inzercia, predaj, predám, bazár

Molitanovy matrac

Kategória: Ostatné

Molitanovy matrac 80*65*10, poťah na zips, dá sa vyprať, veľmi málo používané,skoro nové.5ks-45€.
Molitanovy matrac
Podobné inzeráty
Molitanový matrac, Knihy Thorsten Hanever, rôzne
Predám nový vrchný molitanový matrac 200x90x5cm cena 20€, raz použitý čajník s píšťalkou 1,8l luxusný nerezový čajník s bodkami úžitkový objem 1,5l cena 15€,tri knižky Thorsten Hanever raz prečítané ako nové v super stave vhodné aj ako darček, cena je uvedená spolu za všetky tri 15€,druhá fotka štyri nové knižky vhodné aj ako darček, cena za jeden kus 4€,muži sú z Marsu predaná, tri nové Lidl knižky v top stave,jedna zabalená vo fólii vhodné aj ako darček, cena za všetky spolu 15€, jedna 5€,pri odbere všetkých naraz darček minútka časovač do kuchyne,nová kniha Zamlčované tajomstvá Vatikánu cena 5€, dve k Naj svetové čítanie raz prečítané v peknom stave spolu 7€ aj osobitne, cena za jednu 4€,osobný odber v DK.
Molitanový matrac, Knihy Thorsten Hanever, rôzne
Predám nový vrchný molitanový matrac 200x90x5cm cena 20€,raz použitý čajník s píšťalkou 1,8l luxusný nerezový čajník s bodkami úžitkový objem 1,5l cena 15€,tri knižky Thorsten Hanever raz prečítané ako nové v super stave vhodné aj ako darček, cena je uvedená spolu za všetky tri 15€,druhá fotka štyri nové knižky vhodné aj ako darček, cena za jeden kus 4€,muži sú z Marsu predaná, nová kniha Zamlčované tajomstvá Vatikánu cena 5€, dve k Naj svetové čítanie raz prečítané v peknom stave spolu 7€ aj osobitne, cena za jednu 4€,osobný odber v DK.
Molitanový matrac, Knihy Thorsten Hanever, rôzne
Predám nový vrchný molitanový matrac 200x90x5cm cena 20€,raz použitý čajník s píšťalkou 1,8l luxusný nerezový čajník s bodkami úžitkový objem 1,5l cena 15€,tri knižky Thorsten Hanever raz prečítané ako nové v super stave vhodné aj ako darček, cena je uvedená spolu za všetky tri 15€,druhá fotka štyri nové knižky vhodné aj ako darček, cena za jeden kus 2€,muži sú z Marsu predaná, nová kniha Zamlčované tajomstvá Vatikánu cena 5€, dve k Naj svetové čítanie raz prečítané v peknom stave spolu 7€ aj osobitne, cena za jednu 4€,osobný odber v DK.
Detsky matrac
Predám matrac 120*60cm používaný priležitostne v cestovnej postielke. Obliečka na matrac je na zips, dá sa oprať. Molitánový matrac má hrúbku 6cm. Postieľka sa nepredáva, iba matrac. Cena 5€.
Hačka- závesná kolíska so stojanom.
Predám detskú hačku pre babätká aj so závesným stojanom ako na fotke. K hačke je molitanový matrac a obal na matrac. Vrámci okolia Zv a BB moznost dovozu, inak nutny osobny odber. V cene je samozrejme aj pružina, na ktorej je hacka na stojane zavesená - nosnosť do 15 kg. Pc bola 262 eur. Stojan 159, hačka 75, matrac 16 eur, obal na matrac 12 eur. Všetko je vo výbornom stavez, bez akýkoľvek poškodení.
Antidekubitný matrac
Predám Antidekubitný matrac proti preležaninám UNIZDRAV MEDICAL X5 Matrac je vhodný do polohovateľných postelí. Vysoký 12 cm. Rozmer 90x200 cm Matrac je spravidla doplnený špeciálnym nepriepustným poťahom. Matrac je potrebné otáčať 4krát do roka, dvakrát vymeniť časť na nohy s časťou na hlavu a dvakrát otočiť celý matrac naopak. Matrac je obojstranný, avšak antidekubitnú funkciu má len z jednej strany, z druhej strany nie je profilovaný antidekubitne. Pôvodná cena 145€ Používaný 1 noc.