inzercia, predaj, predám, bazár

MOOER GE 200

Kategória: Strunové nástroje

Ahojte, predám tento multi-efektový procesor, ktorý vo svojej cenovej kategórii ponúka bezkonkurenčnú moduláciu zosilňovačov a výnimočnú škálu efektov a funkcií, ktoré zapôsobia aj na tých najnáročnejších užívateľov. Poskytuje 55 modelov zosilňovačov, ktoré využívajú rovnakú špičkovú technológiu ako veľmi úspešná séria predzosilňovačov MICRO PREAMPS a vytvárajú komplexný tón a odozvu svojich reálnych náprotivkov. K dispozíci je aj 26 modelov IR reproboxov a celý rad vysoko kvalitných digitálnych efektov vrátane kompresie, driveu, noise gate, ekvalizéru, modulácie, úpravy pitchu, filtrov, delayov a reverbov (celkom 70 efektov). Efektový signálny reťazec je plne prispôsobiteľný v rámci každej predvoľby, takže každý individuálny efektový blok môže byť vnútorne vedený v akomkoľvek poradí. Farebný displej s priemerom 3,5 palca umožňuje rýchlu kontrolu užívateľského rozhrania, pričom nastavenie predvolieb je jednoduché pomocou špeciálne priradených tlačidiel na úpravu efektov. Zabudovaný expression pedal a 3 jasne osvetlené nožné spínače ďalej zaručujú plnú kontrolu nad procesorom. K ďalším funkciám patrí 52-sekundový looper s efektom reverzného chodu a chodu v polovičnej rýchlosti, bicí automat so 40 predlohami a 10 metronomickými rytmami, a možnosť uloženia a vyvolania až 200 predvolieb. Procesor poskytuje USB pripojenie pre úpravu nastavení v počítači a priame nahrávanie zvuku, programovateľné výstupy pre jednoduchú integráciu do ľubovoľnej živej zostavy, a auxiliárny vstup plus vyhradený výstup pre slúchadlá pre prehrávanie zvuku a tiché skúšanie. Môže byť použitý so softvérom MOOER Studio Editor, ktorý je možné stiahnuť z webových stránok spoločnosti. K dispozícii je sieťový adaptér 9V DC a kábel USB. Rozmery: 297 x 145,5 x 45,5 mm. Hmotnosť: 1,4 kg. Používaný iba doma pri nahrávaní do PC, žiadne koncerty, prenášanie, či známky používania (škrabance, obuchy). Kupovaný 07.04.2021 (takže ešte v záruke pol roka). Produkt je AKO NOVÝ a kupovaný za 240€. Teraz už len 200€. Poprosím iba e-mailová komunikácia.
MOOER GE 200
Podobné inzeráty
PREDÁM GITAROVÉ EFEKTY.
Predám nový gitarový multiefekt Caline C-300, ktorý ponúka šesť analógových efektov, ako napríklad Reverb, Delay, Chorus, Distortion, Overdrive a Boost. Ďalej, Mooer Solo, to je kompaktný gitarový distortion pedál zo série Micro čínskej značky Mooer. A Miniatúrny pedálový efekty typu Micro Drummer. Efekt ponúka na výber z 11 žánrov a obsahuje dokopy až 121 rytmických slučiek, ktoré je možné ďalej nastavovať. Cena: Caline C300-100€, Mooer Solo-40€ a Mooer Drummer-55€.
Lampová hlava MOOER Little Monster BM + repro box
Lampový aparát na cvičenie za cenu hlavy Nová lampová hlava (24 mesiacov záruka) MOOER Little Monster BM - popis, viď link: v cene hlavy historický box Vermona + repro kábel V cene aj doprava.
Tc electronic Octaver, Mooer Wah Volume Pedál
Ahoje Ponúkam na Predaj , Tc Electronic Sub 'N' Up Octaver, , Mooer Free Step Wah-Volume pedál, , Cena Dohodou. Iba Predaj Nie Výmeny.
Mooer GE200
Predám tento vinikajúci multiefekt Mooer GE200.bol používaný aj na koncertoch.dôvod predaja prechod na krabičky.cena 200,-€ s poštovným.kontakt mailom
GITAROVÉ A BASGITAROVÉ EFEKTY.
Pradám gitarový (basgitarový efekt)-Electro Harmonix Nano Looper 360 (nový, len odskúšaný cca. 8hod.),MOOER Solo - veľmi kompaktný efektový pedál typu distortion (používaný len v pedalboarde - 100% stav) a VALETON Dapper Bass - podlahový multiefekt pre elektrickú basgitaru s intuitívnym používateľským rozhraním a piatimi samostatnými sekciami efektov. (Nový, len odskúšaný - nevyužitý). Cena: Looper - 100€, Mooer solo - 40€, VALETON Dapper Bass- 100€. Všetko spolu 200€.Poprípade jedno z toho výmenou za bass compressor.
MOOER GE200
kupovany 03/2018, upgradnuty na najnovsi firmware, kto pozna, vie o co ide, slusne simulovacie zosilovacov (engl, 5150, mesa), tovarenske IR nic moc ale je moznost pridat 3rd party IR takze tam to je zachranene. trochu opotrebeny dizajn, ale po stranke funkcnosti vsetko slape ako ma a okrem toho tento model nema problem GE150ky, ktora pri zoslapnuti neskoro prepina patche.