inzercia, predaj, predám, bazár

MODERNÉ CHATKY SO ZÁHRADOU - JELENIA LÚKA

Kategória: Byty

SPÚŠŤAME pre Vás PREDAJ novostavieb dvojpodlažných rekreačných domčekov v tichej, rezidenčnej lokalite "Chatová osada JELENIA LÚKA" v obci Streženice, okres Púchov. V súkromnom, oplotenom, rozľahlom, rekreačnom areáli sa bude nachádzať 7 domčekov, ktoré svojím nadštandardným vyhotovením a umiestnením v sebe spájajú možnosti rekreácie, chalupárčenia aj záhradkárčenia a v neposlednom rade aj možnosť celoročného bývania.

VÝHODY PONUKY:


rovinatý, slnečný pozemok s dvojpodlažným domčekom s celkovou výmerou cca 400 m2
útulný, presvetlený, veľkorysý obytný priestor 80m2 s výbornou dispozíciou a pripojením na internet
denná časť s celkovou výmerou 40 m2 pozostáva z kuchyne spojenej s jedálňou, z obývacej izby, chodby a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou
príjemná, romantická klíma zabezpečená zdravým, sálavým teplom z krbu
z obývacej izby výstup na terasu s nadstrešením - výmera 10 m2
nočná časť v podkroví ponúka 2 izby s výmerami 14,63 m2 a 13,72 m2 so zabudovanými skriňami
bukové schodisko s podestou
dostatok úložného priestoru
vlastná studňa a žumpa
energetická nezávislosť - solárny zdroj energie a ohrevu vody
parkovacie miesto pre 2 autá ku každému domčeku s vybudovaným asfaltovým prístupom
zabezpečená aj parkovacia politika pre návštevy rezidentov - externé parkovacie miesta v areáli
oplotený pozemok so vstupnou hlavnou bránou, terénne úpravy
v okolí chatky je dostatočný priestor na vytvorenie relax zóny ako aj na záhradkárske, pestovateľské účely na kvalitnej, úrodnej pôde, ktorou lokalita disponuje


Projekt "Chatová osada JELENIA LÚKA" bude osadený v prekrásnom prostredí v obci Streženice, ktorá leží na styku Ilavského podolia s Bielymi Karpatami pri ústí Bielej vody do Váhu. V obci sa nachádzajú 2 pramene minerálnej vody - kyselky a kompletná občianska vybavenosť - škôlka, škola, maloobchodné prevádzky, knižnica, kultúrne centrum, športovisko, zastávka SAD.

VÝHODY LOKALITY:


rezort osadený do nádhernej prírody, na samote v blízkosti lesa
bezproblémová dostupnosť
MODERNÉ CHATKY SO ZÁHRADOU - JELENIA LÚKA
Podobné inzeráty
MODERNÉ CHATKY SO ZÁHRADOU - JELENIA LÚKA
SPÚŠŤAME pre Vás PREDAJ novostavieb dvojpodlažných rekreačných domčekov v tichej, rezidenčnej lokalite  "Chatová osada JELENIA LÚKA" v obci Streženice, okres Púchov. V súkromnom, oplotenom, rozľahlom, rekreačnom areáli  sa bude nachádzať 7 domčekov, ktoré svojím nadštandardným vyhotovením a umiestnením v sebe spájajú možnosti rekreácie, chalupárčenia aj záhradkárčenia a v neposlednom rade aj možnosť celoročného bývania. VÝHODY PONUKY: rovinatý, slnečný pozemok s dvojpodlažným domčekom s celkovou výmerou cca 400 m2 útulný, presvetlený, veľkorysý obytný priestor 80m2 s výbornou dispozíciou a pripojením na internet  denná časť s celkovou výmerou 40 m2 pozostáva z kuchyne spojenej s jedálňou, z obývacej izby, chodby a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou  príjemná, romantická klíma zabezpečená zdravým, sálavým teplom z krbu z obývacej izby výstup na terasu s nadstrešením - výmera 10 m2 nočná časť v podkroví ponúka 2 izby s výmerami 14,63 m2  a 13,72 m2 so zabudovanými skriňami bukové schodisko s podestou dostatok úložného priestoru  vlastná studňa a žumpa energetická nezávislosť - solárny zdroj energie a ohrevu vody parkovacie miesto pre 2 autá ku každému domčeku s vybudovaným asfaltovým prístupom  zabezpečená aj parkovacia politika pre návštevy rezidentov - externé parkovacie miesta v areáli oplotený pozemok so vstupnou hlavnou bránou, terénne úpravy  v okolí