inzercia, predaj, predám, bazár

MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE TOPOĽNIC…

Kategória: Domy

rodinný dom, Topoľnica, Topoľnica, Galanta - MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE TOPOĽNICA. LIMITOVANÁ CENA IBA PRE 2 DOMY!


Popis: Výnimočné, akciové zníženie ceny pre prvé dva predané domy!

Ponúkame Vám na predaj veľmi pekné, moderné dvoj - domy za super cenu v rezidenčnom projekte v novej časti obce Topoľnica. Obec je iba 5 km vzdialená od Galanty a 10 km od Šale.

Jedná sa o 4 izbové domy s úžitkovou plochou 104 m2, pozemkom 338 m2, ktorých dispozícia je nasledovná:
- 3 x spálňa s rozmermi 16,44 m2, 10,92 m2, 10,77 m2
- kúpeľňa rozmermi 6,79 m2 s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom
- toaleta s umývadlom 1,45 m2
- obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou s rozmermi 32,23 m2 s výstupom na terasu s rozmermi cca 10 m2
- chodba 6,50 m2
- zádverie 6,08 m2
- technická miestnosť 4,36 m2

Rodinné domy sú postavené z kvalitných materiálov:
- obvodové múry z tehly hrúbky 25 cm + min.15 cm polystyrén + fasádna farba biela/sivá, priečky 11,5 cm
- plochá strecha
- okná plastové, farba Antracit zvonka, vonkajší parapet hliníkový farba antracit,
- vstupné vchodové dvere - plastové, farba Antracit
- podlahové kúrenie, elektrické rohože, termostaty
- stropy voľne kladená minerálna vata + sadrokartón
- strojové omietky v interiéri
- vypínače a zásuvky v celom dome
- oplotenie pozemku zadná strana bariérové, od suseda pletivo
- predpríprava na rekuperáciu
- predpríprava na klimatizáciu
- predpríprava na zámkovú dlažbu /obrubníky, makadám/
- predpríprava na okapové chodníky /obrubníky/
- terasa /obrubníky, makadám/

Každá strana dvoj-domu bude disponovať s vlastným meračom elektriky a vody. Kanalizácia bude tlaková. Poplatok za pripojenie elektrickej energie a pripojenie kanalizačného čerpadla znáša kupujúci.

Cena uvedená v inzercii 154.900 EUR je cena za holodom. Na fotkách je znázornený vzorový dom s príplatkom za bočný bariérový plot (700 eur) + zámková dlažba + dokončenie interiéru do úrovne štandardu. Po dohode a upresnení vašich požiadaviek je možné dokončiť rodinný dom na kľúč.

Síce sa jedná o dvojdomy, avšak Vaše súkromie narušené vôbec nebude. Medzi domami bude oplotenie, pred ktoré si môžete vysadiť stromy, či okrasné kríky..

