inzercia, predaj, predám, bazár

Mobilna klimatizácia DeLonghi

Kategória: Ostatné drobné

Kvalitná mobilná klimatizácia
Mobilná klimatizácia DeLonghi PAC WE 126 predstavuje moderný a štýlový doplnok vašej domácnosti, ktorý vás dokáže zbaviť nepríjemného tepla. Ide o klimatizáciu vhodnú do miestností s rozlohou od 26 m2 do 35 m2.

 

Klimatizácia funguje na jedinečnej báze voda - vzduch. Maximálny výkon, ktorý vie PAC WE 126 dosiahnuť pri chladení je 3,66 kW. Hlučnosť, ktorá bola nameraná 1 m nad a pred klimatizáciou, dosahuje maximálne 54 dB(A).


Vlastnosti klimatizácie DeLonghi PAC WE 126:

• funkcia VODA (funguje na max. výkon, ak je nádržka na vodu prázdna, automaticky prepne na režim vzduch - vzduch),

• funkcia VZDUCH (ak sa požaduje normálne chladenie, funguje na vzduch),

• vodný odvápňovací filter, 

• LCD IR diaľkové ovládanie a LCD displej modrej farby priamo na zariadení,

• AUTO a SPÁNOK funkcia,

• funkcia odvlhčovania (pri funkcii odvlhčovanie 50 l/deň, pri funkcii klimatizácia 30 l/deň),

• 24 - hodinový časový spínač,

• doplnenie 10 litrovej externej nádržky na vodu.
Hladina akustického tlaku klimatizácie52 - 54 dBHmotnosť33 kgChladiaci výkon klimatizácie3,66 kWRozmery910x505x400 (VxŠxH) mmEnergetická triedaARozloha miestnosti26-35 m²


