inzercia, predaj, predám, bazár

MODERNÝ 2i byt ( 19 p.), NOVOSTAVBA, KLÍMA, PAKRING, VÝHĽAD,

Kategória: Byty

Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný 2i – izbový byt s krásnym výhľadom na Bratislavský hrad, kompletne moderne zariadený so samostatným šatníkom, centrálnou klimatizáciou, rekuperáciou, loggiou, vyhliadkovou terasou na 30 p. a krásnym výhľadom na Bratislavský hrad v novostavbe v projekte Sky PARK by Zaha Hadid na Čulenovej ulici ( veža I. ) vo vyhľadávanej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 55 m2 vrátane loggie. Byt sa nachádza na 19. poschodí v 30 – poschodovej novostavbe so 4 výťahmi a 24 hodinovou recepciou. Byt je v osobnom vlastníctve. V okolí kompletná občianska vybavenosť s bezproblémovým prístupom do centra.

Možnosť prenájmu garážové parkovacie miesto za poplatok cca.100 euro/mesiac

Kuchynská linka je vybavená všetkými spotrebičmi ako indukčná varná doska, elektrická varná doska, elektrická rúra na pečenie, mikrovlnka, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou. S obývacej izby a spálne je nádherný výhľad a je z nich možný vchod na loggiu, ktorá poskytuje príjemné posedenie, či už na raňajkách cez víkend, alebo večer s pohárom vínka pri sledovaní západu slnka. V spálni sa nachádza pohodlná manželská posteľ so šatníkovou skriňou na mieru. Na chodbe je vstavaná skriňa a taktiež kúpeľňa s práčkou a toaletou.

Byt je vyhotovený vo vyššom štandarde - drevené podlahy, bezpečnostné protipožiarne dvere, interiérové dvere, hliníkové okná s izolačným trojsklom, klimatizácia a rekuperácia vzduchu, centrálny zhod separovaného odpadu na každom poschodí.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou s prístupom na loggiu, spálňa s prístupom na loggiu, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom SKY PARK sa nachádza v mestskej časti Staré Mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou. SKY Park sa nachádza v tesnej blízkosti Nového SND, ako aj Hviezdoslavovho námestia, známeho množstvom kultúrnych podujatí počas celého roka, susedí s nábrežím Dunaja, ktorý poskytuje množstvo príležitostí na aktívny odpočinok. Množstvo reštaurácií a kaviarní lemujúcich nábrežie Dunaja sú vám plne k dispozícii. Jedno z najexkluzívnejších nákupných centier - EUROVEA sa nachádza len pár metrov od vášho nového bývania. Skvelé napojenie na verejnú dopravu je ďalšou výhodou, ktorá prislúcha k bývaniu v komplexe SKY PARK.

Veľmi pekné a príjemné bývanie vo vysokom štandarde.

Byt je voľný od 01.06.2023 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 900 € + 200 € energie vrátane poplatku za internet a TV.

Byt je vhodný max. pre 2 osoby bez domácich miláčikov.

Kontakt:
Email: kiss@
Poschodie: 19
Počet poschodí: 30
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: vrátane poplatku za internet a TV, +energie
Zastavaná plocha: 60m²
Celková rozloha: 60m²
Vlastníctvo: osobné
Internet: lokálny poskytovateľ
Lódžia: áno
Výťah: áno
Parkovanie: vnútorné
Postavené z: Zmiešané
Klimatizácia: centrálna
Káblová televízia: áno
Okná:
MODERNÝ 2i byt ( 19 p.), NOVOSTAVBA, KLÍMA, PAKRING, VÝHĽAD,
Podobné inzeráty
MODERNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, KLÍMA, PAKRING, VÝHĽAD, SKY PARK
Ponúkame na prenájom pekný, slnečný 2i – izbový byt s krásnym výhľadom, kompletne moderne zariadený so samostatným šatníkom, centrálnou klimatizáciou, rekuperáciou, loggiou, vyhliadkovou terasou na 30 p. a krásnym výhľadom na Bratislavský hrad v novostavbe v projekte Sky PARK by Zaha Hadid v blízkosti OC EUROVEA na Čulenovej ulici ( veža I. )vo vyhľadávanej mestskej časti Staré Mesto. Podlahová plocha bytu predstavuje 55 m2 vrátane loggie. Byt sa nachádza na 17. poschodí v 30 – poschodovej novostavbe so 4 výťahmi a 24 hodinovou recepciou. Byt je v osobnom vlastníctve. V okolí kompletná občianska vybavenosť s bezproblémovým prístupom do centra. Možnosť prenájmu garážové parkovacie miesto za poplatok cca.100 euro/mesiac Kuchynská linka je vybavená všetkými spotrebičmi ako elektrická varná doska, vstavaná rúra na pečenie, mikrovlnka, umývačka riadu a chladnička s mrazničkou. S obývacej izby a spálne je nádherný výhľad a je z nich možný vchod na loggiu, ktorá poskytuje príjemné posedenie, či už na raňajkách cez víkend, alebo večer s pohárom vínka pri sledovaní západu slnka. V spálni sa nachádza pohodlná manželská posteľ a samostatný šatník. Na chodbe je vstavaná skriňa a taktiež kúpeľňa so sprchovým kútom, kúpeľňovým nábytkom, práčkou a toaletou. Byt je vyhotovený vo vyššom štandarde - drevené podlahy, bezpečnostné protipožiarne dvere, interiérové dvere, hliníkové okná s izolačným trojsklom, klimatizácia a rekuperácia vzduchu, centrálny zhod separovaného odpadu na každom poschodí. Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou s prístupom na loggiu, spálňa s prístupom na loggiu, šatník, kúpeľňa s toaletou. Bytový dom SKY PARK sa nachádza v mestskej časti Staré Mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou. SKY Park sa nachádza v tesnej blízkosti Nového SND, ako aj Hviezdoslavovho námestia, známeho množstvom kultúrnych podujatí počas celého roka, susedí s nábrežím Dunaja, ktorý poskytuje množstvo príležitostí na aktívny odpočinok. Množstvo reštaurácií a kaviarní lemujúcich nábrežie Dunaja sú vám plne k dispozícii. Jedno z najexkluzívnejších nákupných centier - EUROVEA sa nachádza len pár metrov od vášho nového bývania. Skvelé napojenie na verejnú dopravu je ďalšou výhodou, ktorá prislúcha k bývaniu v komplexe SKY PARK. Veľmi pekné a príjemné bývanie vo vysokom štandarde. Byt je voľný od 01.12.2022 s možnosťou obhliadky ihneď. Mesačný prenájom predstavuje 800 € + 250 € energie. Byt je vhodný max. pre 2 osoby bez domácich miláčikov. Kontakt: Email: kiss@ Poschodie: 17 Počet poschodí: 30 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 55m² Celková rozloha: 55m² Úžitková plocha: 55m² Vlastníctvo: osobné Kúpeľňa: sprchovací kút Lódžia: áno Výťah: áno Parkovanie: vnútorné Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Klimatizácia: centrálna Okná: hliníkové
1izb. Bučinova, p.8/8, loggia, krásny výhľad, pešia zóna, kl
Predáme v mestskej časti Vrakuňa na ulici Bučinova veľký 1 izbový byt s loggiou o celkovej výmere 44m2 (byt má 40m2, loggia 4,5m). Nachádza sa na 8 poschodí v 8 podlažnom panelovom bytovom dome. Bytový dom je upravený, zateplený, nové výťahy, nové stupačky, nové schránky, vstup na čip. Byt je po staršej cca 10 ročnej rekonštrukcii, má plastové okná, zasklenú loggiu posuvným systémom, vchodové bezpečnostné dvere, dlažba v celom byte, kuchynská linka do tvaru L so sporákom, kúpeľňa so sprchovým kútom, oddelené WC, v hale malý šatník, v izbe rolldor. Byt je klimatizovaný, orientovaný na Východ, krásny výhľad na okolie, pešia zóna, náklady: správca 114 EUR/1 osoba, elektrina 23 EUR, plyn 5 EUR. List vlastníctva bude bez tiarch, kúpa možná aj na úver, okamžite k dispozícii. Byt je k dispozícii komplet zariadený (nová chladnička, práčka). Tento typ bytu je možné prerobiť na 2 izb. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Základné informácie v skratke: ▪ podlahová plocha 44m2 (byt má 40m2, loggia 4,5m) ▪ podlažie 8 z 8, 2x výťah ▪ počet izieb: 1 ▪ orientácia na V ▪ stav: po cca 10 ročnej rekonštrukcii, plastové okná, zasklená loggia posuvným systémom, vchodové bezpečnostné dvere, dlažba v celom byte, kuchynská linka do tvaru L so sporákom, kúpeľňa so sprchovým kútom, oddelené WC, v hale malý šatník, v izbe rolldor, klimatizácia ▪ ústredné, merače Dispozícia: izba, chodba, kúpeľňa, WC, pivnica, zasklená loggia, Bytový dom: upravený, zateplený, nové výťahy, nové stupačky, nové schránky, vstup na čip Mesačné náklady: správca 114 EUR/1 osoba, elektrina 23 EUR, plyn 5 EUR Výhody:slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Pozrite si aj náš nový projekt v Chorvátsku: projekt Chorvátsko - Makarska Riviera / novostavba len u nás
4izb, Vilova, 73m2, nadstavba, novostavba 2015, vlastný koto
Predáme na ul. Vilova moderný 4 izb. byt v nadstavbe o celkovej výmere 73m2 (byt má 69m2, loggia 4,2m2). Nachádza sa v nadstavbe na 9 poschodí v 9 podlažnom zrekonštruovanom bytovom dome. Stavebné povolenie na nadstavbu bolo vydané v roku 2011, byty boli dokončené k nasťahovaniu v roku 2015. Pôvodný bytový dom je z roku 1980, je komplet zrekonštruovaný, zateplený,plastové okná na medziposchodí, nová vstupná brána, upravený interiér domu, vymaľovaný, nový výťah. Byt je moderne riešený, okná sú plastové so sieťkami a so žalúziami, vchodové bezpečnostné dvere, laminátové podlahy a dlažba. Byt má 3 samostatné izby a obývacia izba by mohla byť prepojená s kuchynským a jedálenským kútom, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, vstupná hala, malý spoločný sklad so susedom hneď pri byte, 2x rolldor, šatník v spálni. Kuchyňa (vstavaná umývačka riadu, vstavaný digestor, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou a sporák) je aktuálne dominantou bytu. Ostrovček v kuchyni je posuvný, takže nové usporiadanie je bez akýchkoľvek stavebných zásahov. Orientácia bytu je na SV a JZ, kúpa možná aj na úver, okamžite k dispozícii. Náklad na prevádzku sú: správca: 101 EUR/2osoby, plyn: 34 EUR, elektrina: 25 EUR. Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Pozrite si aj náš nový projekt v Chorvátsku: projekt Chorvátsko - Makarska Riviera / novostavba len u nás
MODERNÝ 2-IZB.BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII V PRIAMOM CENT
Ponúkame Vám moderný 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii a kompletne zariadený. Byt sa nachádza v priamom centre mesta Zvolen a má príjemný výhľad z balkóna. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kúpeľne, samostatné WC, kuchyne spojenej s obývacou izbou, nepriechodnej izby a balkóna s príjemným výhľadom. POPIS NEHNUTEĽNOSTI: • celková rozloha bytu je 54 m2, nachádza sa na 2/6 poschodí • nové bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami • kvalitná kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi robená na mieru • murované jadro s oddelenou dispozíciou • vinylová podlaha je jednoliata v celom byte, v kúpeľni a WC je dlažba • nová elektroinštalácia aj vodoinštalácia • byt sa predáva kompletne zariadený tak ako vidíte na fotkách (okrem postele a TV), zostávajú všetky spotrebiče a do bytu sa môžete rovno nasťahovať • kompletné náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú 130€ / mesačne • výborná dispozícia aj orientácia na dve svetové strany - byt je svetlý a teplý • energetický certifikát nie je k dispozícii • osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO) CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Tento tehlový byt v priamom centre mesta Zvolen Vás jednoznačne očarí svojou krásnou kuchyňou o otvorenou dispozíciou. Celý byt je ladený v modernom štýle a cítite sa v ňom veľmi príjemne. Výhodou je, že je kompletne prerobený aj zariadený a nepotrebuje ďalšie investície. V izbách a na chodbe sú jednoliate vinylové podlahy, dlažba v kúpeľni aj na oddelenom WC. Balkón má príjemný výhľad. Byt je svetlý teplý a zároveň je veľmi tichý. Zariadenie bytu ktoré zostáva aj so spotrebičmi je moderné a nové. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, kompletne zariadený a preto nevyžaduje už žiadne dalšie investície. Sme v centre Zvolena, kde máte všetko po ruke ako kompletnú občiansku vybavenosť, škôlku, školu, lekáreň, obchody aj reštauráciu. Byt je tichý, susedia milý a preto odporúčam tento byt kde budete cítiť pokoj po práci. Táto nehnuteľnosť je vhodná aj pre náročnejšieho klienta či na investíciu. Maklér Vám jednoznačne odporúča túto nehnuteľnosť pre krásne bývanie podľa svojich predstáv. PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás. TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VA
NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT S KRÁSNYM VÝHĽADOM, WATSONOVA UL.
Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj 2 izbový byt v pôvodnom stave, s neskutočným výhľadom na celé mesto. >>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Na severe Košíc sa pýši tento panelový dvanásťposchodový vežiak, ktorý je akoby výhliadkovou vežou na celé okolie. A na vrchole tohto vežiaka vám ponúkam 2 izbový byt v pôvodnom stave, ktorý však určite netreba hneď odpisovať na nútenú prerábku. V byte už pred pár rokmi boli vymenené plastové okná, plávajúce podlahy a kuchynská linka pôsobí veľmi zdravo a tak by vám určite poslúžila ešte ďalších pár rokov. Jedná sa o byt s výmerou 50m2 a dispozične je veľmi dobre riešený. Pri vstupe do bytu sa ocitnete vo vstupnej chodbe, kde je priestor na vstavanú skriňu a botník. Hneď oproti vstupu je priestranná samostatná spálňa, po chodbe sa dostaneme do samostatného WC, kúpeľne, veľkej obývačky a samostatnej kuchyne. Z obývačky je výstup na 4 metrovú loggiu, odkiaľ je neskutočný výhľad na celú Komenského ulicu a v pozadí sa pýšia vrcholky Dómu sv. Alžbety. Jednoducho si tento výhľad zamilujete. Všetky okná sú oriantované na južnú stranu, čo krásne presvetľuje celý byt počas dňa. Tento výhľad je zabezpečený hlavne vďaka tomu, že sa byt nachádza na 12. poschodí (najvyššie poschodie). Na toto poschodie vedie úplne nový výťah. Treba však pripomenúť, že menšími stavebnými úpravami sa dá bezproblémov urobiť z obývačky samostatnú izbu, čo by ste určite ocenili by ďalšom prenájme. Aktuálne sa do kuchyne viete dostať cez kúpeľňu či obývačku, avšak uzatvorením prechodu medzi obývačkou a kuchyňou vznikne samostatná obývačka. Tento byt bude určite medzi ľudmi rezonovať hlavne vďaka skvelej polohe, ktorá vám okamžite zaručí nových nájomcov. Watsonova ulica patrí medzi vyhľadávané ulice kvôli občianskej vybavenosti, ktorú tu nájdete. MHD zastávky, kaviarne, potraviny, reštaurácie