Rodinný dom je možné kúpiť na hypotekárny úver, taktiež postupným financovaním, s jeho vybavením a návrhom finančného riešenia Vám radi pomôžeme. V prípade obhliadky alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 104
Plocha obytnej časti m2: 96
Výmera pozemku m2: 338
Zastavaná plocha m2: 120
Pozemok: Rovinatý
Rozmery pozemku m: 26m x 13m
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Betónová
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 2023
Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod
Kúrenie: Elektrické, Podlahové
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Firemné
Garáž: Parkovacie státie 3x
Vybavenie domu: Klimatizácia, Terasa
Tera
MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE TOPOĽNIC…
Podobné inzeráty
MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE TOPOĽNIC…
rodinný dom, Topoľnica, Topoľnica, Galanta - MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE TOPOĽNICA. /Link na 3D v texte/ Popis: Výnimočné, akciové zníženie ceny pre prvé dva predané domy! Ponúkame Vám na predaj veľmi pekné, moderné dvoj - domy za super cenu v rezidenčnom projekte v novej časti obce Topoľnica. Obec je iba 5 km vzdialená od Galanty a 10 km od Šale. Jedná sa o 4 izbové domy s úžitkovou plochou 104 m2, pozemkom 338 m2, ktorých dispozícia je nasledovná: - 3 x spálňa s rozmermi 16,44 m2, 10,92 m2, 10,77 m2 - kúpeľňa rozmermi 6,79 m2 s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom - toaleta s umývadlom 1,45 m2 - obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou s rozmermi 32,23 m2 s výstupom na terasu s rozmermi cca 10 m2 - chodba 6,50 m2 - zádverie 6,08 m2 - technická miestnosť 4,36 m2 Rodinné domy budú postavené z kvalitných materiálov: - obvodové múry z tehly hrúbky 25 cm + min.15 cm polystyrén + fasádna farba biela/sivá, priečky 11,5 cm, - plochá strecha, - okná plastové, farba Antracit zvonka, vonkajší parapet hliníkový farba antracit, - vstupné vchodové dvere - plastové, farba Antracit - podlahové kúrenie, elektrické rohože, termostaty - stropy voľne kladená minerálna vata + sadrokartón - strojové omietky v interiéri - vypínače a zásuvky v celom dome - oplotenie pozemku zadná strana bariérové, od suseda pletivo - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na klimatizáciu - predpríprava na zámkovú dlažbu /obrubníky, makadam/ - predpríprava na odkvapové chodníky /obrubníky/ - terasa /obrubníky, makadam/ Každá strana dvoj-domu bude disponovať s vlastným meračom elektriky a vody. Kanalizácia bude tlaková. Poplatok za pripojenie elektrickej energie a pripojenie kanalizačného čerpadla znáša kupujúci. Na fotkách je znázornený vzorový dom, ktorý sa dozariadil, aby ste mali lepšiu predstavu ako môže dom vyzerať po dokončení. V prípade záujmu o takto dokončený dom, dohodneme s Vami rozsah dokončenosti podľa Vašich predstáv a cenu. Cena za holodom je 154.900 eur. Tak isto si môžete pozrieť virtuálnu prehliadku vzorového domu so zariadením: Síce sa jedná o dvoj domy, avšak Vaše súkromie narušené vôbec nebude. Medzi domami bude oplotenie, pred ktoré si môžete vysadiť stromy, či okrasné kríky.. Rodinný dom je možné kúpiť na hypotekárny úver, taktiež postupným financovaním, s jeho vybavením a návrhom finančného riešenia Vám radi pomôžeme. V prípade obhliadky alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 104 Plocha obytnej časti m2: 95 Výmera pozemku m2: 338 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 26 m x 13 m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných
MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE #TOPOĽNI…
rodinný dom, Topoľnica, Galanta, Galanta - MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE #TOPOĽNICA. /Link na 3D v texte/. Popis: Výnimočné, akciové zníženie ceny pre prvé dva predané domy! Ponúkame Vám na predaj veľmi pekné, moderné dvoj - domy za super cenu v rezidenčnom projekte v novej časti obce #Topoľnica. Obec je len 5 km vzdialená od #Galanty a 10 km od #Šale. Jedná sa o 4 izbové domy s úžitkovou plochou 104 m2, pozemkom 338 m2, ktorých dispozícia je nasledovná: - 3 x spálňa s rozmermi 16,44 m2, 10,92 m2, 10,77 m2 - kúpeľňa rozmermi 6,79 m2 s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom - toaleta s umývadlom 1,45 m2 - obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou s rozmermi 32,23 m2 s výstupom na terasu s rozmermi cca 10 