inzercia, predaj, predám, bazár

Mosty TT a HO a rampy TT

Kategória: Modelárstvo

Ponúkam nový 3-dielny most od Auhagenu HO, kat.č.11430 , L=660 mm /nový810 Kč=33,50€/moja cena 20,-€.Ďalej od Tilliga TT, kat.č.,,07111 nový rovný most ,L=228 mm,7,-€, ďalej el.rampa TT - 1 pár v krabičke/zánovné/6,-€.
Mosty TT a HO a rampy TT
Podobné inzeráty
2 staré rampy a návestidlo tt/ho
Predám k modelovej železnici dve staré rampy tie sú funkčné a jedno dvojité návestidlo to neviem vyskúšať ale ani s tým prepínačom manuálne sa nedá hýbať. Toto nám zostalo dám to celé za 10€. Na SMS už nereagujem ďakujem za pochopenie. Platí do zmazania.
H0 vlacik zeleznicne rampy
Krásny model cestného priecestia s automatickým zatváraním rámp pri prechode elektrického vláčika rozmerov H0 1/87. Model je v jednom kuse, nie je nutné ho zlepovať, obsahuje nálepky na rampy a krížové značky priecestie. Komplet model je nafarbený a ihneď pripravený k použitiu. Dvere na búdke sa dajú otvárať. Rozmery krabice 28x19x5cm. cena 19€. Pasuju vestky Ho lokomotiva, vojdu kolaje H0 aj TT a ozivy tzv modelova zeleznica predavam aj lokomotiva cervena/modra vid obr 49Eur Pozri aj dalsiu moju ponuku.
predaj
Dobrý deň Ponúkam na predaj prebytky v mierke TT Koľaje, mosty, autá, výhybky, stavby. Cena dohodou. V prípade záujmu píšte sms, alebo mail.
Modelová železnica H0
Predám rozostavanú diorámu modelovej železnice H0 s rozmermi 290cm x 160cm. Stôl je na pevnom základe z hranolov na rozoberateľnej podpere vo výške 70cm. Kompletné koľajisko je od renomovaného výrobcu Roco, je plne funkčné len na ňom ešte nemám umiestnené všetky osvetlenia obce a stanice, semafory, závory, návestia, stavby, stromčeky, doplnky ako figúrky, autá, fontána či posypové materiály atď. ale všetko čo si len viete predstaviť a je potrebné k detailnému dokončeniu diorámy zobrazujúcej obdobie IV. epochy teda od roku 1968 až do 1992 prikladám ku koľajisku v cene. Dráha obsahuje 23 elektronických výhybiek, z toho 1x obojsmernú, 2x trojcestné, 2x oblúkové a 19 dvojcestných, 3 úplne samostatné okruhy, profi točňu pre lokomotívy s depom (550€), ktoré má funkčné elektronické otváranie - zatváranie dvierok! Viaceré stavby majú na exteriéroch dodatočne doplnené funkčné led diódové osvetlenie navodzujúce reálnejšiu atmosféru a mnohé sú aj patinované. Na stole je umiestnených 50 stavieb, 2 mosty, 2 tunely, 50 vozidiel (osobné, nákladné, pracovné), cca 300 figurín ako staničný pracovníci, sediaci, stojaci, idúci ľudia, tanečné páry na zábave, svadobný sprievod s kočom, pohrebný sprievod, zvieratká, rôzne doplnky scenérií ako grilovačka pri dome, kúpajúcich v bazéne ako aj rôzne postavy na detskom ihrisku, poľovnícky posed s kŕmidlom, baču s ovečkami a dobytkom atď. Železnicu ponúkam z rodinných dôvodov a zmien priorít v živote. Kolajisko ponúkam za 1.500€, je analógové ale viem ponúknuť aj digitálny dekodér Roco z21 s wifi modulom a Multimaus ovládačom zvlášť za 250€ alebo s profi digitial start setom 660€ (ovládanie aj cez PC alebo tablet prípadne mobilnú aplikáciu), viac info a foto na mail alebo mobile.
Modelová železnica N
Ponúkam na predaj ohýbateľné koľajnice, tunel, sadrové odliatky na kanále, pod mosty a pod.,pájku, podstavec na ňu, lupu, striekacie pištole, regulátor tlaku, svetielka do domčekov, rôzne prepínače, balast, štetce, organizéry väčšie, armatúry stromov a kríkov, hmotu na stromy, skalpely aj náhradné čepele, rôzne drobnosti, náradie a lokomotívu Santa Fe- má vpredu vľavo dole odlomené šasi, ale je funkčná.
Mosty TT a HO
Ponúkam nový 3-dielny most od Auhagenu HO, kat.č.11430 , L=660 mm /nový810 Kč=33,50€/moja cena 24,-€.Ďalej od Tilliga TT, kat.č., 07110 2X nový oblúk. most /L=2218 mm/ á 11,-€,07111 nový rovný most ,L=228 mm,8,-€.