inzercia, predaj, predám, bazár

Most lávka

Kategória: Ostatné

Predám premostenie most lávku.

Lávka je dlhá 14,5 metra široká 1 meter. Z pravej strany zábradlie.
Kvalitné spracovanie a povrchová úprava.



Most lávka
Podobné inzeráty
Zváračka CO2 Fanmig 3200i MOST
Predám Zváračku CO2 Fanmig 3200i MOST(1912€) Zváračka malo používaná dávam k nej +Zvárací horák CO2 - MIG / MAG MOST M36 SGRIP 5m(156€) -Zemniaci kábel (20€) -Redukčný ventil RV Argón Plus DIN N2 bez pr. M(73€) -Redukcia cievky čierna K300 MOST(7,80€) -predavam ju z dôvodu prerábky domu takže nebudem ju mať kde uskladnit. Foto ilustračná kto bude chcieť pošlem originál fotku. +Možná dohoda
Káblový most na predaj
Káblový most, Káblový chránič, Defender Predám kablové mosty,káblové chrániče,defendre Rozmery:1000x435x66mm, 13kg. Šírka kanálov 2x55x50mm. Cena je bez DPH. ( Káblový most, Káblový chránič, Defender )
mostová konštrukcia lávka
predám masívnu mostovú konštrukciu, ktorá je v súčasnosti rozdelená na dve časti (rovnaké), nosný prvok je U profil. Rozmery jednej časti cca 4 x1m
hausbot na kľúč
konštrukcia pontónu je vyrobená z oceľových profilov ošetrených polyuretánovou farbou proti korózii,  -výplň tvorí nosné jadro z polystyrénu (EPS) a styroduru (XPS), ktoré je po celom obvode obalené doskami z recyklovaného kompozitného materiálu LiteG (polypropylén so sklenenými vláknami), ktoré ho chránia pred mechanickým poškodením. -pontón je vybavený čističkou odpadových vôd.   -celá konštrukcia je vyrobená z recyklovateľných materiálov, ktoré nepoškodzujú životné prostredie. Pontón sa privezie na miesto montáže v segmentoch, ktoré sa navzájom spájajú. Následne sa na pripravený ponton umiestni hotová modulárna stavba pozostávajúca z dvoch celkov. Exterier aj interier stavby sú už preddokončené tak,že ho odovzdávame kompletne zariadený "na kľúč" podla predstáv zákazníka a to vrátane nábytku,kuchynskej linky s technolôgiami,kompletne vybavenou kúpeľňou a wc,vrátane nábytku do obývačky a spální,podľa priloženého katalógu. Celý proces, od montáže pontónu až po dodanie hotového zariadeného hausbótu, nepresiahne 3 dni na mieste. Hausbót aj pontón sú navrhnuté tak, aby sa dali v prípade potreby bez poškodenia rozložiť a premiestniť na inú vodnú plochu. Celú dodávku pre nás na základe dohody realizujú certifikované spoločnosti, ktoré nesiú plnú technickú a záručnú zodpovednosť.  Súčasťou cenovej ponuky sú všetky vyväzovacie prvky(lávka, vzpera),čistička odpadových vôd kompletný drevený obklad bokov pontónu a paluby, kompletná dokumentácia, potrebná na prihlásenie hausbotu na Dopravnom úrade, až po vydanie lodného osvedčenia. Predbežná cena  198 tis € + Dph.
Darujem tehlobetony
Predam tehlobetonove preklady.Aj betonove. Rozmery tehlobetonovych 1. 360 d, 90 v, 40 š 2. 600 d, 58 v, 40 š 3. 750 d, 90 v, 40 š Rozmery betonovych 1. 370 d, 28 š, 50 v, 2. 390 d, 40 š, 20 v. Moznost vyuzitia: Ako lavka cez potok, zabrana cez komunikaciu, podklad pod chodnik, ako preklad a ine.. Netreba vahat :)
Predám zadný most
-predám zadný most na traktor Zetor 4011...cena je 200 eur.,v prípade záujmu volajte na tel.č.