inzercia, predaj, predám, bazár

Morske koraly

Kategória: Akvarijné rybičky

Predam morske koraly.
Morske koraly
Podobné inzeráty
Morské akvárium komplet
Predám 7mesiacov zabehnuté morské akvárium s komplet príslušenstvom a životom. Akvárium ma 60litrov a používa externú filtráciu cristalwater jbl e-702 s lilly pipes privodom a vytokom. O tento reeftank bolo tvrdo pečovane od samého začiatku.. Všetka technika bola a je pravidelne čistena a vďaka tomu všetko vyzerá ako nové, sklo nemá žiadne vady ani menšie škrabance (pravidelne čistene) Drevená tyč v strede skrinky sa dá jednoducho odstrániť. O prevoz a inštaláciu do nového domova sa vám ja postarám a vysvetlím všetky kroky (knowhow). V akváriu sa nachádza 21 koralov, 2 sasanky ktoré sú symbiózne späte s nemami (ocellaris clownfish). V akvariu sa nachádzajú 2 nemovia (ocellaris), V akváriu sa nachádzajú 2 krevety ktoré napomáhajú čisteniu akvária a vyjedajú zvyšky a nečistoty zo skaly. Vďaka prúdového čerpadlu jebao sow-4 majú koraly a nemovia dostatočný prúd a vlnovitie na hladine akvária. K osvetleniu dam aj časované špínače ktoré su nastavené na 10h/deň svietenia, jedno osvetlenie sa vypína o 20:00 a druhé o 21:00. V sete je aj komplet chémia a doplnky a výživy pre koraly. Pre viac info sa kľudne pýtajte na otázky. Myslím že človek by sa nemal báť vlastniť morské akvárium, je to jednoduchšie jak sa zdá, a výsledok stojí zato. Pre viac fotiek alebo videí písať na whatssap. Pri serióznom a rýchlom jednaní možnosť menšej dohode na cene.
Morské akvárium, koraly
ODPEŇOVAČE: Tunze: DOC Skimmer 9001 DOC Skimmer 9004 DOC Skimmer 9012 DOC Skimmer 9001 DC DOC Skimmer 9004 DC DOC Skimmer 9012 DC Nyos: Quantum 120 EU Quantum 160 EU Quantum 220 EU Quantum 300 EU Nové. Ceny dohodou. V ponuke produkty tunze, clarisea, nyos, aquaforest, aqua ilumination, tropic marin, fauna marin, ati, red sea, jebao/jecod, deltec, triton a ine... koraly sps, lps, makke všetky morske živocíchy. krmiva, prvky, absorbenty, technika... najlepsie ceny!!!
Morske koraly
Predam morske koraly zoanthusy: sunny d, bam bam, ruzovy so zelenym stredom. Cena od 10€. Idealne osobny odber v Ba.
Morské koralové kamene
Ponukam na predaj väčšie množstvo živých koralových kameňov zabehnuté 3rocne akvárium.(platy vatvy).nerusim akvárium len sa budeme sťahovať a chcem to preriedit.dostupne cca 40kg. Morské akvárium,koraly,živé morske kamene.
Morske akvarium 200l + život + koraly
Predam rocne morske akvarium o objeme 200l z Optiwhite skla(100x40x50). Komplet ako na obrazkoch. Odpeňovač Tunze 9004,UV lampa, prudove čerpadlo Jebao, svetla Chihiros morske s bluetooth ovladanim, jedno modre svetlo Aquatlantis, jedno činske svetlo s vykonnymi diaodami a ine... Prosim nevolat, piste sms/email. Osobny odber v Petržalke.Cena vrátane všetkých ryb, slimákov, korálov je PEVNÁ ... Na začiatok rad poradím a pomozem ale je to lahsie ako sladkovodne rastlinne akvarium :)
Morské akvárium, koraly
Krásne čistý piesok? Žiaden problém.... Nassarius distortus, Babylonia sp., Archaster typicus, Salarias fasciatus... Koraly, technika, živočíchy skladom, živočíchy na objednávku, založenie akvária. Všetko pre vaše Slovenské more. Poradíme, pomôžeme, zariadime...