chatky je dostatočný priestor na vytvorenie relax zóny ako aj na záhradkárske, pestovateľské účely na kvalitnej, úrodnej pôde, ktorou lokalita disponuje  Projekt "Chatová osada JELENIA LÚKA" bude osadený v prekrásnom prostredí v obci Streženice, ktorá leží na styku Ilavského podolia s Bielymi Karpatami pri ústí Bielej vody do Váhu. V obci sa nachádzajú 2 pramene minerálnej vody - kyselky a kompletná občianska vybavenosť - škôlka, škola, maloobchodné prevádzky, knižnica, kultúrne centrum, športovisko, zastávka SAD. VÝHODY LOKALITY: rezort osadený do nádhernej prírody, na samote v blízkosti lesa  bezproblémová dostupnosť do centra obce autom, na bicykli... v okolí cyklotrasy, kúpaliská, historické pamiatky výjazd na diaľnicu D1 cca 10 km Poprechádzajte sa po lokalite už teraz - videoprehliadka: LINK Tipy na výlety v okolí: LINK Predpokladaný termín dokončenia výstavby:  2023/2024. Termín výstavby sa bude odvíjať aj od individuálnych potrieb konkrétneho rezidenta. Cena dokončenej nehnuteľnosti: 163 000.-€ Ponuku nájdete na stránke: , ID 13250, call centrum: 0911 175 510.
JELENIA LÚKA - NADŠTANDARNÉ CHATKY U LESA
SPÚŠŤAME pre Vás PREDAJ novostavieb dvojpodlažných rekreačných domčekov v tichej, rezidenčnej lokalite  "Chatová osada JELENIA LÚKA" v obci Streženice, okres Púchov. V súkromnom, oplotenom, rozľahlom, rekreačnom areáli  sa bude nachádzať 7 domčekov, ktoré svojím nadštandardným vyhotovením a umiestnením v sebe spájajú možnosti rekreácie, chalupárčenia aj záhradkárčenia a v neposlednom rade aj možnosť celoročného bývania. VÝHODY PONUKY: rovinatý, slnečný pozemok s dvojpodlažným domčekom s celkovou výmerou cca 400 m2 útulný, presvetlený, veľkorysý obytný priestor 80m2 s výbornou dispozíciou a pripojením na internet  denná časť s celkovou výmerou 40 m2 pozostáva z kuchyne spojenej s jedálňou, z obývacej izby, chodby a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou  príjemná, romantická klíma zabezpečená zdravým, sálavým teplom z krbu z obývacej izby výstup na terasu s nadstrešením - výmera 10 m2 nočná časť v podkroví ponúka 2 izby s výmerami 14,63 m2  a 13,72 m2 so zabudovanými skriňami bukové schodisko s podestou dostatok úložného priestoru  vlastná studňa a žumpa energetická nezávislosť - solárny zdroj energie a ohrevu vody parkovacie miesto pre 2 autá ku každému domčeku s vybudovaným asfaltovým prístupom  zabezpečená aj parkovacia politika pre návštevy rezidentov - externé parkovacie miesta v areáli oplotený pozemok so vstupnou hlavnou bránou, terénne úpravy  v okolí chatky je dostatočný priestor na vytvorenie relax zóny ako aj na záhradkárske, pestovateľské účely na kvalitnej, úrodnej pôde, ktorou lokalita disponuje  Projekt "Chatová osada JELENIA LÚKA" bude osadený v prekrásnom prostredí v obci Streženice, ktorá leží na styku Ilavského podolia s Bielymi Karpatami pri ústí Bielej vody do Váhu. V obci sa nachádzajú 2 pramene minerálnej vody - kyselky a kompletná občianska vybavenosť - škôlka, škola, maloobchodné prevádzky, knižnica, kultúrne centrum, športovisko, zastávka SAD. VÝHODY LOKALITY: rezort osadený do nádhernej prírody, na samote v blízkosti lesa  bezproblémová dostupnosť do centra obce autom, na bicykli... v okolí cyklotrasy, kúpaliská, historické pamiatky výjazd na diaľnicu D1 cca 10 km Poprechádzajte sa po lokalite už teraz - videoprehliadka: LINK Tipy na výlety v okolí: LINK Predpokladaný termín dokončenia výstavby:  2023/2024. Termín výstavby sa bude odvíjať aj od individuálnych potrieb konkrétneho rezidenta. Cena dokončenej nehnuteľnosti: 163 000.-€ Ponuku nájdete na stránke: , ID 13245, call centrum: 0911 175 510.
