inzercia, predaj, predám, bazár

Motivačné, ezotericke a fantasy knihy

Kategória: Ostatné

Ezoterika, Motivácia
Dan Millman- Múdrosť pokojného bojovníka 5€
Neale Donald Walsch- Rozhovory s Bohom 7 €- PREDANÉ
Robin Sharma Mních, ktorý predal svoje Ferrari 7 €

Fantasy
Neil Gaiman- Nikdekoľvek 10 €

Knihy sú nepoškodené



Motivačné, ezotericke a fantasy knihy
Podobné inzeráty
Predám knihu alebo krabicu kníh, anglické a slovenské
Dobrý deň. Predám knihy alebo krabicu plnú kníh, (alebo knihy osobitne). Celkom nové, asi 65% anglických kníh, zvyšné v slovenskom jazyku + asi 2 nemecké knihy. Rôzne žánre. Beletria, romány, Motivačné, novely, triller, horror, mystery, scifi či fantasy, romantické, aj náučné a self help, atď. Je tam minimálne 10 svetových bestsellerov. Knihy sú veľmi málo čítané, len pár bolo podčiarkovaných (možno 5ks?) a 50% z nich ani nečitanych. Neviem za koľko, tak mi môžte navrhnúť. :) Ak chcete fotky všetkých kníh vo vnútri, tak mi napíšte a viem Vám poslať cez mail na
MOTIVAČNE LADENÉ KNIHY
MOTIVAČNE LADENÉ KNIHY Knihy sú raz čítané, takže vo veľmi dobrom stave. Ideálne osobný odber Petržalka/BA. Prípadne pošlem aj na dobierku. 1 ks - 9 eur
Predám knihy military a fantasy
Predám knihy military a fantasy v super stave,nepoškodené,raz,dvakrát prečítané. Military box=40eur Harry Potter 3=10eur Harry Potter 4=12eur 4knihy Narnie vid.foto=5eur ks Metro 2033=10eur Metro 2034=10 eur Metro 2035=vypredané!!! Knihy Zaklínač,Hry o trony,zvyšné knihy Harry Potter vypredané!!!,pri kúpe viac kníh dohodou poslanie,pri 1,2kníh najlepšie osobne!Dakujem za pochopenie.
MOTIVAČNÉ KNIHY
Predám rôzne motivačné knihy v dobrom stave. Nech sa deje čokoľvek - CENA 10 Eur, Ako si ovládať telo - CENA 6 Eur, Štestí na míru - CENA 10 Eur, Nech sa deje čokoľvek - CENA 3 Eura. CENY sú platné pri osobnom odbere, inak plus poštovné a platba vopred na účet! KONTAKT MAILOM!
Motivačné knihy.
Predám motivačné knihy 3€ / ks Osho - Emócie Thosten Havener - Bez slov Dr. Joseph Mirphy - Pravdy ktoré zmenia Váš život Kay Pollak - Žiadne stretnutie nie je náhodné Rita Pohleová - A dosť!
MOTIVAČNÉ KNIHY
Predám rôzne motivačné knihy v dobrom stave. Nech sa deje čokoľvek - CENA 10 Eur, Štestí na míru - CENA 8 Eur, Ako si ovládať telo - CENA 5 Eur, Sedem stratených tajomstiev úspechu - CENA 3 Eura. CENY sú platné pri osobnom odbere, inak plus poštovné a platba vopred na účet! KONTAKT MAILOM!