inzercia, predaj, predám, bazár

Moderný 2 izbový byt v novostavbe s veľkou terasou

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na prenájom slnečný 2 izbový byt v novostavbe s veľkou terasou v Bratislava - Nové mesto časť Kramáre.
Dispozícia:
Byt sa nachádza na 3. z 3 poschodí v novostavbe s výťahom, dvoma parkovacími miestami - jedno v podzemnej garáži, druhé vonkajšie pred vchodom do garáže (každé garážové parkovanie má vlastnú bránu, pred ktorou je druhé parkovacie státie) a pivničnou kobkou. Orientácia bytu je južná, spálňa je na juhovýchodnej strane, obývačka je na juhozápadnej strane. Okolo bytu vedie priestranná terasa s hlavnou plochou pred obývacou časťou s orientáciou na juhovýchod. Terasa má výhľad na Horský park a Slavín. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky moderne prepojenej s kuchyňou, spálne, samostatnej toalety a kúpeľne. Kuchyňa je nadštandardne plnohodnotne vybavená v modernom luxusnom prevedení. Jedálenskú časť bytu predstavuje stôl s prestieraním pre štyroch. V obývačke je priestranný moderný gauč v tvare L. V priestrannej kúpeľni je vaňa, práčka a okno, ktoré poskytuje prirodzené denné svetlo. Záchod sa nachádza v oddelenej miestnosti. Byt je priestranný a plnohodnotne nadštandardne vybavený - vstavaná teplovzdušná rúra, indukčná varná doska, digestor s priamym napojením na komín, umývačka riadu, vstavaná chladnička s mrazničkou, základné riady a ostatné potreby na varenie, práčka, priestranná skriňa na chodbe a v spálni, manželská posteľ, nočné stolíky, obývacia stena, priestranný gauč, bezpečnostné dvere, externé žalúzie ovládané diaľkovo. Veľkou výhodou tohto bytu je priestranná terasa s výhľadom čo ocenia nájomníci hlavne v letnom období.

Lokalita: kompletná občianska vybavenosť a výborná dopravná dostupnosť do centra mesta a rýchle napojenie na diaľnicu. Nákupná vybavenosť je veľmi dobrá – Tesco Expres, Bila a potraviny Kraj priamo na Kramároch. Supermarkety Kauflad a Tesco Lamač sú vzdialené cca 5 min autom. V blízkosti bytového domu sa nachádza aj Nemocnica. Pre milovníkov prírody je bližšom okolí Horský park, Železná studienka a Kamzík.
Cena mesačného nájmu s parkovacím miestom: 1020,- € vrátane poplatkov a energií (800+190+30 parkovanie). Pri podpise rezervačnej zmluvy sa platí suma vo výške mesačného nájmu RK. Pri podpise nájomnej zmluvy platí nájomca kompletné jednomesačné nájomné vrátane energií a vratný depozit vo výške dvojmesačného nájmu s energiami.
RK Nové bývanie Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností na celom Slovensku.
Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky. Tel:
Obhliadka je možná kedykoľvek po telefonickom dohovore. Byt je voľný ihneď.