AKTÍVNY RELAX -  REZIDENCIE JELENIA LÚKA
SPÚŠŤAME pre Vás PREDAJ novostavieb dvojpodlažných rekreačných domčekov v tichej, rezidenčnej lokalite  "Chatová osada JELENIA LÚKA" v obci Streženice, okres Púchov. V súkromnom, oplotenom, rozľahlom, rekreačnom areáli  sa bude nachádzať 7 domčekov, ktoré svojím nadštandardným vyhotovením a umiestnením v sebe spájajú možnosti rekreácie, chalupárčenia aj záhradkárčenia a v neposlednom rade aj možnosť celoročného bývania. VÝHODY PONUKY: rovinatý, slnečný pozemok s dvojpodlažným domčekom s celkovou výmerou cca 400 m2 útulný, presvetlený, veľkorysý obytný priestor 80m2 s výbornou dispozíciou a pripojením na internet  denná časť s celkovou výmerou 40 m2 pozostáva z kuchyne spojenej s jedálňou, z obývacej izby, chodby a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou  príjemná, romantická klíma zabezpečená zdravým, sálavým teplom z krbu z obývacej izby výstup na terasu s nadstrešením - výmera 10 m2 nočná časť v podkroví ponúka 2 izby s výmerami 14,63 m2  a 13,72 m2 so zabudovanými skriňami bukové schodisko s podestou dostatok úložného priestoru  vlastná studňa a žumpa energetická nezávislosť - solárny zdroj energie a ohrevu vody parkovacie miesto pre 2 autá ku každému domčeku s vybudovaným asfaltovým prístupom  zabezpečená aj parkovacia politika pre návštevy rezidentov - externé parkovacie miesta v areáli oplotený pozemok so vstupnou hlavnou bránou, terénne úpravy  v okolí chatky je dostatočný priestor na vytvorenie relax zóny ako aj na záhradkárske, pestovateľské účely na kvalitnej, úrodnej pôde, ktorou lokalita disponuje  Projekt "Chatová osada JELENIA LÚKA" bude osadený v prekrásnom prostredí v obci Streženice, ktorá leží na styku Ilavského podolia s Bielymi Karpatami pri ústí Bielej vody do Váhu. V obci sa nachádzajú 2 pramene minerálnej vody - kyselky a kompletná občianska vybavenosť - škôlka, škola, maloobchodné prevádzky, knižnica, kultúrne centrum, športovisko, zastávka SAD. VÝHODY LOKALITY: rezort osadený do nádhernej prírody, na samote v blízkosti lesa  bezproblémová dostupnosť do centra obce autom, na bicykli... v okolí cyklotrasy, kúpaliská, historické pamiatky výjazd na diaľnicu D1 cca 10 km Poprechádzajte sa po lokalite už teraz - videoprehliadka: LINK Tipy na výlety v okolí: LINK Predpokladaný termín dokončenia výstavby:  2023/2024. Termín výstavby sa bude odvíjať aj od individuálnych potrieb konkrétneho rezidenta. Cena dokončenej nehnuteľnosti: 163 000.-€ Ponuku nájdete na stránke: , ID 13244, call centrum: 0911 175 510.
