inzercia, predaj, predám, bazár

mobili a tablet

Kategória: Ostatné

predam mobili a tablet na nahradne diele niekto si snat opravi . osobny odbee Skalica
mobili a tablet
Podobné inzeráty
Držiak na tablet TMS1010
TMS 1010 Vogel's Tablet Wall Pack - komplet pre uchytenie tabletu na stenu Skladá sa z univerzálneho konektora pre uchytenie tabletu a 2 úchytov na stenu. Štýlový adaptér vyhovuje všetkým tabletom s veľkosťou 7-13 "s hrúbkou 5-13 mm, šírkou 15-22,2 cm. Vŕtanie pritom nie je nutné! Pomocou špeciálneho adaptéra môžete tablet uchytiť na sklo aj obklady. Technológia Ring umožňuje otáčať tablet z horizontálnej do vertikálnej polohy a späť. Pri použití TMS1010 sa nemusíte báť, že vám spadne tablet na zem alebo sa namočí, aj keď si užívate kúpeľ alebo sa pripravujete do práce. Vlastnosti: • jednoduchý spôsob uchytenia a uvoľnenia tabletu • bezpečná montáž • voľná rotácia 360 ° s prednastavenou pozíciou vodorovne a zvisle • v balení sú 2 kusy úchytov na stenu vrátane samolepiacich podložiek ak nechceme vŕtať napr. do keramických obkladov alebo do skla • jednoduchý spôsob uchytenia a uvoľnenia tabletu • vzdialenosť od steny len 5 mm • nosnosť 1 kg • ak tablet nie je uchytený na držiaku, vidíte len malý štýlový úchyt Špecifikácia výrobku nosnosť: 1 kg uhlopriečka palce: 7 - 13 '' natáčanie: 360 ° materiál: plast farba: prevažne čierna
Predám tablet Lenovo Tab M10 (3rd Gen) 4G+64GB
Predám čisto nový, ani raz nepoužitý tablet Lenovo Tab M10 (3rd Gen) 4G+64GB, farba STORM GREY. Tablet bol darček k paušálu, cena 160 €, len osobný odber Bratislava - Vrakuňa alebo Miloslavov, viac info telefonicky. Procesor tabletu Lenovo Tab M10 (3rd) 4 GB + 64 GB Storm Grey má 8 jadier a funguje na frekvencii 1,8 GHz.Pamäť RAM s veľkosťou 4 GB je tou najlepšou voľbou na hladkú prevádzku počas všetkých operácií. Na zápis dát a stiahnuté aplikácie je určených 64 GB vnútornej pamäti. Kapacita je vhodná pre väčšinu používateľov, nemusíte sa tak obávať nedostatku pamäti. Tablet Lenovo Tab M10 (3rd) 4 GB + 64 GB Storm Grey riadi systém Android 11. Tabletuposkytuje energiu batérie s kapacitou 5 100 mAh. Svoju prácu nemusíte ukončovať, ani keď dôjde elektrina, vďaka batérii s výdržou až Maximálna (nad 7 hodín). Hlavné prednosti tabletu Lenovo Tab M10 (3rd) 4 GB + 64 GB Storm Grey IPS displej s uhlopriečkou 10,1“ Veľkosť operačnej pamäti 4 GB Tablet Lenovo riadi systém Android 11 Zadný fotoaparát tabletu má rozlíšenie 8 Mpx Predný fotoaparát má rozlíšenie 5 Mpx Tablet využíva rozhranie USB-C a Combo audio jack Maximálna výdrž batérie Maximálna (nad 7 hodín) Kapacita batérie 5 100 mAh Súčasť balenia: nabíjačka (adaptér s káblom)
Predám Mobili na sučiastky
Predám rôzne mobily na suciastky. Honor,HTC,Cubot,Samsung,Iphone 6-7... Mobili maju rôzne poškodenia no skoro všetky funkčne okrem iphonou. Cena:Ponuknite dohodeme sa Odber:Bratislava-Dubravka Kontakt:
Predam Mobili na diely
Predam Mobili na diely všetky 50e
Kamera hodinky a staré mobili
Predám funkčnú kameru staré mobili a hodinky najlepšie všetko naraz cenu ponúknite
mobili nefunkcne
Mam mobili nefunkcne !!!cena 5eu kus ,Sucany okres Martin