Moderný 2 izbový byt v novostavbe s veľkou terasou
Podobné inzeráty
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
PRENÁJOM: EXKLUZÍVNY 3 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU TERASOU, BELVEDER
CHCETE BÝVAŤ V MODERNOM BYTE S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM V NOVOSTAVBE NA BELVEDERI? PRENAJMITE SI TENTO NÁDHERNÝ BYT S VEĽKOU TERASOU. DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaný maklér Marcela Pokorná exkluzívne ponúka na prenájom 3 izbový byt s terasou a garážovým státím, situovaný v novostavbe na Belvederi, blízko centra Banskej Bystrice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * kompletne zariadený, veľkometrážny 3 izbový byt-izby sú neprechodné * v novostavbe na 4. nadzemnom podlaží s výťahom * výmera bytu je 96,83m2, terasa má výmeru 18,06m2 a pivnica je o výmere 3,56m2 * orientácia je JV * byt je nanovo vymaľovaný, s novými tapetami * v r.2023 namontovaná klimatizácia POPIS BYTU: Dispozícia: * vstupná chodba so vstavanou skriňou * veľká obývacia izba spojená s integrovanou kuchynskou a jedálenskou časťou s výstupom na veľkú terasu * kuchynská linka robená na mieru v tvare L je vybavená zabudovanými spotrebičmi-umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická varná doska, rúra * súčasťou kuchynskej časti je komora * spálňa s vlastným šatníkom * detská izba/pracovňa s písacím stolíkom a rozkladacou sedačkou * kúpeľňa s vaňou, umývadlom a priestrannou skrinkou * samostatné WC * súčasťou nájmu je 1 pivnica a 1 garážové státie Na bytový dom bol vyhotovený energetický certifikát sk."B" CENA: * 1 250 €/mesiac pre 2 osoby + 50 €/mesiac ďalšia osoba, vrátane nákladov na energie a nákladov na TV * určený pre jednotlivcov, páry, rodiny s deťmi, aj dlhodobo, domáce zviera po dohode * k dispozícii IHNEĎ * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 1x vratná kaucia vo výške nájmu a INDIVIDUÁLNY sprostredkovateľský poplatok. LOKALITA A OKOLIE: V okolí a v lokalite Belveder je kompletná občianska vybavenosť: obchod LIDL, blízkosť zastávok MHD, centrum v pešej vzdialenosti, park, nemocnica, škôlka, kozmetika, kaderníctvo, pilates, BAFIT academy. Táto lokalita má vlastnú strážnu službu, záhradníkov, ktorí sa starajú o okolie, a taktiež upratovanie vchodov je zabezpečené. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: * moderný byt v TOP lokalite Banskej Bystrice * výborne dispozične riešený, s veľkou terasou * krásny panoramatický výhľad * garážové státie, pivnica, klíma * ODPORÚČAM ! Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! Vidíme sa na obhliadke: Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
PRENÁJOM: NÁDHERNÝ 3 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU TERASOU, BELVEDER
CHCETE BÝVAŤ V MODERNOM BYTE S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM V NOVOSTAVBE NA BELVEDERI? PRENAJMITE SI TENTO NÁDHERNÝ BYT S VEĽKOU TERASOU. DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaný maklér Marcela Pokorná exkluzívne ponúka na prenájom 3 izbový byt s terasou a garážovým státím, situovaný v novostavbe na Belvederi, blízko centra Banskej Bystrice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * kompletne zariadený, veľkometrážny 3 izbový byt-izby sú neprechodné * v novostavbe na 4. nadzemnom podlaží s výťahom * výmera bytu je 96,83m2, terasa má výmeru 18,06m2 a pivnica je o výmere 3,56m2 * orientácia je JV POPIS BYTU: Dispozícia: * vstupná chodba so vstavanou skriňou * veľká obývacia izba spojená s integrovanou kuchynskou a jedálenskou časťou s výstupom na veľkú terasu * kuchynská linka robená na mieru v tvare L je vybavená zabudovanými spotrebičmi-umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická varná doska, rúra * súčasťou kuchynskej časti je komora * spálňa s vlastným šatníkom * detská izba/pracovňa s písacím stolíkom a rozkladacou sedačkou * kúpeľňa s vaňou, umývadlom a priestrannou skrinkou * samostatné WC s umývadlom * súčasťou nájmu je 1 pivnica a 1 garážové miesto Na bytový dom bol vyhotovený energetický certifikát sk."B" CENA: * 1460 €/mesiac pre max. 4 osoby, vrátane nákladov na energie a nákladov na TV * určený pre jednotlivcov, páry, rodiny s deťmi, aj dlhodobo, domáce zviera po dohode * k dispozícii od 1.3.2023 * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 1x vratná kaucia vo výške nájmu a INDIVIDUÁLNY sprostredkovateľský poplatok. LOKALITA A OKOLIE: V okolí a v lokalite Belveder je kompletná občianska vybavenosť: obchod LIDL, blízkosť zastávok MHD, centrum v pešej vzdialenosti, park, nemocnica, škôlka, kozmetika, kaderníctvo, pilates. Táto lokalita má vlastnú strážnu službu, záhradníkov, ktorí sa starajú o okolie, a taktiež upratovanie vchodov je zabezpečené. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: * moderný byt v TOP lokalite Banskej Bystrice * výborne dispozične riešený, s veľkou terasou * krásny panoramatický výhľad * garážové státie, pivnica * ODPORÚČAM ! Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! Vidíme sa na obhliadke: Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
PRENÁJOM: NÁDHERNÝ 3 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU TERASOU, BELVEDER
CHCETE BÝVAŤ V MODERNOM BYTE S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM V NOVOSTAVBE NA BELVEDERI? PRENAJMITE SI TENTO NÁDHERNÝ BYT S VEĽKOU TERASOU. DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaný maklér Marcela Pokorná exkluzívne ponúka na prenájom 3 izbový byt s terasou a garážovým státím, situovaný v novostavbe na Belvederi, blízko centra Banskej Bystrice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * kompletne zariadený, veľkometrážny 3 izbový byt-izby sú neprechodné * v novostavbe na 5. nadzemnom podlaží s výťahom * výmera bytu je 96,83m2, terasa má výmeru 18,06m2 a pivnica je o výmere 3,56m2 * orientácia je JV POPIS BYTU: Dispozícia: * vstupná chodba so vstavanou skriňou * veľká obývacia izba spojená s integrovanou kuchynskou a jedálenskou časťou s výstupom na veľkú terasu * kuchynská linka robená na mieru v tvare L je vybavená zabudovanými spotrebičmi-umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická varná doska, rúra * súčasťou kuchynskej časti je komora * spálňa s vlastným šatníkom * detská izba/pracovňa s písacím stolíkom a rozkladacou sedačkou * kúpeľňa s vaňou, umývadlom a priestrannou skrinkou * samostatné WC * súčasťou nájmu je 1 pivnica a 1 garážové miesto Na bytový dom bol vyhotovený energetický certifikát sk."B" CENA: * 1200 €/mesiac pre 2 osoby, 1460 €/mesiac pre max. 4 osoby, vrátane nákladov na energie a nákladov na TV * určený pre jednotlivcov, páry, rodiny s deťmi, aj dlhodobo, domáce zviera po dohode * k dispozícii od 1.3.2023 * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 1x vratná kaucia vo výške nájmu a INDIVIDUÁLNY sprostredkovateľský poplatok. LOKALITA A OKOLIE: V okolí a v lokalite Belveder je kompletná občianska vybavenosť: obchod LIDL, blízkosť zastávok MHD, centrum v pešej vzdialenosti, park, nemocnica, škôlka, kozmetika, kaderníctvo, pilates. Táto lokalita má vlastnú strážnu službu, záhradníkov, ktorí sa starajú o okolie, a taktiež upratovanie vchodov je zabezpečené. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: * moderný byt v TOP lokalite Banskej Bystrice * výborne dispozične riešený, s veľkou terasou * krásny panoramatický výhľad * garážové státie, pivnica * ODPORÚČAM ! Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! Vidíme sa na obhliadke: Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
PRENÁJOM: NÁDHERNÝ 3 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU TERASOU, BELVEDER
CHCETE BÝVAŤ V MODERNOM BYTE S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM V NOVOSTAVBE NA BELVEDERI? PRENAJMITE SI TENTO NÁDHERNÝ BYT S VEĽKOU TERASOU. DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaný maklér Marcela Pokorná exkluzívne ponúka na prenájom 3 izbový byt s terasou a garážovým státím, situovaný v novostavbe na Belvederi, blízko centra Banskej Bystrice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * kompletne zariadený, veľkometrážny 3 izbový byt-izby sú neprechodné * v novostavbe na 5. nadzemnom podlaží s výťahom * výmera bytu je 96,83m2, terasa má výmeru 18,06m2 a pivnica je o výmere 3,56m2 * orientácia je JV POPIS BYTU: Dispozícia: * vstupná chodba so vstavanou skriňou * veľká obývacia izba spojená s integrovanou kuchynskou a jedálenskou časťou s výstupom na veľkú terasu * kuchynská linka robená na mieru v tvare L je vybavená zabudovanými spotrebičmi-umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická varná doska, rúra * súčasťou kuchynskej časti je komora * spálňa s vlastným šatníkom * detská izba/pracovňa s písacím stolíkom a rozkladacou sedačkou * kúpeľňa s vaňou, umývadlom a priestrannou skrinkou * samostatné WC * súčasťou nájmu je 1 pivnica a 1 garážové miesto Na bytový dom bol vyhotovený energetický certifikát sk."B" CENA: * 1 360 €/mesiac pre 2 osoby, 1460 €/mesiac pre max. 4 osoby, vrátane nákladov na energie a nákladov na TV * určený pre jednotlivcov, páry, rodiny s deťmi, aj dlhodobo, domáce zviera po dohode * k dispozícii od 1.3.2023 * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 1x vratná kaucia vo výške nájmu a INDIVIDUÁLNY sprostredkovateľský poplatok. LOKALITA A OKOLIE: V okolí a v lokalite Belveder je kompletná občianska vybavenosť: obchod LIDL, blízkosť zastávok MHD, centrum v pešej vzdialenosti, park, nemocnica, škôlka, kozmetika, kaderníctvo, pilates. Táto lokalita má vlastnú strážnu službu, záhradníkov, ktorí sa starajú o okolie, a taktiež upratovanie vchodov je zabezpečené. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: * moderný byt v TOP lokalite Banskej Bystrice * výborne dispozične riešený, s veľkou terasou * krásny panoramatický výhľad * garážové státie, pivnica * ODPORÚČAM ! Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! Vidíme sa na obhliadke: Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
PRENÁJOM : MODERNÝ 3 IZBOVÝ BYT S TERASOU A GARÁŽOVÝM STÁTÍM
CHCETE BÝVAŤ V MODERNOM BYTE V NOVOSTAVBE Z R.2017 NA BELVEDERI? PRENAJMITE SI TENTO KRÁSNY BYT S VEĽKOU TERASOU. DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná spoločnosť, certifikovaná maklérka Marcela Pokorná exkluzívne ponúka na prenájom zariadený 3 izbový byt s terasou a garážovým státím, situovaný v novostavbe na Belvederi, blízko centra Banskej Bystrice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * kompletne zariadený 3 izbový byt, izby nie sú prechodné * v zateplenom bytovom dome na 1. nadzemnom podlaží s výťahom * výmera bytu je 86m2 + terasa o výmere 10m2 + pivnica o výmere 6m2 * orientácia je juh-východ-západ POPIS BYTU: Dispozícia: * chodba (vstavaná skriňa so zrkadlom), kuchyňa spojená s priestrannou obývačkou s výstupom na terasu, samostatná práčovňa, spálňa (vstavaná skriňa), detská izba (vstavaná skriňa), kúpeľňa s vaňou a samostatné WC * byt sa prenajíma kompletne zariadený nábytkom a zariadením, vrátane umývačky riadu, chladničky s mrazničkou, mikrovlnej rúry, elektrickej varnej dosky, rúry, práčky, TV, kuchynská linka je vybavená kuchynským riadom * byt je určený pre jednotlivcov a páry, pre rodiny, nie pre študentov, aj dlhodobo, zvieratá nie sú povolené * súčasťou nájmu je 1 pivnica a 1 garážové miesto Na bytový dom bol vyhotovený energetický certifikát sk."B" CENA: * 700 €/mesiac vrátane nákladov za vodu a správcu pre 2 osoby, internet a TV, spotrebu elektrickej energie si platí nájomca zvlášt sám (2 osoby cca 50 €/mesiac) * k dispozícii od 1. 5. 2023 * podmienka minimálne 12 mesačného nájmu * pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom a 1x vratná kaucia vo výške nájmu, sprostredkovateľský poplatok je INDIVIDUÁLNY LOKALITA : V okolí bytového domu a v lokalite Belveder je kompletná občianska vybavenosť: obchod LIDL, MHD, park, nemocnica, škôlka, kozmetika, kaderníctvo, viaceré štúdiá na cvičenie. Táto lokalita má vlastnú strážnu službu, záhradníkov, ktorí sa starajú o okolie, a taktiež upratovanie vchodov je zabezpečené. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI : * moderný byt v TOP lokalite Banskej Bystrice * výborne dispozične riešený, s veľkou terasou * krásny výhľad, garážové státie, pivnica * ODPORÚČAM! Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam ! Vidíme sa na obhliadke: Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.