REZORT JELENIA LÚKA -  CHALUPÁRSKY SEN
SPÚŠŤAME pre Vás PREDAJ novostavieb dvojpodlažných rekreačných domčekov v tichej, rezidenčnej lokalite  "Chatová osada JELENIA LÚKA" v obci Streženice, okres Púchov. V súkromnom, oplotenom, rozľahlom, rekreačnom areáli  sa bude nachádzať 7 domčekov, ktoré svojím nadštandardným vyhotovením a umiestnením v sebe spájajú možnosti rekreácie, chalupárčenia aj záhradkárčenia a v neposlednom rade aj možnosť celoročného bývania. VÝHODY PONUKY: rovinatý, slnečný pozemok s dvojpodlažným domčekom s celkovou výmerou cca 400 m2 útulný, presvetlený, veľkorysý obytný priestor 80m2 s výbornou dispozíciou a pripojením na internet  denná časť s celkovou výmerou 40 m2 pozostáva z kuchyne spojenej s jedálňou, z obývacej izby, chodby a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou  príjemná, romantická klíma zabezpečená zdravým, sálavým teplom z krbu z obývacej izby výstup na terasu s nadstrešením - výmera 10 m2 nočná časť v podkroví ponúka 2 izby s výmerami 14,63 m2  a 13,72 m2 so zabudovanými skriňami bukové schodisko s podestou dostatok úložného priestoru  vlastná studňa a žumpa energetická nezávislosť - solárny zdroj energie a ohrevu vody parkovacie miesto pre 2 autá ku každému domčeku s vybudovaným asfaltovým prístupom  zabezpečená aj parkovacia politika pre návštevy rezidentov - externé parkovacie miesta v areáli oplotený pozemok so vstupnou hlavnou bránou, terénne úpravy  v okolí chatky je dostatočný priestor na vytvorenie relax zóny ako aj na záhradkárske, pestovateľské účely na kvalitnej, úrodnej pôde, ktorou lokalita disponuje  Projekt "Chatová osada JELENIA LÚKA" bude osadený v prekrásnom prostredí v obci Streženice, ktorá leží na styku Ilavského podolia s Bielymi Karpatami pri ústí Bielej vody do Váhu. V obci sa nachádzajú 2 pramene minerálnej vody - kyselky a kompletná občianska vybavenosť - škôlka, škola, maloobchodné prevádzky, knižnica, kultúrne centrum, športovisko, zastávka SAD. VÝHODY LOKALITY: rezort osadený do nádhernej prírody, na samote v blízkosti lesa  bezproblémová dostupnosť do centra obce autom, na bicykli... v okolí cyklotrasy, kúpaliská, historické pamiatky výjazd na diaľnicu D1 cca 10 km Poprechádzajte sa po lokalite už teraz - videoprehliadka: LINK Tipy na výlety v okolí: LINK Predpokladaný termín dokončenia výstavby:  2023/2024. Termín výstavby sa bude odvíjať aj od individuálnych potrieb konkrétneho rezidenta. Cena dokončenej nehnuteľnosti: 163 000.-€ Ponuku nájdete na stránke: , ID 13242, call centrum: 0911 175 510.
CHATÁRSKA OSADA - JELENIA LÚKA - DOMČEK S POZEMKOM 400m2
SPÚŠŤAME pre Vás PREDAJ novostavieb dvojpodlažných rekreačných domčekov v tichej, rezidenčnej lokalite  "Chatová osada JELENIA LÚKA" v obci Streženice, okres Púchov. V súkromnom, oplotenom, rozľahlom, rekreačnom areáli  sa bude nachádzať 7 domčekov, ktoré svojím nadštandardným vyhotovením a umiestnením v sebe spájajú možnosti rekreácie, chalupárčenia aj záhradkárčenia a v neposlednom rade aj možnosť celoročného bývania. VÝHODY PONUKY: rovinatý, slnečný pozemok s dvojpodlažným domčekom s celkovou výmerou cca 400 m2 útulný, presvetlený, veľkorysý obytný priestor 80m2 s výbornou dispozíciou a pripojením na internet  denná časť s celkovou výmerou 40 m2 pozostáva z kuchyne spojenej s jedálňou, z obývacej izby, chodby a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou  príjemná, romantická klíma zabezpečená zdravým, sálavým teplom z krbu z obývacej izby výstup na terasu s nadstrešením - výmera 10 m2 nočná časť v podkroví ponúka 2 izby s výmerami 14,63 m2  a 13,72 m2 