inzercia, predaj, predám, bazár

Montessori - Hnedé schody

Kategória: Školské potreby

Ponúkam montessori hnedé schody. Vhodné pre deti od 3 rokov
Kupované na webe montemama, na stránke nájdete aj tipy na aktivity s týmto materiálom. sú používané, po jednom dieťati, nesú známky používania (viď foto). K hnedým schodom sú aj kartičky na prikladanie, čo je rozširujúca aktivita pre deti. Karty boli kupované osobitne.
Hnedé schody tvorí 10 hranolov veľkosti 1x1x20cm až 10x10x20 cm. Sú vyrobené z lipového dreva. Táto pomôcka patrí do pomôcok na rozvoj zrakového vnímania a rozlišovanie dimenzií predmetov rovnakého tvaru a rôznej hrúbky. Taktiež slúži na rozvoj motoriky, koordináciu pohybov, rozvoj koordinácie oko – ruka, trénovanie svalovej pamäti, vnímanie postupnosti, prípravu na matematiku, rozvoj samostatnosti, presnosti a logického myslenia.
cena 50€ plus poštovné. Osobný odber možný v ZA, alebo v DK
Montessori - Hnedé schody
Podobné inzeráty
Metoda Montessori a jak ji učit doma /Školní+Předškolní léta
Viac o knihe Metoda Montessori a jak ji učit doma - Předškolní léta (Elizabeth G. Hainstock) - Počet strán: 172, úplne nová Kniha je zaměřená na efektivní domácí výuku matematiky a jazyka. Tato velice čtivá a podnětná kniha, zaměřená na oblasti výuky matematiky a jazyka , vás poučí, jak efektivně doplnit školní vzdělání vašeho dítěte. Viac o knihe Metoda Montessori a jak ji učit doma - Školní léta (Elizabeth G. Hainstock) - Počet strán: 128, úplne nová Světově uznávaná metoda vzdělávání založená na porozumění dítěti je nyní dostupná také všem rodičům. Autorka se věnuje jejímu uplatnění v předškolním věku a nabízí praktická cvičení v oblastech běžného života, senzoriky, čtení, psaní a aritmetiky včetně návodu na výrobu pomůcek. Kniha je pro čtenáře neocenitelnou inspirací na cestě k rozvoji předškolních dětí.
Montessori - Komplet montessori zlatý perlový materiál
Dobrý deň, ponúkam komplet montessori zlatý perlový materiál. V stave ako nový, raz vybalený. Zakúpený zo stránky montemama. Sada obsahuje: – 1 ks zlatá tisícová kocka – 10 ks zlaté stovkové štvorce – 45 ks zlatých desiatok + krabička – 100 ks zlatých jednotiek + tácka – 9 ks drevených tisícových kociek + tácku – 45 ks drevených stovkových štvorcov + tácku – 3 ks malých drevených kariet s číslami 1-3000 – 1 ks malých drevených kariet s číslami 1-9000 – 1 ks malých drevených kariet s číslami 1-1000 – 1 ks veľkých drevených kariet s číslami 1-9000 – 2 ks drevených tácok na stovkové štvorce a tisíckové kocky – 6 ks drevených misiek na korálky Osobný odber v Žiline, prípadne DK, alebo poštovým kuriérom + 10€ vzhľadom na veľkosť zásielky
Montessori tabuľka na delenie
Montessori pomôcka na delenie. Guličky sa rovným dielom rozdeľujú medzi panáčikov. Výsledok delenia je koľko dostane jeden panáčik.
Montessori - perlový materiál
Predám Montessori pomocku. Perlový materiál. Komplet, nič nechýba. Plast.
Vzdelávacie hodiny
Predám úplne nové vzdelávacie hodiny pre malé deti (3 – 6 rokov), priemer 14 cm, ružovo-modrá farba, Montessori učebná pomôcka. Možnosť zaslania aj na dobierku (+ 2,50 eur).