inzercia, predaj, predám, bazár

MLYNCEK NA MASO a na KRAJANIE

Kategória: Ostatné - biela

mlyncek na mäso me401 moulinex, používaný, plne funkčný. Nástavce na mletie masa, krajanie a struhanie
MLYNCEK NA MASO a na KRAJANIE
Podobné inzeráty
Úplne nový mlynček na mäso ECG
Mám na predaj úplne nový mlynček na mäso ECG MG2510. Bol to darček pre otca na narodeniny, ale tento mlynček na mäso nevyužívame, tak preto ho radšej predávame. Pôvodná cena je 120€, ale predám ho za 80€. Celú špecifikáciu nájdete na tejto stránke:
Úplne nový mlynček na mäso ECG
Mám na predaj úplne nový mlynček na mäso ECG MG2510. Bol to darček pre otca na narodeniny, ale tento mlynček na mäso nevyužívame, tak preto ho radšej predávame. Pôvodná cena je 120€, ale predám ho za 70€. Celú špecifikáciu nájdete na tejto stránke:
Mlynček na mäso s príslušenstvom
Mlynček na mäso s príslušenstvom - krájanie, strúhanie.... Malo pouzivany
Kuchynsky robot ETA GRATUS MAX III 0028 90061
Novy,nepouzivany: Cena 420eur + dobierka.Dohoda možná.Možnosť aj osobný odber. VIDEO: Vlastnosti: Veľmi výkonný 1200 W motor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení - Masívne celokovové prevedenie zaisťuje dlhú životnosť a dobrú stabilitu pri prevádzke - Planetárny systém miešania pre kvalitnejšie a systematickejšie spracovanie obsahu nádoby - Plynulá regulácia otáčok pre voliteľnú rýchlosť a intenzitu spracovania surovín - Funkcia PULSE pre maximálne otáčky - Možnosť nastavenia optimálnej výšky nástavcov pre prácu s menším množstvo surovín v nádobe - Inovatívny šľahací nástavec s predĺženou pracovnou časťou zabezpečuje efektívnejšie premiešaní surovín aj pri stenách misy - Mlynček na mäso s novou prítlačnou doskou s tesnením zamedzujúce vytekaniu šťavy do vnútorných častí výkyvného ramena robota - Bezpečnostná tepelná poistka sa aktivuje pri preťažení stroja a tak ochráni motor pred poškodením. - Protišmykové nožičky zaisťujúce vyššiu stabilitu - Umožňuje jednoduchú výmenu pracovných nadstavcov - Obsahuje bezpečnostnú poistku proti nechcenému spusteniu v odklopené polohe. - Uľahčuje manipuláciu vďaka aretačná poistke pri odklopené polohe - Možnosť umývania jednotlivých nekovových dielcov v umývačke riadu - Otvor v kryte misy pre ľahké plnenie surovín za chodu - Veľmi rýchle zostavenie pracovných nadstavcov, jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba. - Sklenený mixér s objemom 1,4 L - Planetárny systém miešania: ÁNO - Objem hlavnej nádoby : nerezová 5.5 L - Ovládanie: mechanické-gombíkové - Počet rýchlostí: 8 - Pulzný spínač: ÁNO - Plynulá regulácia rýchlosti: ÁNO - Príkon robota : 1200 W - Maximálna hladina akustického hluku je 82 dB (A) re 1pW - Dĺžka napájacieho kábla 1,35 m - Prevedenie výrobku: biela farba - Hmotnosť: 8.5 kg Funkcia: - Šľahanie - Miešanie - Miesenie - Mixovanie - Strúhanie (strúhanie, krájanie) - Mletie mäsa - Plnenie údenín - Tvorba masových trubičiek Kebbi - pretlačenie strojového cukroví Obsah balenia: - Nerezová misa - Sklenený mixér - Šľahacia metla - miesiče metla - Hnetací hák - Flexi metla - Mlynček na mäso - Nástavec na strúhanie
Kuchynsky robot ETA GRATUS MAX III 0028 90061
PREDANE!!! Novy,nepouzivany: Cena 420eur + dobierka.Dohoda možná.Možnosť aj osobný odber. VIDEO: Vlastnosti: Veľmi výkonný 1200 W motor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení - Masívne celokovové prevedenie zaisťuje dlhú životnosť a dobrú stabilitu pri prevádzke - Planetárny systém miešania pre kvalitnejšie a systematickejšie spracovanie obsahu nádoby - Plynulá regulácia otáčok pre voliteľnú rýchlosť a intenzitu spracovania surovín - Funkcia PULSE pre maximálne otáčky - Možnosť nastavenia optimálnej výšky nástavcov pre prácu s menším množstvo surovín v nádobe - Inovatívny šľahací nástavec s predĺženou pracovnou časťou zabezpečuje efektívnejšie premiešaní surovín aj pri stenách misy - Mlynček na mäso s novou prítlačnou doskou s tesnením zamedzujúce vytekaniu šťavy do vnútorných častí výkyvného ramena robota - Bezpečnostná tepelná poistka sa aktivuje pri preťažení stroja a tak ochráni motor pred poškodením. - Protišmykové nožičky zaisťujúce vyššiu stabilitu - Umožňuje jednoduchú výmenu pracovných nadstavcov - Obsahuje bezpečnostnú poistku proti nechcenému spusteniu v odklopené polohe. - Uľahčuje manipuláciu vďaka aretačná poistke pri odklopené polohe - Možnosť umývania jednotlivých nekovových dielcov v umývačke riadu - Otvor v kryte misy pre ľahké plnenie surovín za chodu - Veľmi rýchle zostavenie pracovných nadstavcov, jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba. - Sklenený mixér s objemom 1,4 L - Planetárny systém miešania: ÁNO - Objem hlavnej nádoby : nerezová 5.5 L - Ovládanie: mechanické-gombíkové - Počet rýchlostí: 8 - Pulzný spínač: ÁNO - Plynulá regulácia rýchlosti: ÁNO - Príkon robota : 1200 W - Maximálna hladina akustického hluku je 82 dB (A) re 1pW - Dĺžka napájacieho kábla 1,35 m - Prevedenie výrobku: biela farba - Hmotnosť: 8.5 kg Funkcia: - Šľahanie - Miešanie - Miesenie - Mixovanie - Strúhanie (strúhanie, krájanie) - Mletie mäsa - Plnenie údenín - Tvorba masových trubičiek Kebbi - pretlačenie strojového cukroví Obsah balenia: - Nerezová misa - Sklenený mixér - Šľahacia metla - miesiče metla - Hnetací hák - Flexi metla - Mlynček na mäso - Nástavec na strúhanie
Mlynček Bosh
Predám mlynček na mäso značky Bosh :) vie okrem iného strúhať syr a zeleninu, odšťavovať citrusy, plniť klobásy...Používala som ho väčšinou na strúhanie, paradoxne ako mlynček na mäso bol použitý asi iba raz :) všetky chyby sú na fotke, je trochu zafarbený od zemiakov a mrkvy, ale na funkčnosti mu to neuberá :) Na cene sa ešte vieme dohodnúť, nový stál okolo 130€ Pre viac info mi napíšte mail :)