inzercia, predaj, predám, bazár

Modeka kombinéza

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám dámske oblečenie Modeka breeze vrátane vložiek. Nohavice veľkosť 40, bunda veľkosť 38.
Kupované pre ženu ako pre spolujazdcu. Reálne oblečené 3x. Všetko je ako nové. Rukavice prihodim grátis.

Cena bunda + nohavice 190€

Hodnotenie a popis najdete na:
Modeka kombinéza
Podobné inzeráty
Modeka kombinéza + Alpinestars Stella SMX 6
Predám dámske oblečenie Modeka breeze vrátane vložiek a čižmy Alpinestars Stella SMX 6 veľkosť 39. nohavice veľkosť 40, bunda veľkosť 38. Kupované pre ženu ako pre spolujazdcu. Reálne oblečené 3x. Všetko je ako nové. Ak vezmeš všetko rukavice prihodim grátis. Pôvodne ceny: Bunda 150€ Nohavice 130€ Topánky 209 € Cena bunda + nohavice 200€ Cena za topánky 150€ Hodnotenie a popis najdete na:
Modeka kombinéza + Alpinestars Stella SMX 6
Predám dámske oblečenie Modeka breeze vrátane vložiek a čižmy Alpinestars Stella SMX 6 veľkosť 39. nohavice veľkosť 40, bunda veľkosť 38. Kupované pre ženu ako pre spolujazdcu. Reálne oblečené 3x. Všetko je ako nové. Ak vezmeš všetko rukavice prihodim grátis. Cena bunda + nohavice 190€ Cena za topánky 140€ Hodnotenie a popis najdete na:
Modeka Venture GT Sympatex pánska textilná kombinéza 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Ideálne sa hodí na výšku asi 175-185cm, váhu 73-80kg. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 52cm Hrudník: 58cm Rukáv z vnútra: 52cm Rukáv zvonka: 63cm Celková dĺžka bundy: 76cm Nohavice pás: cca 84-94cm (dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom) vnútorná dĺžka nôh: 83cm celková dĺžka nohavíc: 105cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska textilná športová kombinéza Modeka Venture GT. Bunda aj nohavice majú vyberateľnú membránu Sympatex. Vďaka membráne je komplet vode a vetruodolný a pritom vzdušný. Bunda aj nohavice majú navyše vyberateľnú termovložku na chladnejšie dni. Bez vložiek je komplet extrémne vzdušný, vhodný na leto, s vložkami zas na chladné počasie. Pevné CE protektory na lakťoch, ramenách aj kolenách. Vložený je aj pevný chránič chrbtice Sas-tec a chrániče bokov. Bunda má 8 vonkajších vreciek a 3 vnútorné, malý camelbag na chrbte. Reflexné prvky, nastaviteľný pás, dvojitý predný zips, dlhý aj krátky zips pre spojenie s nohavicami, komfortný golier... Nohavice majú 2+2 vrecká, strečové časti pre lepší komfort pohybu, odnímateľné traky. Nastaviteľný pás, rozopínateľný spodok nohavíc, protišmykovú kožu na zadku. Dlhý aj krátky zips pre spojenie s bundou do kombinézy. Komplet je v zachovalom stave, známky používania už má. Pôvodná cena kompletu bola 750€.
Firefox SP Tribal dámska dvojdielna moto kombinéza 36 S
Veľkosť bundy aj nohavíc je 36 alebo S. Ideálne na výšku asi 158-170cm, váhu asi 47-54kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 39cm Hrudník: 45cm Rukáv z vnútra: 40cm Rukáv zvonka: 58cm Celková dĺžka bundy: 56cm Nohavice: obvod pásu: cca 70-78cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 97cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna dámska športová kožená kombinéza Firefox SP. Farebné prevedenie je krásna čierna matná koža v kombinácii s textilnými časťami. Ornamenty v zlatej farbe. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom alebo krátkym 20cm zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Vďaka textilným častiam kombinéza dobre odvetráva. Kombinéza má pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Bunda má 1 vnútorné vrecko na zips. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo výbornom stave, málo nosená.
Adventure kombinéza Modeka 2XL
Predám adventure kombinézu MODEKA, minimálne jazdenú, dve odnímateľné spodné vrstvy (zima a dážď), stav novej kombinézy, viz foto. Možný osobný odber a vyskúšanie v Bratislave.
Probiker PRX-10 kožená moto kombinéza dámska M 40
Veľkosť bundy aj nohavíc je 40 alebo M, na výšku asi 162 - 173cm, váhu asi 57-64kg+-. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 49cm Rukáv z vnútra: 46cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 58cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 95cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna dámska športová kožená moto kombinéza Probiker PRX 10. Farebná kombinácia čierna a biela koža, textilné strečové zóny. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna ale jemná koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Kombinéza má pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj masívny, pevný chránič chrbtice. Suché zipsy na nalepenie slajdrov, prekryté vrstvou kože. Bunda má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu, dvojitá koža v zónach úrazu. Ideálna kombinéza na šport aj turistiku, nohavice do čižiem. Krásny dámsky stih, pekne formuje postavu. Kombinéza je v perfektnom stave, bezchybná.