inzercia, predaj, predám, bazár

Monitor Lilliput 4k

Kategória: Videokamery

Predám pár krát použitý monitor Lilliput 4k. Na displeji ešte ochranná fólia.
Sú k nemu 3 baterky. Slnečnú clona a HDMI kábel zdarma.
Monitor Lilliput 4k
Podobné inzeráty
Lumix S5+20-60mm+Zhiyun Weebill2+lilliput monitor+rode mik
Predám všetko čo je na fotografii. Pri odbere všetkého dohoda na cene. Lumix S5 + smallrig klietka + rukoväť + objektív Lumix S 20-60mm = 1450 € Stabilizátor (gimbál) Zhiyun Weebill 2 Combo = 400 € Monitor Lilliput 4k + držiak + 3 baterky + nabíjačka + slnečná clona = 130 € Matte box Tilta = 90 € Video statív Kingjoy s fluidnou hlavou= 180 € Fotobatoh = 80 € Externý mikrofón RODE + deadcat = 80 € Všetko ako nové, málo používané. Foťák, stabilizátor, statív v originál krabiciach. Pri serióznom jednaní, resp. odbere všetkého - pridám zdarma 2x 64gb karty pre 4k video, sadu na čistenie a UV+polarizák+cine filter + náradie a dohodneme sa mierne na cene.
Profesionálny monitor/rekordér 5"
Blackmagic Video Assist 5 ”3G je prenosný monitor, profesionálny rekordér, prenosný ďalekohľad a fantastické riešenie hľadáčika na kamere! K akejkoľvek kamere SDI alebo HDMI môžete tiež pridať kvalitnejšie záznamové kodeky a väčší monitor! Nový dizajn obsahuje inovácie, ako sú 4 zabudované rozsahy, vylepšené funkcie asistencie zaostrenia, indikátor zhody a zabudované 3D LUT. Video Assist 5 ”3G podporuje formáty až do 1080p60 a nový dizajn má tiež batérie série L pre dlhšiu životnosť. Blackmagic Video Assist 5 ”3G sú prakticky 4 produkty v jednom!
Domáca wifi kamera, baby monitor, detská videopestúnka
Domáca smart wifi kamera, baby monitor, detská videopestúnka. Aplikácia ICSee. Kamera je otočná. Ku kamere je mobilná aplikácia ICSee. Kompatibilná aj s Alexa a Google Home. Kameru môžete sledovať online odkiaľkoľvek cez mobilný telefón alebo počítač. Môžete ju z diaľky ovládať, otáčať o 360 stupňov vertikálne aj horizontálne, vytvárať fotografie, spustiť nahrávanie videa, komunikovať cez ňu s osobou v blízkosti kamery. PTZ kamera - otáčanie cez mobilnú aplikáciu. Vhodná na sledovanie domácnosti, ako baby monitor alebo na sledovanie vášho psa alebo mačky keď nie ste doma. Rozlíšenie 2 MPX. Funkcie: - online sledovanie - ovládanie odkiaľkoľvek z dialky cez mobilný telefón - nočné videnie na vzdialenosť 15 m - detekcia pohybu + upozornenia - otáčanie o 360 stupňov - obojstranná hlasová komunikácia - ukladanie súborov do telefónu, na pamäťovú kartu alebo na úložisko Cloud - zdieľanie kamery pre viaceré osoby - možnosť umiestnenia: položená, namontovaná na strop, namontovaná na stenu Obsah balenia: Kamera Usb kábel Aplikácia Slovenský návod Skrutky a hmoždenky na upenvenie na stenu alebo na strop Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Toshiba camileo h20
Mam na predaj kameru Toshiba camileo h20. Technická specifikacia: Monitor 3 palcovy 5x optický zoom 4x digitálny zoom Pamäť 128 mb Možnosť vloženia pamäťovej karty. Pripojenie hdmi, mini USB, tv Možnosť kamerovania aj fotografovania. Monitor je nastaviteľný. Je k nej nabíjačka a púzdro. Foto je reálne. Kamera je plne funkčná.
Wifi online smart kamera, baby monitor, kamera pre psov
Predám domácu smart wifi kameru. Kameru môžete sledovať online odkiaľkoľvek cez mobilný telefón alebo počítač. Môžete ju z diaľky ovládať, otáčať o 360 stupňov vertikálne aj horizontálne, vytvárať fotografie, spustiť nahrávanie videa, komunikovať cez ňu s osobou v blízkosti kamery. Vhodná na sledovanie domácnosti, ako baby monitor alebo na sledovanie vášho psa alebo mačky keď nie ste doma. Funkcie: - online sledovanie - ovládanie odkiaľkoľvek z dialky - nočné videnie - detekcia pohybu + upozornenia - otáčanie o 360 stupňov - obojstranná hlasová komunikácia - ukladanie súborov do telefónu, na pamäťovú kartu alebo na úložisko Cloud - zdieľanie kamery pre viaceré osoby
Vava/baby/kamera/mini/videochuvicka
VAVA Add-on Baby Camera ID produktu eBay (ePID) 6041178879 Kľúčové vlastnosti produktu Funkcia Prenosné, Infračervené videnie, Monitor teploty, Obojsmerný zvuk, Ovládanie hlasitosti, Rozšíriteľné, Svetelný indikátor, Varovanie batérie, Kamera, Indikátor Mimo dosahu Typ Baby monitor Frekvencia 2,4 GHz (WiFi) Smart Home Protocol Wi-Fi Zobraziť Digitálne Rozmery Hmotnosť 1,08 kg