m2 - chodba 6,50 m2 - zádverie 6,08 m2 - technická miestnosť 4,36 m2 Rodinné domy budú postavené z kvalitných materiálov: - obvodové múry z tehly hrúbky 25 cm + min.15 cm polystyrén + fasádna farba biela/sivá, priečky 11,5 cm, - plochá strecha, - okná plastové, farba Antracit zvonka, vonkajší parapet hliníkový farba antracit, - vstupné vchodové dvere - plastové, farba Antracit - podlahové kúrenie, elektrické rohože, termostaty - stropy voľne kladená minerálna vata + sadrokartón - strojové omietky v interiéri - vypínače a zásuvky v celom dome - oplotenie pozemku zadná strana bariérové, od suseda pletivo - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na klimatizáciu - predpríprava na zámkovú dlažbu /obrubníky, makadam/ - predpríprava na odkvapové chodníky /obrubníky/ - terasa /obrubníky, makadam/ Poplatok za pripojenie elektrickej energie a pripojenie kanalizačného čerpadla znáša kupujúci. Na fotkách je znázornený vzorový dom, ktorý sa dozariadil, aby ste mali lepšiu predstavu ako môže dom vyzerať po dokončení. V prípade záujmu o takto dokončený dom, dohodneme s Vami rozsah dokončenosti podľa Vašich predstáv a cenu. Cena za #holodom je 154.900 eur. Tak isto si môžete pozrieť virtuálnu prehliadku #matterport, vzorového domu so zariadením: Síce sa jedná o dvoj domy, avšak Vaše súkromie narušené vôbec nebude. Medzi domami bude oplotenie, pred ktoré si môžete vysadiť stromy, či okrasné kríky.. Rodinný dom je možné kúpiť na #hypotekárny úver, taktiež postupným financovaním, s jeho vybavením a návrhom finančného riešenia Vám radi pomôžeme. V prípade obhliadky alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 104 Plocha obytnej časti m2: 95 Výmera pozemku m2: 338 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 26 m x 13 m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Firemné Garáž: Parkovacie státie 3x Vybavenie domu:
LIMITOVANÁ CENA IBA PRE 2 DOMY MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJD…
rodinný dom, Topoľnica, Topoľnica, Galanta - LIMITOVANÁ CENA IBA PRE 2 DOMY! MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE TOPOĽNICA. Popis: Výnimočné, akciové zníženie ceny pre prvé dva predané domy! Ponúkame Vám na predaj veľmi pekné, moderné dvoj - domy za super cenu v rezidenčnom projekte v novej časti obce Topoľnica. Obec je iba 5 km vzdialená od Galanty a 10 km od Šale. Jedná sa o 4 izbové domy s úžitkovou plochou 104 m2, pozemkom 338 m2, ktorých dispozícia je nasledovná: - 3 x spálňa s rozmermi 16,44 m2, 10,92 m2, 10,77 m2 - kúpeľňa rozmermi 6,79 m2 s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom - toaleta s umývadlom 1,45 m2 - obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou s rozmermi 32,23 m2 s výstupom na terasu s rozmermi cca 10 m2 - chodba 6,50 m2 - zádverie 6,08 m2 - technická miestnosť 4,36 m2 Rodinné domy sú postavené z kvalitných materiálov: - obvodové múry z tehly hrúbky 25 cm + min.15 cm polystyrén + fasádna farba biela/sivá, priečky 11,5 cm - plochá strecha - okná plastové, farba Antracit zvonka, vonkajší parapet hliníkový farba antracit, - vstupné vchodové dvere - plastové, farba Antracit - podlahové kúrenie, elektrické rohože, termostaty - stropy voľne kladená minerálna vata + sadrokartón - strojové omietky v interiéri - vypínače a zásuvky v celom dome - oplotenie pozemku zadná strana bariérové, od suseda pletivo - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na klimatizáciu - predpríprava na zámkovú dlažbu /obrubníky, makadám/ - predpríprava na okapové chodníky /obrubníky/ - terasa /obrubníky, makadám/ Každá strana dvoj-domu bude disponovať s vlastným meračom elektriky a vody. Kanalizácia bude tlaková. Poplatok za pripojenie elektrickej energie a pripojenie kanalizačného čerpadla znáša kupujúci. Cena uvedená v inzercii 154.900 EUR je cena za holodom. Na fotkách je znázornený vzorový dom s príplatkom za bočný bariérový plot (700 eur) + zámková dlažba + dokončenie interiéru do úrovne štandardu. Po dohode a upresnení vašich požiadaviek je možné dokončiť rodinný dom na kľúč. Síce sa jedná o dvojdomy, avšak Vaše súkromie narušené vôbec nebude. Medzi domami bude oplotenie, pred ktoré si môžete vysadiť stromy, či okrasné kríky.. Rodinný dom je možné kúpiť na hypotekárny úver, taktiež postupným financovaním, s jeho vybavením a návrhom finančného riešenia Vám radi pomôžeme. V prípade obhliadky alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 104 Plocha obytnej časti m2: 96 Výmera pozemku m2: 338 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 26m x 13m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Firemné Garáž: Parkovacie státie 3x Vybavenie domu: Klimatizácia, Terasa Tera
Limitovaná cena iba pre 2 domy MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJD…
rodinný dom, Topoľnica, Topoľnica, Galanta - Limitovaná cena iba pre 2 domy! MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE TOPOĽNICA. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 103,74 Plocha obytnej časti m2: 95,5 Výmera pozemku m2: 338 Popis: Výnimočné, akciové zníženie ceny pre prvé dva predané domy! Ponúkame Vám na predaj veľmi pekné, moderné dvoj - domy za super cenu v rezidenčnom projekte v novej časti obce Topoľnica. Obec je iba 5 km vzdialená od Galanty a 10 km od Šale. Jedná sa o 4 izbové domy s úžitkovou plochou 104 m2, pozemkom 338 m2, ktorých dispozícia je nasledovná: - 3 x spálňa s rozmermi 16,44 m2, 10,92 m2, 10,77 m2 - kúpeľňa rozmermi 6,79 m2 s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom - toaleta s umývadlom 1,45 m2 - obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou s rozmermi 32,23 m2 s výstupom na terasu s rozmermi cca 10 m2 - chodba 6,50 m2 - zádverie 6,08 m2 - technická miestnosť 4,36 m2 Rodinné domy budú postavené z kvalitných materiálov: - obvodové múry z tehly hrúbky 25 cm + min.15 cm polystyrén + fasádna farba biela/sivá, priečky 11,5 cm, - plochá strecha, - okná plastové, farba Antracit zvonka, vonkajší parapet hliníkový farba antracit, - vstupné vchodové dvere - plastové, farba Antracit - podlahové kúrenie, elektrické rohože, termostaty - stropy voľne kladená minerálna vata + sadrokartón - strojové omietky v interiéri - vypínače a zásuvky v celom dome - oplotenie pozemku zadná strana bariérové, od suseda pletivo - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na klimatizáciu - predpríprava na zámkovú dlažbu /obrubníky, makadam/ - predpríprava na odkvapové chodníky /obrubníky/ - terasa /obrubníky, makadam/ Každá strana dvoj-domu bude disponovať s vlastným meračom elektriky a vody. Kanalizácia bude tlaková. Poplatok za pripojenie elektrickej energie a pripojenie kanalizačného čerpadla znáša kupujúci. Na fotkách je znázornený vzorový dom s príplatkom za bočný bariérový plot (700 eur) + zámková dlažba (upresníme) Síce sa jedná o dvoj domy, avšak Vaše súkromie narušené vôbec nebude. Medzi domami bude oplotenie, pred ktoré si môžete vysadiť stromy, či okrasné kríky.. Rodinný dom je možné kúpiť na hypotekárny úver, taktiež postupným financovaním, s jeho vybavením a návrhom finančného riešenia Vám radi pomôžeme. V prípade obhliadky alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 26 m x 13 m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2022 Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Firemné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Golf, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy, Tenisové kurty Možnosti
MODERNÉ 4 IZBOVÉ DVOJDOMY V NOVEJ ČASTI OBCE TOPOĽNICA.
Výnimočné, akciové zníženie ceny pre prvé dva predané domy! Ponúkame Vám na predaj veľmi pekné, moderné dvoj - domy za super cenu v rezidenčnom projekte v novej časti obce #Topoľnica. Obec je len 5 km vzdialená od #Galanty a 10 km od #Šale. Jedná sa o 4 izbové domy s úžitkovou plochou 104 m2, pozemkom 338 m2, ktorých dispozícia je nasledovná: - 3 x spálňa s rozmermi 16,44 m2, 10,92 m2, 10,77 m2 - kúpeľňa rozmermi 6,79 m2 s vaňou, sprchovým kútom a umývadlom - toaleta s umývadlom 1,45 m2 - obývacia miestnosť s kuchyňou a jedálňou s rozmermi 32,23 m2 s výstupom na terasu s rozmermi cca 10 m2 - chodba 6,50 m2 - zádverie 6,08 m2 - technická miestnosť 4,36 m2 Rodinné domy budú postavené z kvalitných materiálov: - obvodové múry z tehly hrúbky 25 cm + min.15 cm polystyrén + fasádna farba biela/sivá, priečky 11,5 cm, - plochá strecha, - okná plastové, farba Antracit zvonka, vonkajší parapet hliníkový farba antracit, - vstupné vchodové dvere - plastové, farba Antracit - podlahové kúrenie, elektrické rohože, termostaty - stropy voľne kladená minerálna vata + sadrokartón - strojové omietky v interiéri - vypínače a zásuvky v celom dome - oplotenie pozemku zadná strana bariérové, od suseda pletivo - predpríprava na rekuperáciu - predpríprava