inzercia, predaj, predám, bazár

Mobil pre seniorov

Kategória: Ostatné značky

Predám mobil pre seniorov, SOS tlačidlo
Mobil pre seniorov
Podobné inzeráty
Mobilný telefón pre seniorov a nedoslýchavé Artfone C1
Mobilný telefón pre seniorov a nedoslýchavé Artfone C1 Mobilný telefón pre seniorov a nedoslýchavé, ktorý v menu má i český jazyk. Ovládanie nebude pre seniorov žiadny problém. Tento telefón skvele počúvame vás a rovnako tak vás v telefóne. Extra hlasitý telefón oceníte Vy i Vaši blízki, ktorí majú problém so sluchom. Extra hlasitý telefón - zvonenie i hlas - pre nedoslýchavé a seniory. Ideálne pre seniorov, ktorí bežný mobilný telefón nepočúvajú, alebo nerozumie hovoru v telefóne. Telefon, ve kterém Vás senioři a nedoslýchaví opravdu uslyší a budete moci bez problémů komunikovat. Batéria telefónu má extra dlhú výdrž (kapacita 1400 mAh). Telefon pre nedoslýchavé s menu v češtině V menu telefonu je na rozdíl od telefonů Geemarc český jazyk, ovládání tedy pro seniory není problém. Výhody mobilného telefónu pre seniory a nedoslýchavé C1 Extra hlasité vyzvanie, extra hlasitý hlas v telefóne: hlasitosť až 124 dB +-3 dB Extra dlhá výdrž batérie: kapacita batérie 1400 mAh SOS tlačidlo pre rýchle privolanie pomoci Rýchle vytočenie uložených kontaktov stlačením kláves 1, 2, 3, ... Veľké klávesy pre ľahkou orientáciu pre zle videnie, veľký displej, veľká písmena, ľahko Ovladateľné gumové klávesy sSvítilna Protisklzový dizajn proti uklouznutiu, vypadnutiu telefónu z ruky "shockproof": mobil je odolný pri náraze, pádu Možnosť využiť na dvoch SIM kartách FM rádio, kalendár, organizér, SMS, multimédiá, zoznam hovorov Rozmery telefónu 122 mm x 59 mm x 14 mm Iba rozbalený, kompletné balenie vrátane príslušenstva D_BwE Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email
Predám MaxCom mobil pre seniorov MM428BN (2 kusy)
Dobrý Deň, Predám mobilný telefón MaxCom pre seniorov MM428BB (2 kusy). Obidva mobily sú v dokonalom stave a fungujú. Mobily boli vyčistené a vydezinfikované. Mobily sa nabíjajú. Nabíjačka na tento mobil stojí 5€ a mobily v dokonalom stave stoja 15€ za kus. Poštovné stojí 3,50€ a balné 1€. Je možný aj osobný odber. Pre viac informácií volajte alebo píšte na toto telefónne číslo. Keď budem nedostupný, zavolám vám neskôr. Špekulanti nevolať!
Mobil pre seniorov.Winner WG15C
Dobrý deň chcel by som ponúknuť mobil pre úplne nový bol len odskúšaný ešte v záruke.Pridám aj kožené púzdro.
Senior mobil aligator
Predam 2 mesacny mobil so zarukou pre seniorov. Kupila som do neho aj software pre seniorov. Je dotykovy velmi jednoduche ovladanie. Da sa tam dat aj whatsapp. Cena 65 e.
Mobil pre seniorov.
Predám nepoužitý mobilný telefón pre seniorov CPA Halo 16 v originálnom balení s príslušenstvom. Cena 20 € , resp. dohodou. SMS nie! Technická špecifikácia: Rozmery: 116,2 x 52 x 13,6 mm Hmotnosť: 75 g Displej (uhlopriečka): farebný (1,77 ") Rozlíšenie displeja: 176 x 220 px GSM pásmo: 900/1800 MHz FM rádio Bluetooth Pohotovostná doba: až 7 dní Doba hovoru: až 3 hodiny Doba nabíjania: približne 3 hodiny Typ nabíjačky: micro USB Batéria: 600 mAh Li-Ion Podpora pamäť. kariet: až do 16 GB Veľkosť SIM karty: klasická (2ff) SAR: 0,315 W / kg Obsah balenia: Telefón Cestovné dobíjač Stojanček pre nabíjanie Batérie Návod v češtine a slovenčine
Mobilný telefon Emporia pre seniorov
Mobilný telefon Emporia pre seniorov s veľkým displajom pre jednoduché ovládanie, kopmlet výbavy. Mobil ešte nebol užívaný. Cena 70 €.