so zabudovanými skriňami bukové schodisko s podestou dostatok úložného priestoru  vlastná studňa a žumpa energetická nezávislosť - solárny zdroj energie a ohrevu vody parkovacie miesto pre 2 autá ku každému domčeku s vybudovaným asfaltovým prístupom  zabezpečená aj parkovacia politika pre návštevy rezidentov - externé parkovacie miesta v areáli oplotený pozemok so vstupnou hlavnou bránou, terénne úpravy  v okolí chatky je dostatočný priestor na vytvorenie relax zóny ako aj na záhradkárske, pestovateľské účely na kvalitnej, úrodnej pôde, ktorou lokalita disponuje  Projekt "Chatová osada JELENIA LÚKA" bude osadený v prekrásnom prostredí v obci Streženice, ktorá leží na styku Ilavského podolia s Bielymi Karpatami pri ústí Bielej vody do Váhu. V obci sa nachádzajú 2 pramene minerálnej vody - kyselky a kompletná občianska vybavenosť - škôlka, škola, maloobchodné prevádzky, knižnica, kultúrne centrum, športovisko, zastávka SAD. VÝHODY LOKALITY: rezort osadený do nádhernej prírody, na samote v blízkosti lesa  bezproblémová dostupnosť do centra obce autom, na bicykli... v okolí cyklotrasy, kúpaliská, historické pamiatky výjazd na diaľnicu D1 cca 10 km Poprechádzajte sa po lokalite už teraz - videoprehliadka: LINK Tipy na výlety v okolí: LINK Predpokladaný termín dokončenia výstavby:  2023/2024. Termín výstavby sa bude odvíjať aj od individuálnych potrieb konkrétneho rezidenta. Cena dokončenej nehnuteľnosti: 163 000.-€ Ponuku nájdete na stránke: , ID 13249, call centrum: 0911 175 510.
JELENIA LÚKA - NADŠTANDARNÉ CHATKY U LESA
SPÚŠŤAME pre Vás PREDAJ novostavieb dvojpodlažných rekreačných domčekov v tichej, rezidenčnej lokalite "Chatová osada JELENIA LÚKA" v obci Streženice, okres Púchov. V súkromnom, oplotenom, rozľahlom, rekreačnom areáli sa bude nachádzať 7 domčekov, ktoré svojím nadštandardným vyhotovením a umiestnením v sebe spájajú možnosti rekreácie, chalupárčenia aj záhradkárčenia a v neposlednom rade aj možnosť celoročného bývania. VÝHODY PONUKY: rovinatý, slnečný pozemok s dvojpodlažným domčekom s celkovou výmerou cca 400 m2 útulný, presvetlený, veľkorysý obytný priestor 80m2 s výbornou dispozíciou a pripojením na internet denná časť s celkovou výmerou 40 m2 pozostáva z kuchyne spojenej s jedálňou, z obývacej izby, chodby a kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou príjemná, romantická klíma zabezpečená zdravým, sálavým teplom z krbu z obývacej izby výstup na terasu s nadstrešením - výmera 10 m2 nočná časť v podkroví ponúka 2 izby s výmerami 14,63 m2 a 13,72 m2 so zabudovanými skriňami bukové schodisko s podestou dostatok úložného priestoru vlastná studňa a žumpa energetická nezávislosť - solárny zdroj energie a ohrevu vody parkovacie miesto pre 2 autá ku každému domčeku s vybudovaným asfaltovým prístupom zabezpečená aj parkovacia politika pre návštevy rezidentov - externé parkovacie miesta v areáli oplotený pozemok so vstupnou hlavnou bránou, terénne úpravy v okolí chatky je dostatočný priestor na vytvorenie relax zóny ako aj na záhradkárske, pestovateľské účely na kvalitnej, úrodnej pôde, ktorou lokalita disponuje Projekt "Chatová osada JELENIA LÚKA" bude osadený v prekrásnom prostredí v obci Streženice, ktorá leží na styku Ilavského podolia s Bielymi Karpatami pri ústí Bielej vody do Váhu. V obci sa nachádzajú 2 pramene minerálnej vody - kyselky a kompletná občianska vybavenosť - škôlka, škola, maloobchodné prevádzky, knižnica, kultúrne centrum, športovisko, zastávka SAD. VÝHODY LOKALITY: rezort osadený do nádhernej prírody, na samote v blízkosti lesa bezproblémová dostupnosť