na zámkovú dlažbu /obrubníky/ - predpríprava na odkvapové chodníky /obrubníky/ - terasa /obrubníky/ Poplatok za pripojenie elektrickej energie a pripojenie kanalizačného čerpadla znáša kupujúci. Na fotkách je znázornený vzorový dom, ktorý sa dozariadil, aby ste mali lepšiu predstavu ako môže dom vyzerať po dokončení. V prípade záujmu o takto dokončený dom, dohodneme s Vami rozsah dokončenosti podľa Vašich predstáv a cenu. Cena za #holodom je 154.900 eur. Tak isto si môžete pozrieť virtuálnu prehliadku #matterport, vzorového domu so zariadením: Síce sa jedná o dvoj domy, avšak Vaše súkromie narušené vôbec nebude. Medzi domami bude oplotenie, pred ktoré si môžete vysadiť stromy, či okrasné kríky.. Rodinný dom je možné kúpiť na #hypotekárny úver, taktiež postupným financovaním, s jeho vybavením a návrhom finančného riešenia Vám radi pomôžeme. V prípade obhliadky alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 104 Plocha obytnej časti m2: 95 Výmera pozemku m2: 338 Zastavaná plocha m2: 120 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 26 m x 13 m Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické,Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Firemné Garáž: Parkovacie státie 3x Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Turistika,Golf,Divadlo,Kino,Cyklistické trasy Možnosti využitia:
Na predaj rodinný dom v obci Mostová
KOLLÁR REALITY pobočka Nitra  ponúka na predaj dvojdomy v obci Mostová   Výstavba dvojdomov sa nachádza v zastavanéj časti obce Mostová v uzavretom areáli. Rodinné domy su rozdelené na dve etapy čo má veľkú výhodu  1 etapa je dokončená už v prevedení štandart a je pripravená hneď k bývaniu.Druhá etapa je v štádiu dokončenia a čo je výhoda druhéj etapy ???   Možnosť výberu materiálov na dokočenie stavby podľa predstáv. Štandart prevedenie: podlahy, dlažby, interiérové dvere, zárubne, sanita – kúpeľňa, WC, rodinný dom dokončený na kľuč bez kuchynskej linky.   I. Etapa sú dva dvojdomy (3 byty) prebieha kolaudácia.  II. Etapa ďalšie dva dvojdomy (4 byty) január 2023 VÝMERA: -  zastavaná plocha RD ľavá strana o celkovú výmeru 88,23 m²                                  RD – pravá strana o celkovú výmeru 87,96 m² - pozemok  Celková plocha pozemku pre rodinný dom, RD A: 261,30 m². Celková plocha pozemku pre rodinný dom, RD B: 258,97 m² Úžitková plocha novostavby: 69,93 m². DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - z chodby je prístupná detské izby, spálňa, kúpeľňa, wc s technickou miestnosťou a denná časť objektu. V dennej časti objektu sa nachádza kuchyňa, jedáleň a obývacia miestnosť a komora s obývačky a jedálne je prístupná terasa. VYBAVENIE: - plastové okná - plávajúca podlaha v samostatných izbách ,obývacia miestnosť , kuchyňa  - dlažba je v technickéj miestnosti , predsieň  - kúpeľňa s vaňou a dve umyvadlá prepríprava aj na elektrický radiator v 2 etape sa dá vybrať medzi vaňou a sprchovým kútom  -elektrické podlahové kúrenie regulované v každéj mietsnosti DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. Zádverie 2,80 m² 2. Chodba 3,73 m² 3. Technická miestnosť 2,81 m² 4. Kuchyňa 7,11 m²  5. Komora/špajza 1,53 m² 6. Obývacia miestnosť 19,31 m² 7. Kúpeľňa 5,81 m² 8. Spálňa 14,72 m² 9. Detská izba 11,52 m² 10. Terasa / RD A 8,36 m² / a / RD B 8,68 m²/ 11. Závetrie / RD A 11,24 m²/ a / RD B 11,04 m²/ DOM: - plastové okná - v technickej miestnosti bude umiestnený bojler na teplú vodu - terén zrovnaný a upravený do roviny - každý dom má zvlášť svoje samostatné elektrické hodiny, - pred domom bude zámková dlažba - parkovisko každý dom parkovanie na 3x autá - každý dom bude mat svoju samostatnú šachtu na vodu a kanalizáciu - steny sadrové omietky hladké, biele - strop sadrokartón - zateplenie domu polystyrénom 150 mm - dvojdom je oddelený dilatačnou stenou - strecha plochá - elektroinštalácia pripravená - zásuvky a vypínače biele - elektrické podlahové kúrenie v každej miestnosti samostatný termostat PARKOVANIE  -parkovisko každý dom parkovanie na 3x autá LOKALITA: - dom sa nachádza na tichéj uličke v dedine sa nachádza ,predajňa potravinárskeho tovaru, pohostinstvo ,Telocvičňa ,Ihrisko , knižnica pošta samostatné ambulancie praktického lekára pre dospelých aj deti, Základná škola Materská škola VÝHODY: - dom  je kúpou okamžite voľná alebo možnosť si vybrať z 2 etapy a dokončiť podľa svojích predstáv  - vý