inzercia, predaj, predám, bazár

Močový katéter

Kategória: Ostatné

Kúpim detské/ženské močové katétre Coloplast SpeediCath Compact/Compact Set/ Actreen Hi Lite. Veľkosť fr 6/8, najmenšie. Na cene sa dohodneme.
Kontaktovať mailom, číslo vymyslené.
Močový katéter
Podobné inzeráty
sáčky na katéter 1500ml
Predám sáčky na katéter Careline - 6kusov, 1500ml prosím kontaktovať mailom Osobný odber Košice
Opatrovanie detí, starších ľudí
Prajem pekný deň, volám sa Silvia, mám 34 rokov, absolvovala som strednú zdravotnícku školu-odbor zdravotnícky asistent a zaujímam sa skôr o sporadickú (resp. nepravidelnú službu) , v kľudne ale dlhodobú (som na telefóne, keď môžem, prídem.) - všetko je samozrejme o dohode :) Ak ďalej čítate, som rada, vytrvalím ževraj šťastie praje :)) Táto práca-služba ma sprevádza veľkú časť života. Starostlivosť o starších ľudí mi bola vždy blízka, nezanedbateľné rozhovory s veľkými dávkami skúseností boli vždy osviežujúce. Do staroslivosti samozrejme spadá aj opatrovateľská činnosť ako hygiena, podávanie liekov(dohliadanie na užívanie;) , základná staroslivosť o zavedený katéter, obväzovanie, kŕmenie, polohovanie(predchádzanie dekubitov), sledovanie klienta, prechádzky, spoločnosť(rovnako dôležitá súčasť). po dohode som ochotná robiť základný poriadok príp. nejaká zákl. príprava jedla. Všetko je to o dohode, verím, že sa vieme dohodnúť k obojstrannej spokojnosti. Staroslivosť o deti. Byť v tomto kreatívnom svete otvorených myslí detí by bol určite zážitok. Pokiaľ potrebujete dozor pre deti, keď ste na služobnej ceste, u lekára, na rande ;),.. rada prídem. Pri učení. čo môžem, pomôžem:) Zahrám si s ňou/s ním aj rada vonku futbal napr.;), namaľujeme obraz:) alebo ma naučí nejakú videohru;) Alebo prosto len dohliadnem, aby všetko bolo ok, kým sa vrátite. Čo sa týka mňa, pokladám sa za zodpovednú osobu, milú;), nekonfliktnú. Mám rada rešpektujúce správanie..kto nie;) a otvorené jednanie, myslím, že sa dá vždy dohodnúť tak, aby to bolo tolerovateľné pre všetky strany. Inak:) mám rada šport-hlavne beh, malovanie, čítanie, mám fajn základy v španielskom jazyku, samozrejme troška angličtina. Môj zdravotný stav pokladám za veľmi dobrý;) Vkľude sa ďalej pýtajte, rada zodpoviem. A skoro som zabudla;) peňažná odmena je 5 eur na hodinu. Díky, že ste to dočítali, užite si zbytok dňa, a snáď sa vidíme. ;)
Braun Actreen Hi Lite set CH12 kateter
Predám Braun Actreen Hi Lite set CH12 24 kusov 37cm v pôvodnom balení + návod osobný odber možný v ke kontaktujte ma prosím mailom