sväté sošky a sväteničky
Predám starožitné porcelánové sväté sošky a sväteničky.Výška sošky 26cm,výška anjela 19cm, výška veľkej sošky 32cm, výška sväteničiek 17cm,17,5cm,10,5cm. Cena 30€,45€,45€,35€,35€,35€. Sv.Maria a anjel predané.
sošky ANJELOV - 3 Ks
sošky ANJELOV - 3 Ks sošky ANJELOV - Predám krásne sošky anjelov super stav, bez poškodení všetko spolu 20eur osobný odber možný v KE. 1x ležiaci anjel / 2x spiaci anjel. Dá sa dohodnúť aj na samostatnom odbere jednoho kusu.Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Poreclánové sošky Royal Dux Bohemia
Predám porcelánové sošky Royal Dux Bohemia.Výška 22 cm. Prvé dve sošky - bez poškodenia 100€/ks Druhé dve sošky s poškodením - 50€/ks Centrum Zvolena
Predám obuvnícky kopyto
Predám obuvnícky kopyto číslo 7dem viac nemám čísiel.. Cena10e
Historický šijací stroj Singer
Predám historický šijací stroj značky Singer, ktorý je skutočnou raritou. Tento stroj je nielen funkčný, ale aj nádhernou ukážkou minulosti. Je vyrobený z kvalitných materiálov a dodáva sa s originálnym stolom a príslušenstvom. Tento stroj bol starostlivo zachovaný a má svoju pôvodnú farbu a dekorácie. Je vhodný na dekoráciu alebo pre každého, kto si chce užiť jedinečný zážitok z použitia staršieho typu šijacieho stroja. Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa majiteľom tohto vzácneho a krásneho kúska histórie. Ak máte záujem o tento šijací stroj, kontaktujte ma a radi sa dohodneme na cene. Len osobný odber v Holíči. Na predaj aj druhý historický šijací stroj: