inzercia, predaj, predám, bazár

Modry prechodny kabatik

Kategória: Bundy a Kabáty

Velmi pekny modry prechodny kabatik krasne sedi na postave.Velkost je M.Kabatik bol zakupeny v v perfektnom stave.Cena plus postovne.
Modry prechodny kabatik
Podobné inzeráty
Dámsky prechodný kabátik, zn. Aivelli, XL
Predám dámsky prechodný vlneny kabátik zn. Aivelli, farba kráľovská modrá s aplikáciou vážky na golier a na vačku. Kabátik nemá podšívkou. Miery cez prsia 73 cm x 2, celková dľžka 77 cm. Kabátik nemá žiadne poškodenia.
MOISON SCOTCH - Elegantný nepremokavý kabátik v. 38/40
Ponúkam krásny a zároveň praktický prechodný kabátik, do času i nečasu. Je unikátny! Kabátik je vlastne pršiplášť zo 100 %bavlny s waterproof povrchom. Teda je nepremokavý zo širokou manžetou na kapucíni, ktorá dobre chráni pred nepriazňou počasia, prípadne dažďom. Rukávi majú manžety s kovovými gombíkmi na upínanie a reguláciu šírky. Bundička má hlboké a praktické lištové kapsy po stranách PD. Zapínanie na cvočky. Kapucňa je odnímateľná a miesto nej vynikne vysoký golier s lemom,ktorý chráni citlivý krk. Vhodný na veľkosť medzi 38/40 Má vzor pepito kocky v kombinácii čierna a lososová. Záverom...Kabátik je od holandskej luxusnej značky MOISON SCOTCH. Pôvodná cena 182€. Odporúčam ho, ako naozaj hodnotný kúsok do nadchádzajúcej jari,ktorý bude dlho robiť radosť svojej majiteľke! Rozmery sú v prílohe.
Modrý prechodný kabátik.. veľkosť 56...
Raz použitý..krásny modrý kabátik..5%vlna..krásny veľký golier aký sa dá ukladať podľa nálady.. veľkosť píše 56.. šírka pod pazuchami 76, pás 73,boky 79, rukáv 65, dĺžka 81cm...vrelo odporúčam
tmavo modrý kabátik
Dobrý deň predám tmavo modrý kabátik veľkosti S, kupovaný v Berske. Málo nosený elegantný kabátik.
Prechodný kabátik Marella
Predám prechodný kabátik zn.Marella. sezóna jar/jeseň. Kvalitný značkový kúsok. 3/4 rukáv, pletený vzhľad, tunel na krk k tomu. Veľkosť 40, dĺžka 80cm, šírka prsia 58cm, pás 52cm, dĺžka rukáva 50cm. Žmolkuje sa. Cena prispôsobená. Cena 20€ + pošta
Prechodný kabátik Gate
Pekný prechodný kabátik vo výbornom nosenom stave. Bez poškodení. Píšu veľkosť L, ale podľa mňa je to M (ja nosím M a je mi akurát.