inzercia, predaj, predám, bazár

Motocyklová bunda / bunda na motorku DIFI

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám textilnú moto bundu značky DIFI Vrátane nepremokavej vložky .
Bunda je nenosená ešte s visačkami .
Zašlem na dobierku .

Veľkosť : L

Pre viac info len volať!

Pôvodná cena : 499,00€
Motocyklová bunda / bunda na motorku  DIFI
Podobné inzeráty
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice Predám uvedené moto oblečenie, bunda + nohavice. Komplet DIFI sierra nevada, kúpene v Styx pred 5 rokmi. Jazdené 3 sezóny, 2 roky už len v skrini uložené po predaji moto. Prikúpené bedrové chrániče a korytnačka na chrbát. Veľkosť je L. Možnosť nastavenia popruhmi. Moja postava 182cm a 85kg. Komplet obsahuje aj zateplenú a nepremokavú vložku, jedinečný systém vetrania. Za mňa skvelé oblečenie do každého počasia, či už 35st slnečno alebo do 5st dažďa. Viac info na linkoch: V podstate bezchybný stav len mierne známky opotrebenia z bežného používania. Možnosť aj vyskúšať v BA, jedine osobný odber. Kontakt mailom, tč je vymyslené.
DIFI Moto oblečenie - bunda + nohavice
Predám uvedené moto oblečenie, bunda + nohavice. Komplet DIFI sierra nevada, kúpene v Styx pred 5 rokmi. Jazdené 3 sezóny, 2 roky už len v skrini uložené po predaji moto. Prikúpené bedrové chrániče a korytnačka na chrbát. Veľkosť je L. Možnosť nastavenia popruhmi. Moja postava 182cm a 85kg. Komplet obsahuje aj zateplenú a nepremokavú vložku, jedinečný systém vetrania. Za mňa skvelé oblečenie do každého počasia, či už 35st slnečno alebo do 5st dažďa. Viac info na linkoch: V podstate bezchybný stav len mierne známky opotrebenia z bežného používania. Možnosť aj vyskúšať v BA, jedine osobný odber. Kontakt mailom, tč je vymyslené.
Motocyklová vyklápacia prilba Frank Thomas DV06
Predám novú prilbu Frank Thomas DV06. Veľkosť XS(54cm). Prilba na motorku Frank Thomas DV06 Flip-Front má vstrekovanú ľahkú škrupinu, plný ventilačný systém, odnímateľný a umývateľný interiér a krytku brady pre zníženie hluku a prenikania vetra. Prilba má vonkajší zorník proti poškriabaniu v štýle rýchloupínacej západky a vnútornú tmavú slnečnú clonu. Odklopenie prednej časti sa ovláda jednou rukou pomocou jediného tlačidla. Prilba má nový štýl, ľahko použiteľný, plne nastaviteľný račňový remienok pod bradou. Motocyklová prilba Frank Thomas DV06 Flip-Front je k dispozícii aj v 7 ďalších farebných vyhotoveniach. Motocyklová prilba Flip-Front Ľahká škrupina Vnútorná tmavá slnečná clona Odnímateľný a umývateľný interiér Úplný ventilačný systém Ak chcete zistiť veľkosť prilby, ktorú potrebujete, zmerajte si v centimetroch obvod hlavy tesne nad obočím a potom použite tabuľku pre veľkosť prilby. Veľkosti prilieb pre dospelých Cms XXS 51 - 52 XS 53 - 54 cm S 55 - 56 M 57 - 58 L 59 - 60 XL 61 - 62 XXL 62 - 63
Výklopná prilba Airtrix Magic-Star II
Predám novú prilbu Airtrix Magic-Star II. Veľkosť XXL (Skúšaná veľkosť XL 61-62cm). Motocyklová prilba Airtrix / výklopná prilba Magic-Star II nová prepracovaná motocyklová výklopná prilba Airtrix Magic Star II má tieto vlastnosti Ochranná prilba s funkciou vyklápania vyklápacia prilba má integrovanú slnečnú clonu táto flip-up prilba má odnímateľnú a prateľnú vnútornú výstelku ochranná prilba má ideálny ventilačný systém táto flip-up prilba je vybavená priehľadnou clonou proti zahmlievaniu odolnou proti poškriabaniu Funkcie a vlastnosti ochrannej prilby: Mechanizmus vyklápania prilby stlačením uvoľňovacieho tlačidla uprostred vnútornej strany brady. Crash prilba s integrovanou slnečnou clonou vyklápacia prilba má páčku na ovládanie jednou rukou v ľavej dolnej časti, a to aj počas jazdy Bezpečnostný remienok na bradu ochrannej prilby s 10-násobným nastavením Otváranie bradového remienka jednou rukou v rukaviciach alebo bez nich Saténová odnímateľná a prateľná vnútorná výstelka Z prednej časti prilby je nastaviteľná funkcia vetrania Výklopná prilba má dobrú izoláciu proti hluku vďaka gumovému okraju na výreze priezoru Táto motocyklová ochranná prilba je vybavená zorníkom proti poškriabaniu. Údaje o ochrannej prilbe: Hmotnosť: 1550 g +/- 50 g Testovaná podľa normy ECE 22-05 a tým schválená v celej EÚ Materiál: Polykarbonát Rozsah dodávky: Sada: 1 x ochranná prilba na motorku / výklopná prilba Airtrix Magic Star II 1 x originálna ochranná taška Airtrix Možnosť vyskúšať a nepoškodenú vrátiť.
Ľadvinový pás na motorku - MOTO line by DIFI
Ponúkam na predaj ľadvinový pás na motorku od MOTO line by DIFI. Ľadvinový pás je ako nový, nebol používaný. Cena: 20 € Dôvod predaja: Osobne som ľadvinový pás nevyužíval. Dostal som ho a chcel by som ho predať kvôli jeho nevyužívaniu. Viem ho poslať poštou na dobierku alebo osobný odber (Turčianske Teplice, Banská Bystrica, Ružomberok, Martin). V prípade záujmu ma kontaktujte na telefónne číslo alebo na e-mail: sekeres.radovan@
Moto bunda Difi , bunda na motorku, motobunda
Predám kvalitnu motobundu Difi v perfektnom stave, chrániče na chrbáte, lakťoch a ramenách, predĺžená na kríže, bočné vrecká aj vnútorné, dá sa spojiť zipsom s nohavicami, nastaviteľná šírka pasu aj rukávov, vyberatelna tepelná vložka(nie je na fotke), veľkosť XL ale v pohode aj XXL. Ja mam cca 185 cm a 100kg a sedí dobre. Netrha sa, nepara sa. Cena 50€. Pošlem aj poštou po úhrade vopred na účet.