a prenájom tu budú vyhľadávať hlavne študenti Technickej Univerzity či Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie, ktoré sú vzdialené pár metrov od bytu. Tento byt je v stave, ktorý je možné užívať aj okamžite bez kompromisov, avšak pre náročných klientov je byt pripravený na dokonalú prerábku. Byt je po kúpe ihneď voľný a tak by ste sa okamžite mohli pustiť do realizácie vášho nového domova. K dispozícii je samozrejme aj pivnica v suteréne a nízke mesačné náklady vám len vyzdvihnú výhodnosť investície, ktorou tento byt rozhodne je. Či už sa rozhodnete byt ďalej prenajímať, alebo hľadáte pre seba bývanie v skvelej lokalite, odkiaľ to máte do centra len pár minút, tak tento byt spĺňa obe kritériá. Tento byt môže byť váš za 143.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Zavolajte mi na číslo a dohodnite si obhliadku.
AXIS REAL | Krásny moderný 2-izb. byt s PARKOVANÍM v NOVOSTA
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom krásny MODERNÝ kompletne zariadený 2-izbový BYT s LODŽIOU a vyhradeným PARKOVACÍM STÁTÍM hneď pred bytovým domom v NOVOSTAVBE BORY NOVÝ DVOR v lokalite Bratislava IV. Devínska Nová Ves na ulici Tomislava P. Kolakoviča. Tento byt s celkovou podlahovou plochou 64,74 m2 (byt 57,16 m2, lodžia 3,06 m2, PIVNICA 4,52 m2) vám poskytne maximálne pohodlie a komfort. Nachádza na zvýšenom prízemí v 5-poschodovom bytovom dome s VÝŤAHOM a je orientovaný na severo-východ a severo-západ, čo zaručuje príjemnú a svetlú atmosféru. Pozostáva z chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, kde môžete stráviť príjemné chvíle s priateľmi, samostatnej nepriechodnej izby (spálne), ktorá vám poskytne dostatok súkromia pre dobrý spánok, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Rannú kávu si môžete vychutnať na priestrannej LODŽII v spálni. Okrem toho k bytu prislúcha PIVNICA a VYHRADENÉ PARKOVACIE STÁTIE priamo pred bytovým domom. Výhody: ❶ NOVOSTAVBA BORY NOVÝ DVOR ❷ LODŽIA ❸ Kompletne zariadený ❹ PARKOVACIE STÁTIE ❺ PIVNICA STAV BYTU: NOVOSTAVBA skolaudovaná na jar v roku 2021. Byt je NOVÝ a je KOMPLETNE MODERNE ZARIADENÝ. V obývacej izbe je aj veľký televízor. Kuchyňa je kompletne vybavená elektro-spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu Midea, indukčná varná doska a elektrická rúra), v kúpeľni je vaňa a práčka. Okná sú plastové, na podlahe je kvalitná dlažba a laminátová podlaha. V byte je veľa úložného priestoru. Bytový dom má VLASTNÚ KOTOLŇU. PLATBY: Nájomné vrátane vonkajšieho parkovacieho státia je 600,- eur plus zálohy za energie 150,- eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške 600,- eur (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 750,- eur. LOKALITA: Byt sa nachádza v novostavbe BORY NOVÝ DVOR v novej lokalite Bratislava IV. - Devínska Nová Ves s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do mesta autom alebo MHD. Blízko je Kaufland, Metro, Hornbach a Shopping centrum BORY MALL s viac ako 190 obchodmi, reštauráciami, kaviarňami, kinom a fitness s bazénom. Lokalita je obklopená nádhernou prírodou Devínskej Kobyly. Cez Devínsku Kobylu vedie náučný chodník s jedinečnou paleontologickou oblasťou Sandberg. Ak hľadáte dokonalý byt, kde sa budete cítiť doma, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes. Tento byt bude k dispozícii od 1.7.2023. / 2 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV. DEVÍNSKA NOVÁ VES / TOMISLAVA P. KOLAKOVIČA / BORY NOVÝ DVOR / LODŽIA / PIVNICA / PARKOVACIE MIESTO / ZARIADENÝ / NOVOSTAVBA / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Poschodie: zvýšené prízemie Počet poschodí: 5 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 61.68m² Celko