inzercia, predaj, predám, bazár

mlynčeky

Kategória: Ostatné

predam mlynčeky funkčne
mlynčeky
Podobné inzeráty
Predám Mlynčeky Porkert.
Predám Mlynček na mäso Porkert 32, alebo 22. Mlynčeky sú nové, nepoužité, Mlynčeky sú originál od výrobcu Porkert. Žiadny poľský šmejd. Dopravu viem zabezpečiť. mlynček Porkert 32 - 105€ mlynček Porkert 22 - 95€ Ak sa mi nedá dovolať tak pošlite SMS.
Ručné mlynčeky na kávu
Predám ručné mlynčeky na kávu: 1.Temp -hnedý,žltýväčší -cena 13 Eur/ks 2.Tramp 3-žltý(oranžový predany), menší-cena 10 Eur 3. Mikro super -okrúhly -predaný Všetky mlynčeky boli rozobraté,vyčistene,poskladane a sú funkčné a pripravené na používanie. Uprednostním osobný odber, na SMS neodpovedám-poprosím email alebo tlf.
retro košela, pánske kožené opasky,  kožuštek mlynceky
Predám retro košela, pánske kožené opasky, kožuštek, lampa, hoblik na kapustu , podporné paličky, mlynceky na mäso, naradie na cvičenie, soška , vianočný vtáčik ozdoba
Mlynčeky na mäso
Predám mlynčeky na mäso
Mlynčeky
Ponúkam na predaj rôzne mlynčeky. Všetky sú funkčné. Na mäso: Made in Czechoslovakia 10: 17eur Sfinx 8: 15eur Rekord 5: 13eur k nim náhradné nože a dierky Na mak: 10eur Na strúhanku: Moravia modrý: 8eur Ideal: 6eur Alebo všetko spolu za 75eur Volať. Pozri moje ďalšie inzeráty ťukni na meno.
Staré mlynčeky
Predám staré mlynčeky na mak a orechy. Cena za ks. SMS nie.