inzercia, predaj, predám, bazár

Mixpult soundcraft gb4 16

Kategória: Zvuková technika

Na predaj soundcraft gb4 16ch v case na mieru.Top stav.
Mixpult soundcraft gb4 16
Podobné inzeráty
Soundcraft GB4 24 kanálov
Používaný každú nedeľu - ergo potvrdzujem že plne funkčný. Prenášaný vždy len v rámci jednej sály. Dôvod predaja - prešli sme na digitálny mix Midas. +krabica zdarma k tomu! Aktuálna cena nového mixu na vyžiadanie cez Muziker 2.289€ kompletný popis a parametre na originál Soundcraft stránke výrobcu
Mi pult soundcraft gb4 16
Na predaj soundcraft gb4 16ch v case na mieru.Top stav.
Mixpult Mackie 1402-VLZ3
Predám 14-vstupový analógový mixpult. Málo používaný, leží v sklade. Skôr príležitostné použitie. CENA: 175€ - Prosím záujemcov, aby písali SMS alebo Whatsapp. Jeho nástupca (Novší model VLZ4) sa predáva za 378€ Popis 14-kanálový kompaktný analógový mixpult. Vstupná sekcia obsahuje 12 linkových, 6 mikrofónových vstupov s kvalitnými predzosilńovačmi XDR2 s rozšíreným dynamickým rozsahom až na 130 dB, vdaka ktorým tento mixpult ponúka najvernejšie zosilnenie signálu na všetkých frekvenciách a minimálnu úroveń skreslenia. Phantomové napájanie kondenzátorových mikrofónov je samozrejmosťou. Nástrojové vstupy možno využívať napriamo - bez externých DI-Boxov. MACKIE 1402-VLZ3 - Popis Séria mixážnych pultov VLZ3 je vznikla na základe mnohoročných skúseností inžinierov Mackie. To, že sa vydali správnou cestou potvrdzuje aj fakt, že ide o jednu z najobĺúbenejších sérií mixpultov na celom svete. Medzi charakteristiky VLZ3 určite patrí veľký Headroom, výrazná eliminácia nežiadúcich pazvukov, šumov a ruchov, moderná architektúra zbernice a naozaj presný prenos signálu. Pripočítajte spoľahlivý ekvalizér, vysoko kvalitné predzosilňovače, mechanicky odolnú konštrukciu, a máte pred sebou naozaj skvelý mixpult pre malé hudobné zoskupenia, ktorému okrem digitálnych efektov nechýba žiadna zo štandardných funkcií. Všetky kanály ponúkajú okrem ovládačov Gain a Level aj presný 3 pásmový ekvalizér, pracujúci v pásmach 80 Hz, 2,5 kHz a 12 kHz, s Lo-Cut filtrom na 75 Hz. Signál z každého kanála možno posielať von pomocou zbernice Aux Send. Monitoring uľahčí funkcia PFL (Pre fader Level), nechýba tlačidlo Solo a Pan knob. Mixpult samozrejme ponúka i monitorovací výstup do réžie - Control Room /Submix, ktorý je totožný s hlavným mixom a využijete ho v štúdiovej praxi, alebo pri pripojení k druhej aparatúre. Do výbavy patrí aj ovládač Tape Level, ktorý ovláda úroveň signálu prijatého cez stereo RCA Tape Input, vedľa ktorého nájdete aj Tape Output. Samozrejmosťou je slúchadlový výstup s vlastným ovládačom hlasitosti, 2x Stereo Return, Control Room Output a ALT Output. Pre monitoring výstupného signálu je použitý LED indikátor. Technické údaje: Kompaktný 14-kanálový mixpult 6 nových precízne navrhnutých XDR2 mikrofónnych predzosilňovačov s rozšíreným dynamickým rozsahom Mimoriadny rozsah gainu 0-60dB 130dB dynamický rozsah Linkový vstup až +22 dB Skreslenie pod 0,0007% (20Hz-20kHz) Phantómové napájanie pre kondenzátorové mikrofóny 12 linkových high-Headroom vstupov Voliteľné nástrojové vstupy - nie je potrebný DI box 3-pásmový aktívny EQ (80Hz, 2,5 kHz, 12kHz) 75 Hz Lo Cut filter na každom kanáli Združene ovládané stereo vstupy 7/8, 9/10, 11/12, 13/14 a Tape In vstup / výstup Control Room a ALT výstup Odposluchová cesta Aux Send
Soundcraft FX16ii - Professional Audio Mixer
Predám profi analógový mixpult Soundcraft FX16II. Mix je v dobrom stave, plus na mieru case. NEVYUŽITÝ. Je to kvalitný a spolahlivý mixpult, ktorú po viac ako 10 r. ešte stále vyrábajú a predávajú. Cena nového mixu je momentálne 854 € (MUZIKER), bez case. Case na mieru je cca180 €. Obsahuje 24-bitový legendárný efektový procesor LEXICON vypínateľný footswitch, 16 kanálov, 16x mikrofónny vstup, 4x stereo Return, 3 pásmový EQ s laditeľnými stredmi, 4x Aux, 2x podskupina, špičkové mikrofónne predzosilňovače, slúchadlový výstup. Svojmu užívateľovi dáva FX16II možnosť zmiešať až 26 vstupných signálov (ak započítame aj 4x stereo a 1x Tape Return) do dvoch stereo výstupov (Main a Sub). Mikrofónne predzosilňovače GB30, British 3 pásmový ekvalizér. Predávam spolu mixpult + na mieru case. Treba vidieť a počuť. Dobierka možná.. Špekulanti nevolať!
Soundcraft Signature 16
Predám analógový mixpult Soundcraft Signature 16. Plne funkčný, v záruke je ešte viac ako rok. Dôvod predaja je prechod na digitalny mixpult. 16-kanálový analógový mixpult zo série Signature Series s robustnou kovovou konštrukciu. Ideálny pre hudobnú tvorbu a ozvučenie živých vystúpení v koncertných sálach či divadlách. Mixpult disponuje 12 Ghost predzosilňovačmi, 4-pásmovým ekvalizérom Sapphyre British Assymetric, vysokokvalitnými faderami zo série GB Series s flexibilným pre/post prepínaním, 4 dbx kompresormi pre vstupné kanály, 2-in/2-out USB pripojením, prepínateľnými Hi-Z a XLR vstupmi pre priame zapojenie gitary, basgitary a iných hudobných nástrojov. Procesor ponúka viacero ocenených efektov (Reverb, Delay, Chorus, Modulation). Všetky vstupy s fantómovým napájaním 48 V.
MIXPULT SOUNDCRAFT SIGNATURE 16
Predam plne funkcny a spolahlivy mixpult. Dovod: prechadzam na digital. 16-kanálový analógový mixpult zo série Signature Series s robustnou kovovou konštrukciu. Ideálny pre hudobnú tvorbu a ozvučenie živých vystúpení v koncertných sálach či divadlách. Mixpult disponuje 12 Ghost predzosilňovačmi, 4-pásmovým ekvalizérom Sapphyre British Assymetric, vysokokvalitnými faderami zo série GB Series s flexibilným pre/post prepínaním, 4 dbx kompresormi pre vstupné kanály, 2-in/2-out USB pripojením, prepínateľnými Hi-Z a XLR vstupmi pre priame zapojenie gitary, basgitary a iných hudobných nástrojov. Procesor ponúka viacero ocenených efektov (Reverb, Delay, Chorus, Modulation). Všetky vstupy s fantómovým napájaním 48 V.