Pôvodná cena
Mobilna klimatizácia DeLonghi
Podobné inzeráty
Mobilná klimatizácia SENCOR SAC MT7007C-EUE3 na predaj
Mobilná klimatizácia + Wi-Fi so 7000 BTU/hod. SENCOR SAC MT7007C-EUE3 ponúka 3 režimy prevádzky. Praktické diaľkové ovládanie cez mobilnú aplikáciu a 24 hodinový časovač. Používaná dva mesiace.
Mobilná klimatizácia SENCOR SAC MT7007C-EUE3 na predaj
Mobilná klimatizácia + Wi-Fi so 7000 BTU/hod. SENCOR SAC MT7007C-EUE3 ponúka 3 režimy prevádzky. Praktické diaľkové ovládanie cez mobilnú aplikáciu a 24 hodinový časovač. Kupovaná v roku 2022.
Odvlhčovač vzduchu Delonghi DD30P
Predám odvlhčovač vzduchu Delonghi DD30P, málo používaný. Možný osobný odber Šamorín, prípadne Avion Bratislava. Prosím iba volať, na SMS nereagujem. Inzerát platí do zmazania. Nech sa páči, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Pokladňa Ekasa 3 v 1 FoskalPro Verifone VX675
Predám používanú eKasu 3v1.VX 675 značky FiskalPro je mobilná fiškalizovaná tlačidlová eKasa s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi/Bluetooth).Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Neoddeliteľnou súčasťou riešenia od Verifone je Cloud FiskalPRO. Mobilná eKasa 3v1 VX675 značky FiskalPro je tlačidlová fiškalizovaná registračná pokladnica s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi / BT). To všetko za cenu bežnej pokladne, s výhodnými poplatkami za platby kartou. Riešenie pre eKasu v súlade s novou legislatívou. Zariadenie má integrovaný platobný terminál. Pripojenie k internetu je možné pomocou WiFi. Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Mobilné zariadenie bude vaším verným spoločníkom kamkoľvek sa pohnete. Ak prevádzkujete reštauráciu, kaviareň, bar, fast food, pizzériu alebo sa venujete mobilnému predaju, toto mobilné zariadenie bude pre vás skutočným prínosom. Funguje ako samostatná eKasa, pokladňa s platobným terminálom alebo platobný terminál s fiškálnou tlačiarňou, ktorá komunikuje s mobilnými pokladničnými aplikáciami na androidových zariadeniach ako napríklad tablet alebo smartfón. Čo vie? Rýchle voľby Rýchle účtovanie pomocou kódov tovarov Čítanie čiarových kódov Kombinované platby (hotovosť / platobná karta / poukážka) Automatický prenos čiastky pri platbe kartou do platobného terminálu Akceptácia elektronických straveniek Správa a nastavenie cez Cloud FiskalPRO Vzájomná komunikácia a prepojenie viacerých zariadení/aplikácií v jednej prevádzke Špecifikácia: Značka software: FiskalPro Značka hardware: Verifone Model: VX675 Určenie: mobilná eKasa 3v1 Displej: 2,8 " / 320 x 240 pixelov Konektivita: Wifi Batéria: Li-Ion 3,6 V / 2200 mAh Tlačiareň: termotlač Porty: MicroUSB 2.0 Papier: jednovrstvový termo kotúčik Rozmery kotúčika: šírka 57 mm, max. Priemer 35 mm Farba: čierna / šedá Hmotnosť: 336 g Rozmery (Š x V x H): 163 x 78 x 52 mm
GPS lokátor, tracker, odpočúvacie zariadenie - Full výbava
GPS tracker, odpočúvacie zariadenie - PLNÁ VERZIA + Mobilná aplikácia Predám prenosný mini GPS lokátor - sledovacie a odpočúvacie zariadenie. Je to rozšírená verzia s plným vybavením. Na sledovanie auta, motorky, osôb aj zvierat. Plná výbava s doplnkovým príslušenstvom + mobilná aplikácia. Funkcie: - Sledovanie aktuálnej polohy na mape. Presnosť určovania polohy je veľmi vysoká, s odchýlkou max. do 3 m. - Sledovanie trasy a spätnú históriu trasy - Odpočúvanie zvuku - cez telefón môžete odpočúvať zvuky v blízkosti zariadenia. Zreteľne zachytáva zvuk do vzdialenosti 10 m od zariadenia - Núdzové sos tlačidlo pre rýchli núdzový telefonát na predvolené číslo. - Virtuálne GEO hranice - máte možnosť nastaviť si virtuálnu hranicu vstupu či úniku a pri prekročení tejto hranice budete upozornený. Ovládanie je možné pomocou sms, mobilnej aplikácie alebo webovej stránky. Do zariadenia sa vkladá SIM karta. Výdrž batérie pri nečinnosti: 12 dní Výdrž batérie pri činnosti: 4-6 dní Čas vyhľadania polohy: 30 sekúnd Batéria nabíjacia: 3.7V 400mAh Li-ion Rozšírený obsah balenia: - GPS lokátor - 2 ks nabíjatelná Li-ion batéria - USB kábel - Adaptér - Vodotesné puzdro - Náhradný zadný kryt so silným magnetom - Slovenský návod - Anglický návod - Krabica - Mobilná aplikácia Je možné dokúpiť aj kábel do auta pomocou ktorého môžete mať zariadenie napojené na autobatériu pre stály prísun energie a nemusíte nabíjať baterky. Cena kábla 5 €.
Pokladňa eKasa 3v1 FiskalPRO Verifone VX675 Wifi/Bluetooth
Predám 2 roky používanú eKasu 3v1. Je ako nová. VX 675 značky FiskalPro je mobilná fiškalizovaná tlačidlová eKasa s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi/Bluetooth).Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Neoddeliteľnou súčasťou riešenia od Verifone je Cloud FiskalPRO. Mobilná eKasa 3v1 VX675 značky FiskalPro je tlačidlová fiškalizovaná registračná pokladnica s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi / BT). To všetko za cenu bežnej pokladne, s výhodnými poplatkami za platby kartou. Riešenie pre eKasu v súlade s novou legislatívou. Zariadenie má integrovaný platobný terminál. Pripojenie k internetu je možné pomocou WiFi. Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Mobilné zariadenie bude vaším verným spoločníkom kamkoľvek sa pohnete. Ak prevádzkujete reštauráciu, kaviareň, bar, fast food, pizzériu alebo sa venujete mobilnému predaju, toto mobilné zariadenie bude pre vás skutočným prínosom. Funguje ako samostatná eKasa, pokladňa s platobným terminálom alebo platobný terminál s fiškálnou tlačiarňou, ktorá komunikuje s mobilnými pokladničnými aplikáciami na androidových zariadeniach ako napríklad tablet alebo smartfón. Čo vie? Rýchle voľby Rýchle účtovanie pomocou kódov tovarov Čítanie čiarových kódov Kombinované platby (hotovosť / platobná karta / poukážka) Automatický prenos čiastky pri platbe kartou do platobného terminálu Akceptácia elektronických straveniek Správa a nastavenie cez Cloud FiskalPRO Vzájomná komunikácia a prepojenie viacerých zariadení/aplikácií v jednej prevádzke Špecifikácia: Značka software: FiskalPro Značka hardware: Verifone Model: VX675 Určenie: mobilná eKasa 3v1 Displej: 2,8 " / 320 x 240 pixelov Konektivita: Wifi Batéria: Li-Ion 3,6 V / 2200 mAh Tlačiareň: termotlač Porty: MicroUSB 2.0 Papier: jednovrstvový termo kotúčik Rozmery kotúčika: šírka 57 mm, max. Priemer 35 mm Farba: čierna / šedá Hmotnosť: 336 g Rozmery (Š x V x H): 163 x 78 x 52 mm V prípade rýchleho jednania možná dohoda na cene!!!