inzercia, predaj, predám, bazár

Mobil

Kategória: Ostatné - biela

Predám mobil vhodný aj ako senior plne funkčny
Mobil
Podobné inzeráty
Predám mobil xiaomi redmi 6
Predám mobil xiaomi redmi 6, plne funkčný spolu s ochranným sklom a krytmi
iPhone 11 pro
Predám/ vymením iPhone 11 Pro v bielej farbe Baterka 82% Bez krabice predávam čisto mobil Bežne známky používania, mobil ide bez problémov Ku mobilu pridám MagSafe kryt Cena: som ochotný dohodou
Blitzwolf bw-sh5
Predam novy zabaleny zvlhčovač vzduchu s wifi pripojenim a aplikáciou na mobil Diaľkové ovládanie APP: Pred cestou domov sa osviežte a zlepšite kvalitu vzduchu. ● 4,3l nádrž na vodu: Dlhodobé používanie. ● 360 ° ultrazvukové vysoko efektívne zvlhčovanie: Realizácia rozsiahleho zvlhčovania tým, že sa stôl nezmáča. ● Konštantná vlhkosť: Objem hmly je možné automaticky upraviť na základe prednastavenej vlhkosti. ● Prospešné pre ľudské zdravie: Zvýšte aktivitu a ľahšiu absorpciu molekúl kyslíka človekom, účinne predchádzajte „chorobám z klimatizácie“. ● UV sterilizácia: Zabite choroboplodné zárodky vo vodnej nádrži a zabráňte sekundárnemu znečisteniu. Špecifikácia Značka: BlitzWolf® Farba: čierna Napätie: 220-240 V 50 / 60Hz Výkon: 30 / 110W Kapacita vodnej nádrže: 4,3 l Rýchlosť odparovania: ≥350 ml / h (± 50 ml / h) Hluk: ≤35 dB Rozmer Hmotnosť balíka: 3,65 kg Veľkosť produktu: 23,50 x 20,00 x 34,80 cm obsah balenia 1 x Zvlhčovač, 1 x Manuál
Iphone 6s
Predám Iphone 6s, 32gb úložisko, mobil má 3 roky, mám aj doklad o kúpe a celé balenie, nová baterka, displej aj so sklom a 4ks krytov. Niekedy sa len tak vypne a zapnúť sa musí napojením do nabíjačky.
Nova Elektro /Elektricka kolobežka Ninebot F30 predamvymením
Zdravím, mám na predaj túto elektricku kolobežku v dokonalom stave. Záruka ešte do 24.8.2024. Na niektorých častiach je ešte fólia. Predám so záručným listom a krabicou. Je možná výmena za takmer čokoľvel. Ponuk možte poslat na email, sms alebo zavolať. Napriklad ina elektro kolobežka, mobil iphone, samsung..., playstation, xbox, nintendo, vr, tablet, jbl, gopro, dji dron, popripade doplatok moj alebo vaš podla veci aku date.
Ratrig V-core 3 300³
Zdravím, Mám na predaj 3D tlačiareň RatRig V-core 3 300mm x 300mm x 300mm. O mašinku bolo starané dobre a ani sa na nej veľa nenatlačilo (printing time cca 48h). Zadný kryt: nerez, extruder: orbiter 1.5, hotend: Dragon HF od trianglelab, doska: SKR Pro 1.2, accelerometer: Adxl, kamera, 600w vyhrievana podložka, pei magnetická podložka, hotend teplomer: pt1000, výkonny heater, BL touch- original, väčší ventilátor ofuku, sonoff smart zapinanie, raspberry pi 4b 8gb, RatOS - Klipper, bondtech cht tryska 0.6mm. Tlačí rýchlo, presne. Viem pridať aj náhradne diely ako original hotend v6, ventilátory... ako aj Sunlu filament dryer, zdroj 5v na din lištu, smart filament runout senzor. Cena od 1450€ Dôvod predaja: nemám na ňu čas. Bližšie info email / mobil.