inzercia, predaj, predám, bazár

Mostiky 6m a 3m na premostenie cez potok alebo jamy

Kategória: Ostatné

Predam Mostiky 6m a 3m na premostenie cez potok alebo jamy a ine pouzitie
Mostiky 6m a 3m na premostenie cez potok alebo jamy
Podobné inzeráty
Premostenie konštrukcia
Predám konštrukciu vhodnú na premostenie. Rozmer 6500mm x 2300mm
Predam Mostiky na zavesne lavky
Predam Mostiky na zavesne lavky - 1m
Trativod / trativody / vsak / drenaz z plastovych paliet
Predam trativod/ trativody, vsakovacku, vsak, drenaz, vsakovaci box na ulozenie do jamy. Plastove palety su zviazane plastovymi paletovymi paskami, zabalene v geotextilii 300g/m2. Textilia je zozvarana na spojoch komplet. Staci vlozit do jamy a vlozit odpadovu ruru do boxu, nasledne zasypat zeminou. Objem trativodu je cca 1m3. Je mozne ukladat viacere boxy vedla seba alebo na seba, bez prepojenia. Rozmery: 110x110x77cm hmotnost cca 50 kg. skladom v Piestanoch. cena je 85 Eur/ 1ks=cca 1m3. Viem zabezpecit dopravu, tiez vykop jamy minibagrom u Vas na mieste.
Podvozok
Predám šasi, rám, podvozok z nákladného auto, dĺžka 10,5m vhodné na premostenie, lávku, lavičku cez potok
Trativod / trativody / vsak / drenaz  z plastovych paliet
Predam trativod/ trativody, vsakovacku, vsak, drenaz, vsakovaci box na ulozenie do jamy. Plastove palety su zviazane plastovymi paletovymi paskami, obalene v geotextilii 300g/m2. Textilia je zozvarana na spojoch komplet. Staci vlozit do jamy a vlozit do vnutra odpadovu ruru, nasledne zasypat zeminou. Objem trativodu je cca 1m3. Je mozne ukladat viacere boxy vedla seba alebo na seba, bez prepojenia. Rozmery: 110x110x77cm alebo 130x110x72cm hmotnost 1kusu cca 50 kg. skladom v Piestanoch. cena je 85 Eur/ 1ks=cca 1m3. Viem dodat cez dopravcu ku Vam domov, cena prepravy na vyziadanie.
Trativod / trativody / vsak / drenaz  z plastovych paliet
Predam trativod/ trativody, vsakovacku, vsakovaci blok, drenaz, vsakovaci box pripraveny na ulozenie do jamy. Plastove palety su zviazane plastovymi paletovymi paskami, obalene v geotextilii 300g/m2. Textilia je zozvarana na spojoch komplet. Staci vlozit do jamy a vlozit do vnutra odpadovu ruru, nasledne zasypat zeminou. Objem trativodu je cca 1m3. Je mozne ukladat viacere bloky vedla seba alebo na seba, bez prepojenia, voda preteke medzi nimi. Rozmery: 110x110x81cm hmotnost 1kusu cca 50 kg. skladom v Piestanoch. cena je 85 Eur/ 1ks=cca 1m3. Viem dodat cez dopravcu ku Vam domov, cena prepravy na vyziadanie. Tiez moznost vykopu v okoli Piestan.